תום מוציאה קיטור...

ladymadden

New member
תום מוציאה קיטור...

למה כלום לא הולך?! מילא היה זוחל, צולע, אפילו אם היה הולך רע לא הייתי מתלוננת, אבל איך זה יכול להיות שבכל העיר הזו, כשכל יום מורם פה עסק חדש, לא צריכים עובדים זמניים לפני צבא?! איך? אז הגיוס שלי הוא בעוד בערך חודשיים וחצי, ובינתיים חשבתי לתומי שיהיה נחמד לעבוד, להרוויח קצת כסף (עכשיו כשאני יכולה להקדיש את עצמי יום ולילה רק לעבודה)... אבל מה פתאום להעסיק עובדים טרום גיוס?! ממש חטא... קיצר, אני מיואשת, גם עכשיו ככל שהמסיבת סיום מתקרבת אני נזכרת למה הברזתי לאודישנים (אני באמת מפחדת שעד יום המופע אני אתחרט והבמאי שוב יצרח עלי, והפעם ברצינות), ונוסף לכל זה- אני גם מובטלת... מילות עידוד...? עזרה...? מישהו...? אתם לא רואים, אבל תדעו שאני אף פעם לא עוזבת בלי נימה נעימה מינימלית, אז אני מחייכת כרגע עד כמה שהמצב רוח המזופת מאפשר לי... ~חיוך~ שלכם בברכת לילה טוב, תום התמימה.

hagarshtar

New member
יהיה טוב../images/Emo118.gif

ושיהיה בהצלחה עם העבודה! לילה טוב!

gloom

New member
כמו שגדולי המתמטיקאים אומרים../images/Emo66.gif

(אפילו שזה משפט שאני המצאתי)- אחרי כל נקודת מינימום תמיד תבוא עליה
... אז מה שלא הולך עכשיו עוד יומיים יילך לך לך מצויין, את תמצאי עבודה טובה במקום שאת גרה (ואיפה זה?) ואת תשחקי כמו זוכת פרס טוני ואת גם תקבלי עוגת יומולדת אפילו שזה לא היומולדת שלך.. (ואני יודע שזה תמימות/טיפשות אבל למה להגיד שאת לפני גיוס.. פשוט תגידי שיש לך עוד שנה ומשהו לגיוס ושבוע לפני תתפטרי
)

ladymadden

New member
אחח... בוקר...

אני ב3 יחידות מתמטיקה, וגם סיימתי מתמטיקה לפני כמה שבועות, אז בכלל אין סיכוי שאני זוכרת על מה אתה מדבר
. אני גרה במודיעין, אבל מצידי לעבוד גם באילת (עם החזרי נסיעות כמובן), העיקר לעבוד. גם חברה שלי אמרה לי לא להזכיר שאני אוטוטו מתגייסת, אלא להגיד שיש לי עוד כמה חודשים ואז להתפטר אחרי חודש וחצי, קצת לפני סוף החופש כדי שזה לא יראה מוזר מדי... אבל קודם כל אני צריכה למצוא את העבודה הזו- אח"כ להתפטר ממנה...

אולי

זה לא בדיוק מה שרצית לשמוע, אבל אני בהחלט יכולה להבין אנשים שלא רוצים להעסיק מישהי טרום גיוס, כי זה אומר שזו העסקה לזמן מאוד קצר. למה דווקא לעבוד? גם אם לא תמצאי עבודה, אני בטוחה שיש עוד הרבה דברים שאפשר לעשות לפני הגיוס - להפגש עם חברים, לטייל, לישון. אל תדאגי, לא יחסר לך
.

ladymadden

New member
טוב, ככה:

- אני בדמיוני אשת עסקים חשובה וידועה (זה מה שקורה כשיש יותר מדי זמן פנוי ויותר מדי אנשים שמעודדים שיגעון), ולכן גם אני מבינה למה עדיף לקחת מישהי אחרי צבא שתוכל לעבוד לתקופה ארוכה, מאשר מישהי שתוכל לעבוד גג 3 חודשים... וכפי שאמרת, זה לא משהו שנעים לשמוע
... - למה לעבוד? עבדתי בערך בכל זמן שיכלתי (בעיקר בחופשים- כל החופשים עבדתי). זה כיף, זה נותן הרגשה טובה, שאת עושה משהו בשביל הכסף שאת מקבלת לביזבוזים אח"כ עם חברים. וחוצמייזה, אני חייבת לעבוד כי אני רוצה לטייל לפני הגיוס, ובשביל זה צריך כסף...

