תום מוקפץ....

לא הבנתי משהו לגבי הצבא

בס"ד אם הרס"ב הוא דו-פרצופי וסביר לעומת האחרים, אז איך מתנהגים האחרים שהם פחות טובים מאותו רס"ב? מה הם עושים לכם?

תום116

New member
../images/Emo195.gif

אני לא נמצא באיזה מקום של ויתור זכויות או משהו- אתה יכול להיות רגוע.
הרס"ב הזה הוא דו פרצופי- אבל הוא בסדר גמור יחסית בקשר לשחרורים הביתה. אז וואלה, כל עוד הוא בסדר מהבחינה הזאת, אז שיהיה דו פרצופי כמה שבא לו...יש מפקדים אחרים במחלקה, שפשוט יכולים להשאיר אותך עד 17:00 גם אם אין שום עבודה.

ב-2 התכוונתי גם גיל, גובה ומשקל, לא רק!

בס"ד מה עוד אתה יכול לספר על עצמך (מגורים, מוסדות לימוד, דברים אחרים על חייך שאתה יכול לספר)?

הבנתי שאתה אוהב יותר בשר, אך מהן מאכלי החלב

האהובים עליך? וכן מהן הפירות והירקות המועדפים עליך? ומהן המשקאות האהובים עליך?

Or Amit

New member
מה קורה תום?

מצטער שרק עכשיו התפניתי לשאול אותך. קודם כל דיברתי היום בבוקר עם ניר ושנינו הסכמנו שאנחנו מאד מתרשמים לטובה ממך כאן בפורום, סחתיין על האירוח! תודה שבאת להתארח כאן. עכשיו לשאלות: מה התכניות שלך אחרי הצבא? יש כבר רעיונות? לימודים? טיול? למה אתה חושב שקובי יוצר עד כדי כך אנטי אצל אנשים (שאינם אוהדי לייקרס, מן הסתם)? בכלל, בעוד שהווארד הוא השטותניק שכולם מחבבים אבל אף אחד לא מחזיק אותו בתור אחד הגדולים באמת, וייד ולברון הם 'בסדר', קובי (טוב, ושאק) הוא היחיד שאי אפשר להשאר אדיש אליו, או שאתה אוהב אותו או שאתה שונא אותו. למה אתה חושב שזה ככה? מה אתה אומר על הפורום? מה היית רוצה לשפר? מה היית רוצה לראות כאן יותר? פחות? (ולא, יותר אוהדי לייקרס זו לא תשובה מתקבלת על הדעת, גם ככה יצרתם כאן מאפיה) בינתיים אין לי עוד מה לשאול, אולי יהיו עוד רעיונות אח"כ.

תום116

New member
שלום!

