תום מוקפץ....

תום116

New member
כן

אני אמור לגור באילת עד אז, אז וסרמיל בטוח כן. מפגש לייקרים?

EizoTop

New member
אם תשב איתי בשער 5 בשמחה...

מקסימום בסוף המשחק נשב על איזו גלידה בגלידה ב"ש?

go lakers go

New member
אתה תגיע לקרית אליעזר ?

תום אתה חולמת ... למכבי חיפה 2 משחקים מול הפועל שלך זה שש נקודות באנקר ( אם יהיה נס הפועל יוציאו תיקו אחד ..אבל אל תבנה על זה ) . אתה שוכח ששני השחקנים הכי בכירים של הפועל חיפה הם יוצאי מכבי שאין להם אפילו מקום בסגל הרחב ( ערן לוי+בן בסט ) . עכשיו שאתה תושב אילת באמת תבקש מאיזו שיארח אותך בוסרמיל ... גם באר שבע יחגגו עליכם . מקום 1 - 2 = חיפה או הפועל תל אביב מקום 3 - 6 = בני יהודה , ביתר , מכבי תל אביב , באר שבע ( לאו דווקא בסדר הזה ) . מי השוער של הפועל חיפה ? הוא הולך להוציא הרבה שערים מהרשת העונה . תתפלל שעכו/נצרת/רעננה יהיו יותר חלשים מהפועל יואב כץ חיפה :)

תום116

New member
אור, רשמתי../images/Emo13.gif

פרינט סקרין להודעה הזאת, לא יזיק גם. אנחנו עוד נתראה! נס בשביל תיקו בשני המשחקים?? לדרבי חוקים משלו! ניצחנו אותכם בעבר, גם שהפערים היו גדולים. אין פחד בצד האדום. אני עוד אזכיר לך את ההודעה הזאת. אחרי ההישארות של רואש, יש לנו דווקא חלק הגנתי סביר לגמרי. אני בטוח שנייצג בכבוד את החצי הטוב של העיר, ולא ניאבק נגד הירידה. למרות שהשיטה החדשה הזאת של מיסטר לוזון(מישהו שמע מה הוא אמר היום? עלק ליגת העל בין 6-8 הליגות הטובות באירופה
ליצן), קצת מבלבלת אותי עם הקיצוץ נקודות בחצי הזה אחרי המחזור ה-30. אני מאמין שנתפוס מקום טוב באמצע. 1. הפועל ת"א 2. בית"ר ירושלים 3. מכבי חיפה אגיע לקרייה? אגיע בטוח...למרות שהמסורת של להגיע באופן קבוע לקרייה, תיהיה קצת בעיה עקב המעבר דירה. אבל אגיע.

go lakers go

New member
הקיצוץ נקודות בחצי זו בדיחה לא מצחיקה בכלל

רשמתי את זה כבר בקומונה לפני חצי שנה , וחשבו שאני צוחק/הוזה . זה הדבר הכי הזוי שזכור לי אי פעם בתולדות הכדורגל ,ולמעשה ייתכן מצב תיאורטי שהאלופה תסיים למעשה עם פחות נקודות ממקום 2/3 . הזוי ! אבל לוזון גם אומר שאנחנו הליגה השישית בטיבה , אז הכל מתחל להסתדר :) בנוסף , כפי הנראה שנה הבאה לה יהיו יותר שידורים של כל המשחקים ( סיבה טובה לבטל את המנוי לצ'ארלטון ) , זה אומר ששנה הבאה הולכת לשבור שיאים שלילים בכל התחומים .... אני כבר רואה את הקוף ביציע העיתונות נוגח כל שבוע בחברם מההתאחדות ... תגיע תגיע לקריה . אשמח לשבת איתך ביחד בדרבי , ולהסתלבט עליך אחריו :) הפועל שלך תסיים במקרה הטוב במקום 13 - הישארות 14 - מבחנים 15/16 - ירידה :)) אפילו הדרבי בלוס אנגלס יהיה השנה יותר מתוח מהדרבי בחיפה . תרשום תרשום .

