תוכנת WorldMate

AmiDebesh

New member
תוכנת WorldMate

רכשתי היום את תוכנת WorldMate, שעל פניו נראת כתוכנה מצויינת. מצאתי דבר מוזר שלמרות שפניתי לשרות שלהם לא קיבלתי (עדיין) תשובה. אני בטוח שבקרוב אקבל... למי שמכיר את התונה הבעייה היא כזאת: בשעון הראשי אצלי - תל אביב והשעה נכונה. בבדיקת ההגדרות מופיע בצורה נכונה שה- Time Zone הוא GMT+02 בשעון משני אחד יש את לונדון והשעה בשעה אחת פחות מאשר אצלנו. זאת למרות שה Time Zone הוא GMT (כפי שצריך להיות) בנוסף בשעון משני אחר אמסטרדם Time Zone GMT+01 ומבחינת השעה - בדיוק כמו אצלנו. מאחר שאף אחת מהמדינות לא בשעון קיץ יש בעייה שלא ברור לי כיצד פותרים? להזכירכם החברה המייצרת את התוכנה היא חברה ישראלית MobiMate שעושה מוצרים מצויינים אבל נראה שהם מעדיפים את הפאלם... והסיבה שאני כותב זאת היא שהם פיתחו מוצר מצויין נוסף Contacts Pro. אולם בעוד שלפאלם ישנה גירסה באנגלית ובעברית לפוקט יש רק באנגלית מ-שנת 2002, שלא מתאימה בהכרח למשתמשים שספר הטלפונים שלהם בשפת הקודש. תודה על העזרה

AYELET1

New member
אם אינני טועה הם מצהירים על כך

שהם עונים תוך 24 שעות (ואתה םנית רק היום) בכל אופן התשובה לתעלומה היא העובדה ששעון הקיץ החל כנראה כבר בלונדון ואמסטרדם, ואילו תל אביב , הנמצאת במקום מפגר קמעה, שבו שעון הקיץ בכלל לא מתחיל בתאריך קבוע (בניגוד למקומות מתוקנים בעולם), ותלוי בממלשה שנבחרה לאותה קדנציה
, פשוט איננה מופיעה עם שעון קיץ. כאשר מכווונים את התאריך לנובמבר, בו כבר אין שעון קיץ, כל השעות מסתדרות

AmiDebesh

New member
שעון הקיץ באמסטרדם עדיין לא התחיל

למרות הפוליטיקה... שעון הקיץ באמסטרדם מתחיל רק ב 28/3 ומסתיים ב- 31/10. כך גם בלונדון ובפריז

AmiDebesh

New member
שינוי השעון לנובמבר???

אולי אני קיצוני מידי אבל ההצעה לשינוי השעון לנובמבר אינו רצינית. אולי פשוט יותר לתקוף את הבעיה בחברה שמייצרת את התכנה. נכון שאולי יותר קל יהיה להחליף את הממשלה ולכוון את שעון הקיץ כך שיתאים לאירופה אבל במקרה הזה שאין עדיין שעון קיץ באף אחת מהערים שהזכרתי לא זה הפתרון ושוב ובכל מקרה תודה על הרצון לעזור

AYELET1

New member
עמי מה שאמרתי לך נכון, למרות ש

אכן יש טעות בשבוע שעון הקיץ באירופה מתחיל ביום ראשון בשבוע האחרון של מרץ ומסתיים ביום ראשון בשבוע האחרון של אוקטובר כל שנה (כך שזה אמור ליהיות 31.10 אאל"ט), וכך מחושבים שעוני קיץ וחורף. בישראל אין דבר כזה (וזה כן תלוי בשאלה אם שינוי או ש"ס בקואליציה...). אז בחלק מהפלטפורמות (ללא קשר ל-WORLD MATE ) "סיפחו " את ישראל לאירופה, ובחלקן בישראל אין כלל שעון קיץ.

למעלה