בסדר גמור. 1. אין משהו ספציפי, כמובן שאני מקווה ליסוע עם חברים לטיול רציני אחרי הצבא. 2. קודם כל, כמו שיש הרבה ששונאים את קובי, יש גם הרבה שהם לא אוהדי הלייקרס ואוהבים אותו- וזה מוכח. לא צריך להפוך את זה לאיזה משהו חד משמעי. קובי ידוע שנים בכך שהוא ה-מותג, מוכר הכי הרבה חולצות וכו'...כמובן שבאולמפיאדה הוא היה הסופרסטאר הראשי מבחינת אהדה. לגבי השונאים של קובי, אני לא יודע עד כמה אני יכול לענות בתור מעריץ שלו למה השונאים שלו שונאים אותו- למה? קודם כל הוא הכי טוב, ותמיד ל'הכי טוב' יהיו שונאים- גם לפדרר יש הרבה שונאים. ככה זה, דווקא לספורטאים הכי גדולים, אלה שהכל בא להם בקלות ואת היכולות שלהם קשה להסביר במילים- את אלה תמיד יישנאו. טענותיהם המופרכות זה משהו כזה בערך:" קובי הוא חסר כריזמה, שחצן, מחקה את גו'רדן בכל רגע נתון, אגואיסט, אגו מניאק..." ועוד כל מיני שטויות מהסוג הזה. אבל הטענות האלו, רובן ככולן הן שטויות. אני לא מכחיש שלקובי היו קטעים בעבר, אבל חלק מהם נכפו עליו. ובכלל, היום קובי כבר התבגר לחלוטין וגם חלק מהטענות שהיה בהם פעם אמת(כאילו שיש כוכב ברמה שלו שהיה מתנהג אחרת עם קבוצת הנגרים שהייתה לו), גם הם לא נכונות. אפשר לחשוב שגו'רדן היה תלית שכולה תכלת...רק מג'יק היה. חסר כריזמה- גם כן שטויות. אז כן הוא לא זכה בתחרות ההטבעות ואז הייפ מטורף כמו דווייט הווארד, אין לו את הCHALKTOSS הזה של לברון לפני המשחקים- אבל מפה ועד לחסר כריזמה- הדרך ארוכה מאוד ואין לי מושג איך אנשים אומרים את השטויות האלה. אולי אנשים שראו את קובי רק בראיונות ובהתנהגות שלו בפליאוף. קובי הוא ספורטאי ענק, ווינר גדול, נכס ענק ויהיה אחד הכדורסלנים הגדולים בהיסטוריה. כמה חבל שיש אנשים שעדיין מחליטים להתעסק בשטויות. אבל שימשיכו למי אכפת, STAND UP FOR THE CHAMPIONS! קובי לקח אליפות, על אפת וחמתם של כל השונאים. 3. מאפיה.
אנחנו לא עד כדי כך הרבה. פעם היה פורום לייקרס ישראלי שהיה מאוד נחמד, חבל שנעלם. שם באמת הייתה מאפיה לייקרית. הפורום נהדר, כמובן. באמת מעולה ואין טעם להרחיב יותר מדי בעניין הזה. אני מסתובב בעוד כמה פורומים, בתפוז ופורום כדורגל אחר- תמיד יש כל מיני אנשי תקשורת מהתחום(עיתונאים,אינטרנט...) שגם כותבים ביום יום בפורום. היה נחמד אם היה אפשר להביא לפה גם כן כמה חבר'ה מהתקשורת שייכתבו מדי פעם(מעבר לאירוחים). GO LAKERS GO!!!

rapgamer4ever

New member
בקשר לפדרר

אני אמנם לא המבין הכי גדול, אבל מהדעות ברחוב הירושלמי אני יכול לספר שכל מי שמכיר אותו טיפה או יותר מזה לא שונא אותו. כל מי שלא מכיר לא שונא ולא אוהב... פשוט לא מכיר. מה שאמרת לגבי שנאה של טובין זה נכון, אבל לדעתי גם פדרר וגם קובי לא דוגמאות טובות.

תום116

New member
אז יאללה, קריאה לשונאים של קובי שיגיבו בעניין

אם כבר אז אם כבר...שבאמת יסבירו אחת ולתמיד למה הם שונאים את קובי. אבל עם אפשר גם משפט וחצי פירוט בנוסף ל"שחצן וכו'..".

rapgamer4ever

New member
אני לא מגדיר את עצמי כ"שונא קובי"

אבל אני לא אוהב אותו. יש לו משהו קצת מתנשא ושחצני. אני לא יודע להצביע בדיוק על מה, אבל הנסיון ואולי אפילו האינטואיציה שלי אומרים את זה. כנ"ל לגבי ג'ורדן. וזה לא שיש יותר מדי שיסתור את הראייה הזאת. אם זה הסכסוך עם שאק, האגו הגדול שהיה לו, העובדה שהוא לא תמיד היה כזה סחבק ולפעמים קצת מרוחק. כשאני מסתכל עליו אני רואה בנאדם שחשוב לו מאוד מה חושבים עליו ולכן מתנהג בצורה לא ממש טבעית ואפילו קצת מזויפת. כשהוא מפרגן אני מרגיש שזה לא מכל הלב, יש לי הרגשה שהוא בשנים האחרונות אומר בעיקר את מה שרוצים לשמוע ולא את מה שהוא באמת חושב. קובי משדר בעיני משהו די שלילי... אני מרגיש שהוא רואה את עצמו מעל האחרים... זה מתחיל מכדורסל אבל לא מסתכם בזה. כמובן שגם משפט האונס לא מוסיף (אם כי זה לא הסיבה העיקרית). יכול להיות שאני טועה כי אני לא באמת מכיר אותו, אבל יש לי הרגשה חזקה לגביו שלא הייתי רוצה חבר עם אופי כמו שלו. כמעט כל מה שאמרתי לגביו אני מרגיש גם לגבי ג'ורדן.