rapgamer4ever

New member
יש הרבה לא פחות גדולים מקובי וגם גדולים יותר

שלא שונאים אותם ואפילו אוהבים אותם. גם בכדורסל וגם בספורט בכללי. קובי ממש לא יותר מדי טוב, שונאים אותו כבר שנים ארוכות. מתחילת הקדנציה, דרך הריב עם שאק, דרך משפט האונס וכל זה תוך כדי אותה תחושה של אוירה שלילית שהוא יוצר. בכל הזמן הזה הוא פשוט היה טוב מדי....? נשמע תירוץ קלוש.

go lakers go

New member
כן כן ברור. הוא יותר מדי חלש :)

אתה תסלח לי שאני אחרי בילוי , וקצת ( הרבה ) שיכור .וזו בערך הסיבה היחידה שאני מגיב להודעה שלך , כי אני עושה את מה שייעצתי לידידי תום לא לעשות ... אבל נו שיהיה ( בפעם האחרונה באמת ) - רק בשבילך יובל מאיפה אני אתחיל . "קובי ממש לא יותר מדי טוב" .המממ הרבה זמן לא צחקתי ככה .. טוב , כן , יש הרבה שחקני NBA עם ארבע טבעות כשחקן מרכזי , שהשתתפו ב6 גמרים . יש גם הרבה שחקנים עם 23820 נקודות ב13 עונות בעונה הסדירה. הרבה שחקנים עם 4381 נקודות בפלייאוף ,הרבה שחקנים עם 11 הופעות באולסטר , עם 3 MVP באולסטר , MVP בעונה הסדירה וMVP בגמר הNBA . יש הרבה גם עם 11 עונות לפחות 25 נקודות פייר סיזן , יש הרבה עם 8 הופעות בחמישיה הראשונה של העונה , יש הרבה עם 7 הופעות בחמישיה ההגנה הראשונה של העונה .הרבה שחקנים גם קלעו 81 נקודות במשחק , ואני יכול להמשיך להביא לך עד מחר מספרים אישים וקבוצתים אבל זה לא ישכנע אותך אז מיותר.... וקובי רק בן 31 .... בנקודות כבר שנה הבאה הוא הופך להיות מספר 1 בקלעי הלייקרס בכל הזמנים וגם קלעי מספר 1 בפלייאוף . ואם הוא נשאר בריא הוא לפחות מסיים את הקריירה כמספר 3 בכל הזמנים במספר נקודות ( לפני מייקל ואחרי קארים ומאלון ) . אז אני מבין שזה אצלך לא מספיק טוב ...? כמה שחקנים אתה מכיר עם מספרים אישיים וקבוצתים כאלה ?! הרבה אה ? אז אם זה לא שחקן יותר מדי טוב אני לא יודע מי כן . אז אתה תמשיך(מסיבותיך) לשנוא אותו ולא להעריך אותו , ואני אמשיך להנות ממנו . הולך ? :) . כי ביום שאתה ועוד חצי עולם בערך תפסיקו לשנוא אותו , אני אדע שקובי כבר לא שווה כלום . בינתיים עד שזה יקרה תסב(ו)ל(ו) , בשקט :)

אבל אנשים שנאו את קובי גם לפני שהיה לו את כל

התארים שאמרת, אז אני לא רואה איך הם מתקשרים לנושא...

go lakers go

New member
תומר תרשה לי לא להכנס לפינה הזאת יותר ?

ממתי בדיוק שנאו את קובי ? ממתי שהוא היה טוב . בערך משנת 2000 , האליפות הראשונה שלו . וככל שהוא נהיה טוב יותר עם השנים השנאה אליו רק הולכת וגוברת . אתה חושב שאפשר לשנוא את וולטון כמו ששונאים את קובי , את מבנגה , את פאקינג סמוש פארקר ? שונאים את הטובים ביותר . בטח בתחום הספורט הקבוצתי . אמרתי כבר שימשיכו לשנוא אותו עוד הרבה עונות . כל עוד ישנאו אותו זה אומר שהוא הכי טוב שיש . הנה עכשיו מתחילים לשנוא את לברון . מעניין למה ??? מה יש לשנוא בלברון ? למה שונאים את נדאל ? למה שנאו את בירד ? לא מגיב יותר בעניינו , לא מולך ולא מול אף אחד אחר .