אמ...

אני לא יודעת אם מה שאני אומרת טיפשי או לא, אבל לי זה דווקא עבד :} כשאת הולכת לחפש עבודה תגידי להם שאין לך מושג עוד כמה זמן את מתגייסת בדיוק. כי רוב הסיכוי שמאחרים לך את הגיוס כך שיש לך עוד המון זמן. פשוט אל תגידי כמה זמן יש לך ולא משנה מה. כי כשמעסיקים שומעים "חודשיים" זה באמת לא משתלם להם. יהיה בסדר! בהצלחה ^^

ladymadden

New member
זה פיתרון אידאלי בשבילי

אבל קצת לא פייר כלפי המעסיק... :\ אוףף, לא יודעת... אולי נגזר עלי להעביר את החופש מובטלת...

לא נכון!

את לא חייבת למעסיק שום דבר! ואין כאן הוגן או לא. את יכולה לבוא לעבוד ואחריי שבוע אם בא לך לעזוב! ואל תתחשבי בכל העולם ואישתו כי כמדומני הם לא מתחשבים בך.

ladymadden

New member
כן, אבל זה לא פייר לשקר ככה...

יש עסקים שכדי לעבוד בהם צריך הכשרה (אני למשל לא עבדתי מעולם עם קופה ולכן צריך ללמד אותי איזה יום יומיים... ויש גם עסקים שצריך יותר זמן כדי ללמוד). אני לא הייתי רוצה שמישהו יבוא לעבוד, אני אתן לו הכשרה כמה ימים, בשביל שיעבוד שבוע ואז ילך... זה לא ממש הוגן. והמשפט האחרון שלך מזכיר לי כל כך הרבה מקרים... :\ אולי בגלל זה אני בכל זאת תמימה באיזשהו מקום.

המ...

לא דיברתי על עבודת שדורשות הכשרה של כמה ימים. אני מדברת על קיפול בגדים וכדומה. ואני מצטערת להגיד לך אבל אנשים יפי נפש לא מרוויחים כלום. וטכנית את לא משקרת, מי יודע? אוליי באמת ידחו לך את הגיוס. אבל את לא חייבת. כל אחד והשיטות שלו, מתוקה ^^ ובכל מקרה תצליחי. רק הסיכוי שתצליחי אם תהיי קצת פחות יפת נפש הם גדולים יותר [ולא, אני לא אוהבת שתהיי מניאקית שקרנית, אבל תדעי להשיג דברים כשצריך].

izik99999

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

אני לא מכיר אותך, אבל הבעיות שאת מדברת עליהן, נו, הן פתירות. בכל מה שנוגע לעבודה, אם את מעוניינת שיעסיקו אותך לפני הגיוס, תדאגי שלא ידאו שעוד חודשיים וחצי את מתגייסת. או שתסתירי את זה, או שפשוט תשקרי
. יש המון מקומות עבודה שמחשפים עובדים לשלושה חודשים פלוס מינוס, דיוטי פריים, סקרים, טלמרקטינג, לא חסר. תנסי לברר אצל חברים, קרובי משפחה או אפילו בעיתונים. ובקשר למסיבת סיום אני לא כ"כ מבין, לנו היה מופע שנקרא "הכתרה", בטח לא שמעת עליו, קטע של דוסים
בכל מקרה, קחי הכל בקלות, אין לך על מה להתחרט, אם נבחרת להופיע כנראה שאת שווה את זה. בסופו של דבר, גם אם עושים פאדיחות, זה רק גורם ליותר הנאה. הכל יהיה בסדר, רק תני לדברים צ'אנס, תזרמי
(אה, ויש לך שם יפה
)

ladymadden

New member
תודה, איציק, על העידוד...