תום116

New member
לא פעם ראשונה שאתה אומר את זה

גם על הלייקרס אמרת "תחושת עליונות" או משהו בסגנון- יש למילים הללו סוג של הוכחות? משהו?

rapgamer4ever

New member
אמרתי כבר שלא

אבל לדעתי ה"הוכחה" הכי טובה היא שהרבה מרגישים ככה, ורק לגבי הלייקרס. אז יכול מאוד להיות שיש בזה משהו. אגב, אלה מסוג הדברים שאתה לא יכול להוכיח. כשמישהו משדר התנשאות הוא פשוט משדר התנשאות, בלי קשר לציטוט כזה או אחר שלו. על אחת כמה וכמה אם הוא משדר משהו מזויף, ואז על פניו הוא ההפך המוחלט ממה שאתה מרגיש שהוא.

Fuertemente

New member
פעם הוא באמת היה כמו שאתה מתאר

אבל אני חושב שאחרי ההפסד לבוסטון הוא נהיה הרבה יותר צנוע וזה מה שהביא לו את האליפות האחרונה השנה הוא התנהג כמו מופת לווינריות, מופת להתנהלות מול התקשורת ולצניעות יחסית למעמד שלו. שחקן מתנשא זה סטפון מרבורי, אלן אייברסון, גרי פייטון, טים הרדוואי, טרייסי מקגריידי, פול פירס וכו'.. (גם הם לא היו מתנשאים כל הקריירה, אבל באיזה שהוא שלב שזה יתפרץ- זה פגע בהם) איך שאני רואה את זה, ברגע שבנאדם מתחיל להיות מתנשא הוא מפסיק להשתפר כי הוא חושב כבר שהוא הכי טוב, לדעתי מייקל ג'ורדן כמעט תמיד נשאר צנוע, וצנוע זה אומר לדעת שאתה טוב, אבל לדעת שהיריבים שלך מעולים, קובי וג'ורדן כל הזמן מדברים על כמה שהם מעריכים שחקנים אחרים ונותנים קרדיט לשחקנים אחרים... וידוי קטן- קובי זה השחקן שאני הכי מעריץ, ופעם לא התלהבתי ממנו בכלל. בתקופה של ג'ורדן הערצתי את ג'ורדן אבל הייתי ילד בן 12 אז זה היה הרבה בגלל ההייפ של הסביבה, אל קובי אני באמת מרגיש הערכה כנה, ואני רואה הרבה ראיונות איתו וכמובן משחקים ואיך שאני רואה את זה הבנאדם משחק כדורסל אחר, הוא כמו סמוראי שיש לו גם יכולות לחימה וגם יכולות ריכוז יוצאות דופן מאחרים, הפוקוס שלו זה דבר מדהים, אחרי סדרות הפלייאוף מול יוסטון ואורלנדו אני מחזיק ממנו מופת לווינריות, הבנאדם פשוט נכנס לזון שאי אפשר לעצור אותו, תביא חמישים מגנים, הוא ירוץ ויקלע פיידאוואי מהשלשה או שהוא ימשוך את כולם אליו וימסור לגאסול או אריזה. החוסר אנוכיות שהייתה לו השנה, הוא העמיד את האליפות מעל כל סדר העדיפויות שלו, וזה דבר שרוב הסופרסטארים מתקשים לעשות, או מצליחים פעם בקריירה..

