"תולעת הפארק-waiting for the worms"

bigfloyd1

New member
"תולעת הפארק-waiting for the worms"

לכל מי שעדיין לא שמע את השם: "תולעת הפארק". הפצצה החדשה שמבצעת הופעת מחווה של שעתיים שלמות!!! לגדולים מכולם: "הפינק פלויד" ההופעה הקרובה ביום שני הקרוב 28.3 בשעה 22:00 במועדון הקולטורה, רח' הרצל 154 ת"א ההופעה כוללת את הלהיטים הגדולים פלוס כמה שעדיין לא נשמעו על במות בארץ שווה מאוד להגיע. חוץ מזה למה להעביר עוד ערב אמצע שבוע בשמיעת הדיסקים של הלהקה שאפשר לעשות ערב כיף ולבוא לשמוע את השירים live בביצועים מרשימים ביותר. כל מי שמעונין להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על ההופעות הקרובות שישלח לי את האימייל שלו. הופעות מתוכננות בכל רחבי הארץ.

epitaph

New member
(נצל"ש) תגידו...

אף אחד לא חושב לעשות איזה מופע מחווה לגדולים מכולם, קינג קרימזון?

אבל לא מופע שלם אך ורק לקרימזון

למרות שבעצם, כמעט חצי מהמופע שלהם היה קרימזון.

epitaph

New member
לא להגזים, בהחלט לא חצי מופע...

אבל התכוונתי בזה לא רק לקינג קרימזון, אלא בכלל, שיגוונו קצת עם כל המחוות האלה, זה תמיד רק פינק פלויד, דיפ פרפל ולד זפלין. ממה שקשור לנושא הפורום, אנחנו מדברים רק על פינק פלויד, תמיד רק פינק פלויד. (חוץ מפעם אחת שהיה ערב מחווה לראש, טוב נו...).

עמית ע

New member
היו עוד

סוסיתא עשו ערב מחווה מרגש לסוסיתא סימפוזיון עשו ערב מחווה מושקע לסימפוזיון ת'ין ליפס עשו יופי של ערב מחווה לת'ין ליפס והרשימה נמשכת

epitaph

New member
../images/Emo3.gif

אתה יודע למה התכוונתי. נמאס כבר מערבי מחווה לפינק פלויד, יצאו מכל החורים, או שלהקות יתחילו לעשות חומר מקורי או שלפחות יתחילו לעשות ערבי מחווה מקוריים.

התשובה היא פשוטה

לפינק פלויד, דיפ פרפל ולד זפלין יש הרבה יותר קהל. ערבי מחווה מכוונים לכמה שיותר קהל, כי אחרת, אין כל כך טעם.

RamiSun

New member
הוצאת לי את הפה מהמילים

לדוגמא אם נקח את ערב המחווה לראש, שכל הכבוד למושל שהוא הרים את הדבר הזה.... לא בא מספיק קהל, והיה מאוד מאכזב לראות את זה. אז אם חושבים על זה , כל החזרות והעבודה של הנגנים, הכל היה בשביל הופעה אחת. אומנם הופעה כייפית, אבל אחת. פינק-פלויד זה ללכת על קרקע יותר בטוחה....וגם מבלי לזלזל חומר קצת יותר קל לביצוע מקינג קרימזון.

moshel

New member
בקשר לערב המחווה ללהקת ראש

הלהקה לא נתנה יותר הופעות כי נגן הבס של הלהקה עמית פוזנר התגיס לצבא ביום חמישי שוחחתי עם עמית ויש סבירות גבוהה מאוד שנפיק עוד כמה הופעות זה כרגע בתיכנון MosheL

עם אלונה דניאל בתפקיד השירה?

פשוט הכרתי לאחרונה זמר שממש מתאים לו לשיר Rush. אני לא יודע אם הוא יהיה מוכן כי הוא משתתף כבר בעוד שתי להקות בערך, אבל אולי.

RamiSun

New member
מה רע באלונה דניאל?

רוצים את אלונה, אל תגעו לנו באלונה.

שום דבר לא רע

אבל היא אישה עסוקה, ואני הייתי מעדיף זמר. למרות שלא הייתי בהופעה עצמה, אז אני לא יכול לשפוט באמת.

למעלה