אני באמת שמעדיפה לא לשקר בעבודה... זה לא הכי מוסרי (ואני לא מנסה לצאת כאן צדיקה) ובכלל לא נעים... אני רוצה להיות הוגנת עם אנשים כמו שאני רוצה שיהיו הוגנים איתי. ולא,לא שמעתי על "הכתרה" אבל זה נשמע מאוד מלכותי...
לא מהפאדיחות אני מפחדת, אלא מכל העניין של לשחק בלייב מול כל ההורים (מה גם שכל הפיאסקו הזה יהיה מתועד בוידיאו). הו, וול, לפחות אני אדע שזה רגע השפל בחיי ומכאן אני אגדל להיות אשת קריירה מצליחה... מי יזכור את זה בכלל...

izik99999

New member
נו די עם השטויות ../images/Emo3.gif

הרגע השפל בחייך? עם כל הכבוד, עוד לא התחלת אותם אפילו, וזה לא שאני מנסה לזלזל או להתנשא, ההפך, עכשיו זה הצ'אנס שלך לעשות את כל השטויות. את יודעת את מי תמיד זוכרים בסוף ההצגה? את זה שעשה את כל הפאדיחות, כי בתכלס, להצמד לתסריט זה אולי מצביע על יכולת משחק טובה ועל זיכרון, אבל זה כ"כ יבש, שזה מוציא את החשק. ההכתרה זה מופע ענק שמארגנים בכל הישיבות התיכוניות (זה כמו תיכון רגיל, אבל עם כלמני מיקצועות נוספים, ורק לבנים
). זה באמת אירוע גדול, שלנו עלה 30000 שקל (וד"א, את כל הכסף השגנו לבד, יצאנו לעבוד באמצע שבוע לימודים וכאלה, זאת באמת היתה אחת התקופות הטובות של החיים. גם השגנו כלמני ספונסרים ששמו שלטים שלהם בזמן ההופעהו כאלה.). כל המטרה של ההופעה זה לצחוק על הבצפר, כמעט מכל זווית אפשרית. הבעיה היא שרוב הצופים (לנו היו 1000 בערך, למדרשיה בטח אפילו יותר, הם תמיד הכי טובים, אנחנו מקום שני באופן קבוע
) לא מכירים את נחלים כמו שצריך, אז תמיד מאלתרים באמצע, וזה מה שעושה את ההופעה, האלתורים והטעויות. סליחה על החפירה, אז שורה תחתונה - א', קחי הכל בקלות, ההופעה הזאת לא תהרוס את עתיד שלך כאשת קריירה מצליחה, וב' - מותר להתפרע ולעשות שטויות, כי פשוט זה כיף!

ladymadden

New member
יכול להיות ש"רגע השפל" נאמר בנימה

צינית... אני די בטוחה שיהיו לי עוד המון רגעים בחיי שאביך את עצמי לא פחות
. האמת שעד כה הפעם היחידה שנצמדתי לטקסט (שאגב אני הייתי חלק מצוות הכתיבה שכתב את כל ההצגה) הייתה בחזרה הראשונה, כשישבנו וכל אחד קרא את התפקיד שלו. זה באמת נורא מצחיק כשיש אילתורים בחזרות, אבל מפחיד אותי כי אני מכירה את עצמי ויודעת שבהופעה אני בקושי אנשום...אז עוד לאלתר... אצלנו כל ההצגה מבוססת על מעשים טובים מול רעים של השכבה שלנו... שורה תחתונה- א. שוב תודה
! ב. לרוב דברי נאמרים בציניות (למרות שבאמת משהו בתוכי זועק להיות קרייריסטי).

ladymadden

New member
עשיתי מיונים להיות חיילת שב"כ

ועכשיו עברו חודש וחצי מאז התחקיר, והמקורות שלי
סיפרו לי שהם נחקרו לגבי... אך עדיין לא קיבלתי מהצבא תשובה סופית. בכלל כל הסיפור הזה מסביב לתפקיד נשמע לי מוזר... הם מתנהגים כאילו אני הולכת להיות מינימום יד ימינו של ג'יימס בונד
.

izik99999

New member
תחקיר בטחוני ../images/Emo122.gif

יו, זה היה כזה מציק, איך אני שמח שסיימתי עם זה. אבל מגניב, תגישי קפה לראשי מדורים במקום לקצינים... סתם
לפחות תיהי על אזרחי

ladymadden

New member
זה סודי!

אסור שמדינות ערב או קומוניסטיות ידעו כמה סוכר שותה הרמטכ"ל!

למעלה