תוכנת TWONAV

soofkorin

New member
תוכנת TWONAV

אהלן חברים ברשותי תוכנה שנקראת TWONAV -- רציתי לדעת אולי אתם יודעים לאיזה מכשירים התוכנה הזאת מיועדת? האם אפשר לשים אותה בסמארטפון כלשהו או בפאלם? ואיך עושים את זה? יש לציין שזאת תוכנה מאוד טובה ומתקדמת...

AYELET1

New member
היא מיועדת למכשיר עבורו רכשת אותה :p

לכל מערכת הפעלה יש את היישומים המיועדים עבורה.

soofkorin

New member
כן אבל...

התוכנה הייתה בהארד דיסק הנייד של אבא שלי והוא טוען שהיא הייתה לו על הפאלם...אוקיי, נגיד והייתה לו על הפאלם, איך אני מחזיר אותה לפאלם שלו? לפי מה שהבנתי מאבא שלי לפאלם הזה שבא מארה"ב מחברת VERIZON אין SIM והוא לא יכול לפעול בארץ. האם בכל זאת יהיה ניתן לתפעל את הGPS על הפאלם למרות שהמכשיר לא משויך לרשת סוללרית?

AYELET1

New member
למיטב ידיעתי את התוכנה לא ניתן להעביר ממכשיר

למכשיר.
אם היא נרכשה עבור מכשיר מסויים, אליו היא שייכת.
לפי תיאורך גם אין לה מפות ישראל.

soofkorin

New member
יש מפות ישראל

ובכל זאת יש לי כבל סנכרון לפאלם ולמחשב ואני רוצה להתקין את התוכנה לפאלם, את יכולה בבקשה להגיד לי איך עושים את ההתקנה? התוכנה כרגע על המחשב שלי...
תודה רבה!

BravoMan

Active member
זה תלוי בדגם מכשיר ה-"פאלם" שברשותך.

ככל הנראה, יש צורך בתוכנה ייעודית על PC כדי לתקשר איתו, ואם נדע באיזה דגם מדובר, נדע לומר לך איזו תוכנה צריך.

ספציפית, איזו מערכת הפעלה המכשיר מריץ?

soofkorin

New member
PALM TREO 700 P עם תוכנה למחשב ובלוטוט וכרטיס

זיכרון SD וWIFI מכשיר ישן אבל מאוד מתקדם יחסית לזמנו. מריץ WINDOWS LIVE MOBILE אני חושב.

BravoMan

Active member
אם זה באמת 700 P

הרי שהוא מריץ את Palm OS זיכרונה לברכה ולא WIndows Mobile.
http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1246&c=palm_treo_700p

אם זה W או WX אז מדובר ב-Windows Mobile.

אם ברשותך דיסק מקורי שהגיע עם המכשיר, תהיה עליו תוכנה שתצטרך להתקין כדי לתקשר איתו.

רוב הסיכויים, שברגע שתתקין את תוכנת התקשורת עם המכשיר, תוכל לחבר אותו ופשוט להריץ איזה setup.exe בתוכנת הניווט שידאג להתקנה.

למעלה