תולשת שערות

תולשת שערות

טוב אז אני מורה ואני כבר חודש בחופש (ולפני שתגידו "וואו" ו"הלוואי עלי") אני משתעממת למוות (כמעט) ונכון שתמיד יש דברים שצריך לעשות וכמובן שאני לא עושה כי כשמתחילים לנוח קצת קשה להפסיק ואז... ייסורי מצפון על שלא עשיתי ... סתם כך רציתי לפרוק מהלב. תודה.

shemesh22

New member
כבר חודש תולשת שערות

בגלל שאני לא מורה. עוד חודש למנייאק, תגידו חופשה בגהה זה חינם לא? גם אני הייתי חייבת לפרוק
שבוע טוב ושמצאי את המנוחה הנכונה

תודה

תודה תודה. לא חשבתי להסתכל על זה מהצד הזה... הבן שלי בגן כל הזמן הזה כך שאצלי שקט, שקט מאוד...

לביאה11

New member
למה שלא תקחי אותו מהגן...

(והוא בטח מאוד קטן אם ביולי הוא בגן עדיין) ותלכו לכייף? יש זמן עד האוניברסיטה לא?

זאת אופציה כמובן...

אבל אז אני חושבת על הדברים שאני עוד צריכה להספיק בחופש הזה לפני שהוא יוצא לחופשה שלו ו... בכל זאת, לפעמים מנסה לעשות אותם.

ס ת י ו 5

New member
דוריתוס

תמיד יכולה לפרוק מהלב יכולה גם במקום לתלוש שערות... לקלוע צמות

לביאה11

New member
אני כבר שנים תולשת שערות

מהרגליים, מפשעות ועוד כמה... לא לפה.... את מורה... איפה היצירתיות שלך? אני במקומך הייתי עושה כל יום רק מה שכיף לי ויש לי המון כיפים נו......... אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

ע פ ר ל ה

New member
אל תזכירי שערות מהרגליים

כי אני דאגתי לצמח יער עבות וסבוך
עצלה שכמותי

לביאה11

New member
אפשר לבוא לשוח בו?

לעשות מנגל בצילו משהו!?
את פשוט צריכה "להרוג" אותם כשהם קטנים

ע פ ר ל ה

New member
את מכירה את האמירה: מחר...

ואחריי מחר,מחר... היום אני עייפה,אז מחר... וכך היבלית השוטה מתפשטת לכל עבר,ולכי תשתלטי עליה אחר כך,מסובך,סבוך,ובעיקר כואב.

לביאה11

New member
לכי לשווקים....

תיקני בדים מיוחדים לוילונות, מפות, כיסויים. תשפצי את הבית (בגרושים אפשר לחולל נפלאות) תפגשי חברות כאלה שאת דוחה כבר יובלות מפאת חוסר זמן. סעי לדרום, צפון, מרכז לבקר חבר/ה קרוב משפחה. לכי לים רק תעשי משהו כבר או לחילופין תשאילי לי את שעות הפנאי שלך
(לא בטוח שארצה להחזיר לך
)

הבית שכור....

החברות עובדות ולים אני לא מתחברת. אבל ברצינות... תודה על העצות בסופו של דבר אני סתם מקטרת קצת... וככה הכל טוב שלא תחשבי אחרת. תודה

Mastul4u

New member
שערות תלושות נקלטות מחדש???

מסטול שחלק גדול מההשערות( כמו שכתוב ) התלושות שלו גוועו כבר מזמן.....

למעלה