Oxycodone

New member
לברון

לברון מעצבן כי הוא עושה צעדים שלא שורקים לו, מקבל שריקות וגם דוחף את כל העולם בדרך לסל עם הגוף שלו. את קובי אפשר לשנוא מתחילת שנת 2002 שהוא שבר למייק ביבי את האף והוא והגורילה טענו שהם אלופים למרות שכל העולם ראה שהם והשופטים רימו וזה היה מגוחך. וגם עם הקרחת הוא יותר מגעיל

rapgamer4ever

New member
אף פעם אל תתווכח עם שיכור

חכה שיתפכח ויתחמק מלהגיב בנושא... התגובה שלו לא התעמתה עם אף נקודה ממה שאמרתי. חוץ מזה שאני מקנא בו וסובל ממנו כמובן.

go lakers go

New member
ציטוט שלך"בכל הזמן הזה הוא פשוט היה טוב מדי?"

אז כן , התשובה היא כן . גם שיכור יודע שכל התקופה הזאת קובי היה טוב מדי , ואת כל התארים הללו שציינתי הוא הביא באותה תקופה :) ולא אמרתי שאתה מקנא בקובי , תהיה רציני יובל .

rapgamer4ever

New member
איך אתה מבקש ממני להיות רציני

כשאתה מתעלם ממה שאני כותב? לא ענית לגבי הריב עם שאק. לא ענת לגבי האונס. לא ענית לגבי העניין שרבים רואים בו שחצן. לא ענית לגבי זה שיש גדולים ממנו וגדולים כמוהו ששונאים פחות או בכלל לא- ג'ורדן, מג'יק, שאק, האקים, קארים ועוד ספורטאים רבים בענפי ספורט שונים. את רונאלדו שונאים כי הוא שחצן, אבל מסי טוב במידה דומה ואותו לא שונאים כי הוא לא שחצן. כל מה שזה אומר שהוא שרונאלדו שחצן, לא שרונאלדו טוב מדי ומסי לא. מה קרה, קובי יותר טוב מכולם שהוא טוב מדי כך שישנאו אותו אבל הם לא? כל מה שעשית זה לזרוק מספרים ונתונים. השנאה לקובי הייתה בשיאה ב-2004 פחות או יותר. גם אז הוא היה MVP של הגמר והעונה הרגילה? גם אז הוא היה השחקן המרכזי באלופה? גם אז הוא היה טוב מדי? למה לא שנאו את שאק או דאנקן כמו ששנאו אותו... הם לא היו מספיק טובים או מצליחים?

go lakers go

New member
להיפך

יובל אני חושב שאתה כבר קצת מכיר אותי .. אני ממש לא מתחמק באלגנטיות מדיונים , פשוט העניין של קובי כבר מאוס ( בטח אחרי הטבעת ב2009 ) , ובטח אחרי שיעצתי לתום לא לעשות מה שאני עושה כרגע . אז ברשותך זו תהיה ההודעה האחרונה שלי בעניין הזה ( ולא משנה מה תכתוב לי ) . מקווה שתבין :) אני מתעלם מכל הטענות שאתה מביא מחוץ למגרש ( הריב , משפט האונס ועוד ) כי הם רק מחזקים את עמדתי . שאתה לא יכול להתמודד עם שחקן כזה" יותר מדי טוב "אז מביאים טיעונים מחוץ למגרש בכדי להסביר למה אני שונא אותו .. אתה חושב שקובי מודל 2009 , אחרי שהביא טבעת כשחקן מרכזי הוא שנוא פחות ? אני מבטיח לך שהוא שנוא יותר ... תשאל את החבר הטוב שלך :) תשאל אותו גם למה הוא שונא את דאנקן .. ? תבין יש משוואה מאוד פשוטה בין הצלחה במגרש לבין שנאה . כמובן שיש יוצאי דופן כמו מסי אבל הם בבחינת לכל כלל יש יוצא מן הכלל . קבל שמות של כמה מהספורטאים השנואים ביותר כיום בעולם , כל אחד בתחומו לאנס אמסטרונג בולט רונלדו ראול קובי לברון נדאל פרגוסון ( אני יודע שהוא מאמן ) אתה לא רואה איזשהו מכנה משותך בינהם ? כולם "אנסו" מישהי ? אולי הם הכי טובים כבר שנים בתחום שלהם , והרוויחו את השנאה שלהם ביושר ? כל שחקן כדורגל או כדורסל אומר חדשות לבקרים , שכבר לא יקללו אותי במגרש אני אדע כבר שאני לא שווה כלום . שבת שלום יובל .