Oxycodone

New member
לא שנאה - חוסר חיבה

ננסה להסביר : 1. היה אמור להכנס לליגה ולשחק בשארלוט..ודרש בתוקף רק לייקרס ונכנעו לו- כלומר מראש רצה את הקבוצה הכי זוהרת. 2. ניסה להוכיח או להשוות את עצמו לגורדן...שזו שחצנות להשתוות ככה לגורדן. 3. הרצף אליפויות שלו עם שאק לא היה כזה גדול - זה היה בשנים שהליגה הייתה חלשה והמזרח היה גרוע מאוד. האליפות של 2000 ברחה לפורטלנד של ראשיד ופיפן מהידיים במשחק השביעי. אח"כ הגיעו השנים מול הקינגס - שהעמידו קבוצה מעולה והיה קרב ענקי בין 2 הקבוצות והלייקרס תמיד ניצחו. היה מה שהיה ונניח שהלייקרס היו יותר טובים והשופטים וסטרן וכל העולם היה בעד הלייקרס והציגו אפילו את הקינגס בתור הלבנים בדימוי נאצי כזה מול השחורים. וב2002 היה מה שהיה שהשופטים פשוט דפקו את הקבוצה הפחות עשירה והלכו עם מי שהם רוצים. ב2003 הלייקרס והקינגס לא נפגשו..אבל הספרס העיפו את הלייקרס ודאלאס את הקיגנס. ב2004 שגם הייתה לקינגס קבוצה טובה הם עפו בשניה האחרונה מול גארנט ומיניסוטה. והלייקרס הכביכול ענקיים של מאלון ופייטון וקובי קיבלו מראש מדטרויט שעשו מהם צחוק - הקבוצה הכי טובה של העשור הזה. ואני אישית לא אהבתי את ההתהנגות של קובי ושאק מול הקינגס..שיחקו אותה כאילו שהם טובים וכאלה ענקים - הבן אדם דופק מרפק לפרצוף של השחקן בשניה האחרונה ולא מקבל שריקת תוקף ועוד אומר שהוא ניצח את המשחק ? סך הכל הם ניצחו בגלל חוסר מזל של הקינגס ופעם אחת בגלל רמאות ושחיתות של הליגה. וגם נגד אורלנדו היה להם הרבה מזל בגמר האחרון. אני אוהב שחקנים וקבוצות שמנצחות בצורה מוחלטת את היריבה...כמו הספרס כמו בוסטון של 08 כמו דטרויט 04 לא קבוצות שמנצחות בגלל מזל ושופטים. תוסיף לזה את ההתננהגות של קובי : האונס הדיבורים על השחקנים. חוזה מקסימום במקום שיביאו עוד שחקנים וכדומה. אותו דבר גם על לברון ווייד - כל שחקן שמקבל יותר מידי כבוד מהשופטים ושריקות לטובתו צריך להיות נגדו ולא בעדו בתור אוהדים.

go lakers go

New member
למה

אתה נכנס לפינה הזו ? אתה חושב שתצליח לשכנוע מישהו ששונא את קובי ( ולא משנים סיבותיו ) לאהוב אותו ? או להפך ? מישהו יצליח לשכנע אותך לשנוא אותו ? שונאים את קובי כי הוא טוב , יותר מדי טוב .. בדרך כלל ששונאים אותך כנראה שאתה עושה משהו טוב .. ולגבי פדארר אתה טועה .היחידים ששונאים את פדארר הם עלו שגדלו על סמפראס והמורשת שלו . אם כבר שונאים את נדאל ( שהוא יותר אלגנטי וג'נטלמן מפדארר ) אך ורק כי הוא מהווה אים על פדארר ושיאיו . אחלה אירוח נתת כאן תום . תותח

תום116

New member
זה פשוט עניין אותי

למה האנשים ששונאים אותו באמת שונאים אותו. כמובן שאני לא בונה על איזה מסע שכנועים. תודה רבה, היה אירוח נחמד ביותר!

תום116

New member
אגב ניר

הכותרת החדשה הזאת, לא לעניין. שכחת שאני חייל?
לא יכולים להקפיץ אותי, אני בגימלים עד יום ראשון!

תום116

New member
אור

ראית את לוח המשחקים? מבאס, מבאס לחכות עד מחזור 15! לא פחות! כדי לתת לכם בראש. אנחנו נארח. יאללה הפועל!

למעלה