תוכנת paper port

תוכנת paper port

שבת שלום.
ברשותי תוכנת paiper port ואני משתמש בה הרבה לצורל סריקת מסמכים.
לצערי הסריקה בפורמת PDF ו-JPG מתקבלת בהגדלה של 180% ואנ מקטין אותה ידנית. איך ניתן לקבע שהסריקה תהיה 100%?
ברשותי מדפסת נרםאיקר ואופיס 2007.
תודה מראש על העזרה

מכיר את זה שהסנדלר הולך יחף ?? אז אני מתבייש להודות אבל אין
לי את התוכנה מותקנת במחשב בבית (כן .. כן .. אני צריך להתבייש בעובדה שאני טכנאי שירות של ברדר ואין לי את התוכנה
)
ואני לא זוכר בע"פ איפה מגדירים את זה ...
&nbsp
אגב .. אם אתה פותח קובץ PDF בצורה רגילה עם התוכנה של אדובי ולא דרך PP אז הכל בסוודר ??

כן אני בטוח

לאחר פתיחתהמיסמך אני מקטין את הצ\תוגה ל 100%. נראה לי שגם בהדפסת המסמך זה יולא מוגדל. א6בל עכשיו שאני יודע להקטין ב-JPG . אבל עכשיו לאחר שאני יודע ליצור 100% אני יכול להמיר את המסמך ל - PDF אבל ללמוד לסרוק גם PDF ב-100%.

אני עדיין לא יורד לסוף דעתך ..
מה זה לסרוק ב100% ?
כשזה נוגע לסריקת תמונות אז יש תוכנות שיציגו לך על המסך את התמונה לפי רזולוציית הסריקה ולא לפי הגודל האמיתי של התמונה ובגללזה על המסך יכול להראות לך כאילו סרקת פוסטור חוצות בגודל 10 מטר כשבפועל סרקת תמונה של 10 על 15 בסה"כ ..
מה שקובע זה החלונית של התצוגה המקדימה של ההדפסה לפי גודל הדף שאתה מעוניין להדפיס עליו ..
&nbsp
לגבי סריקה לPDF אז מה שקובע זה גודל הדף שסרקת לעומת גודל הדף שאתה מעוניין להדפיס עליו כלומר אם סרקת נייר פוליו אבל אתה רוצה להדפיס על A4 אז ברור שההדפסה תצא כאילו מישהו עשה זום למסמך ..

HelpSupport

Active member
לאחר סיום הסריקה בפורמט PDF ...

המסמך נפתח עם תוכנה - האם התוכנה שנפתחת היא זו שהותקנה עם PaperPort ושמה PDF Viewer Plus של nuance ?
אם כן - בשורת התפריטים - לחץ על view ובתפריט בחר Prefernce - המשך ההסבר בתמונה.

HelpSupport

Active member
בתצוגת ה- PDF סידרת ? ...

בתצוגת תמונות כ- JPG השימוש הוא בתוכנה בשם Imageview וההוראות לשינוי גודל תצוגה מוסבר בתמונה המצורפת.

HelpSupport

Active member
בשורת התפריטים תלחץ על Edit ולא ב- View...

ראה בתמונה שהעליתי בתגובתי לגבי PDF.

למעלה