תוכנת XARA 3D אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג את התוכנה שכתובתה ניתנה בפורום זה?
ל לירון2000 New member 10/11/02 #1 תוכנת XARA 3D אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג את התוכנה שכתובתה ניתנה בפורום זה?
U udiyulis New member 10/11/02 #3 שלומי יקר, קישור מכל הלב הוא קישור חם - ואני יודעת שיש לך את "חום הלב" (ואש הקרב) אז עוד שניה אחת מזמנך היקר והקישור יחמם גם את לבנו. אוהבת
שלומי יקר, קישור מכל הלב הוא קישור חם - ואני יודעת שיש לך את "חום הלב" (ואש הקרב) אז עוד שניה אחת מזמנך היקר והקישור יחמם גם את לבנו. אוהבת
U udiyulis New member 10/11/02 #5 כששינית את הודעתך הקודמת מחקת גם את תגובתי. אז הנה היא שוב: שלומי, חיממת את ליבי, תודה! ולא שלא יכולתי אחרת, אך זה הרבה יותר נעים ומצביע על רצון טוב. ואל תכעס עלי, כי אני באמת מעריכה אותך.
כששינית את הודעתך הקודמת מחקת גם את תגובתי. אז הנה היא שוב: שלומי, חיממת את ליבי, תודה! ולא שלא יכולתי אחרת, אך זה הרבה יותר נעים ומצביע על רצון טוב. ואל תכעס עלי, כי אני באמת מעריכה אותך.
ש שלומי New member 10/11/02 #6 לא כועס! למה שאכעס?! אני פשוט עניתי כשהייתי באמצע כתיבת דף הטמל.עניתי קצר. אני כותב בפורומים בחו"ל ושם התשובות הן סופר קצרות.כנראה זה מתוך הרגל.
לא כועס! למה שאכעס?! אני פשוט עניתי כשהייתי באמצע כתיבת דף הטמל.עניתי קצר. אני כותב בפורומים בחו"ל ושם התשובות הן סופר קצרות.כנראה זה מתוך הרגל.
U udiyulis New member 10/11/02 #7 זה מה שמיחד את הפורום שלנו שהוא לא רק פונקציונלי, תכליתי - שאלות ותשובות, אלא הרבה יותר אישי, מזמין, ועל כך גאוותנו (לפחות שלי).
זה מה שמיחד את הפורום שלנו שהוא לא רק פונקציונלי, תכליתי - שאלות ותשובות, אלא הרבה יותר אישי, מזמין, ועל כך גאוותנו (לפחות שלי).
ש שלומי New member 10/11/02 #8 מסכים וחצי - הרבה יותר נעים! בפורומים זרים, נכנסים בד"כ זרים ולא מתחברים זל"ז.
ל לירון2000 New member 10/11/02 #9 הורדתי את גירסת הניסיון תקוע שם רקע עם שם התוכנה שאי אפשר להסיר בגירסה השניה זה לא היה. אולי למישהוא יש את הגירסה ההקודמת, שדרך אגב היתה חינמית?
הורדתי את גירסת הניסיון תקוע שם רקע עם שם התוכנה שאי אפשר להסיר בגירסה השניה זה לא היה. אולי למישהוא יש את הגירסה ההקודמת, שדרך אגב היתה חינמית?
ל לירון2000 New member 11/11/02 #11 הי מוטי! תודה עם כל הלב!!!!!!,אבל גם פה, אינני יכולה להפתר מהרקע. אולי בגלל שזה דמו?