Oxycodone

New member
רגע למה אתה מתווכח מהעבודות ?

שימו לב איך הפייקרים האלה תמיד לא אומרים את האמת ומתעלמים מהעבודות : מה עם האונס ? זה שהוא דפק את שארלוט והלך ללייקרס ? הריב עם שאק ? אתה מדבר על תארים נכון ? האלוף השלך גנב טבעת ב2002 ושבר לשחקן במהלך האחרון את האף למה אתם לא מזכירים את זה ? מאז ששאק עזב הוא נכשל שנה אחרי שנה ולקח אליפות רק בעזרת טרייד של הליגה שנתנה את גאסול בחינם..ובזכות זה שגאמיר נלסון נפצע ואורלנדו ניצחו את עצמם. זאת בכלל אליפות של גאסול ולא של האנס שלך יאללה לך תשתה עוד משהו חבוב

מה זה טרייד של הליגה?

הליגה נתנה את גאסול? כשביינום נפצע לא שמעתי אותך מלונן על זה שהסלטיקס גנבו את האליפות, אבל כשנלסון נפצע זה פתאום אשמת הלייקרס? אני בעצמי גם לא אוהב את הלייקרס אבל זה פשוט ראייה מעוותת של מה שקרה
דטרויט היקרה שלך הייתה הקבוצה הכי מלוכלכת בליגה ולקחו 2 אליפויות, על זה אני לא שומע התלונניות אבל על מרפק אחד אתה מודיע בכל הודעה והודעה גם אם הוא לא קשור לשום דבר? בכייאת מספיק עם ההגזמות...

Oxycodone

New member
כן

מי שהעביר את גאסול בממפיס היה קשור ללייקרס בעבר. טרייד כזה חסר ערך הליגה צריכה למנוע כדי שיהיה שוויון כוחות. ביינום זה קליפת השום...לעומת גארנט..נלסון..מאנו..יאו...טרייסי..מוטמבה וכל החברה שנפצעו בדיוק העונה ביחד. כי ביינום לא רלוונטי כל כך בגלל החוסר נסיון והפאולים שלו וקרוב לוודאי שהוא לא היה משפיע אם היה משחק. לאורלנדו נפצע המיס מאץ שלהם שהיה אמור לקרוע את פישר. ובמקום זה אלסטון שרף אותם בכמה משחקים. לא שאני מתלונן שהלייקרס ניצחו - הם היו יותר טובים......אבל העובדה היא שהם ניצחו את יוסטון ודנוור בזכות גאסול שחגג..וגם את אורלנדו בזכות גאסול ולכן זאת האליפות של גאסול והטרייד ההזוי. אין בעיה שקבוצה תהיה מלוכלכת ופיזית....כמו שהבאד בויז היו..בימים שהליגה הייתה פיזית...כשהם לא נתנו לגורדן לנצח והפילו אותו לרצפה בשנים הראשונות. אבל פה השופטים דפקו סדרה שלמה וכל אוהד כדורסל אפילו אוהדים של הלייקרס ופרשנים אומרים שזה היה מזוייף. אז שאק וקובי עוד אומרים שהם אלופים וצוחקים על הקינגס ? ולמה זה לא קשור ? במהלך האחרון של משחק 6 כדור אחרון קובי ברייאנט דופק מרפק למייק ביבי בפנים ולא מתקבלת שריקה אפילו ואז הוא ושאק אומרים שהם הכוכבים ? זאת השושלת הגדולה ? סתם קבוצה עלובה. ודטרויט 04 הראו בדיוק כמה עלובים הם שמשחקים נגדם בלי עזרה מהשופטים או מזל בטריידים.

למעלה