כן כן ברור. הוא יותר מדי חלש
אתה תסלח לי שאני אחרי בילוי , וקצת ( הרבה ) שיכור .וזו בערך הסיבה היחידה שאני מגיב להודעה שלך , כי אני עושה את מה שייעצתי לידידי תום לא לעשות ... אבל נו שיהיה ( בפעם האחרונה באמת ) - רק בשבילך יובל מאיפה אני אתחיל . "קובי ממש לא יותר מדי טוב" .המממ הרבה זמן לא צחקתי ככה .. טוב , כן , יש הרבה שחקני NBA עם ארבע טבעות כשחקן מרכזי , שהשתתפו ב6 גמרים . יש גם הרבה שחקנים עם 23820 נקודות ב13 עונות בעונה הסדירה. הרבה שחקנים עם 4381 נקודות בפלייאוף ,הרבה שחקנים עם 11 הופעות באולסטר , עם 3 MVP באולסטר , MVP בעונה הסדירה וMVP בגמר הNBA . יש הרבה גם עם 11 עונות לפחות 25 נקודות פייר סיזן , יש הרבה עם 8 הופעות בחמישיה הראשונה של העונה , יש הרבה עם 7 הופעות בחמישיה ההגנה הראשונה של העונה .הרבה שחקנים גם קלעו 81 נקודות במשחק , ואני יכול להמשיך להביא לך עד מחר מספרים אישים וקבוצתים אבל זה לא ישכנע אותך אז מיותר.... וקובי רק בן 31 .... בנקודות כבר שנה הבאה הוא הופך להיות מספר 1 בקלעי הלייקרס בכל הזמנים וגם קלעי מספר 1 בפלייאוף . ואם הוא נשאר בריא הוא לפחות מסיים את הקריירה כמספר 3 בכל הזמנים במספר נקודות ( לפני מייקל ואחרי קארים ומאלון ) . אז אני מבין שזה אצלך לא מספיק טוב ...? כמה שחקנים אתה מכיר עם מספרים אישיים וקבוצתים כאלה ?! הרבה אה ? אז אם זה לא שחקן יותר מדי טוב אני לא יודע מי כן . אז אתה תמשיך(מסיבותיך) לשנוא אותו ולא להעריך אותו , ואני אמשיך להנות ממנו . הולך ?

. כי ביום שאתה ועוד חצי עולם בערך תפסיקו לשנוא אותו , אני אדע שקובי כבר לא שווה כלום . בינתיים עד שזה יקרה תסב(ו)ל(ו) , בשקט