תוכנת MyHeritage

טליה85

New member
תוכנת MyHeritage

שלום לכולם. הכנתי עץ משפחה בתוכנת genopro ןבשל בעיות בהדפסה ברצוני להעביר את העץ (362 שמות) לתוכנת MyHeritage הסתבכתי האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? תודה רבה

המשותף לכל התוכנות - ג'דקום

ג'דקום GEDCOM הינו פרוטוקול לשיתוף מידע גנאלוגי בין תוכנות שונות. ב - GenoPro מצאי (כנראה תחת תפריט File) את האופציה לעשות ייצוא Export לפורמט זה. ב"מורשת ברשת" MyHeritage, בחרי בייבוא ג'דקום מתפריט "קובץ", כפי שניתן לראות בצילום המסך המצ"ב. יש לקחת בחשבון כי העברת מידע גנאלוגי דרך קבצי ג'דקום עשוי להשאיר חלק מן המידע מאחור... אם יהיו בעיות - חזרי אלינו. ארנון

טליה85

New member
קשיים בייבוא

הצלחתי לעשות את היצוא אבל כאשר אני בתוכנת MyHeritage במורשת ברשת ומגיעים לייבוא קובץ גדקום אני לא מצליחה לבחור את הקובץ המתאים. אולי בכלל כדאי לי לנסות אם תוכנה אחרת? כי כאמור ב-GenoPro זה יצא לי על 28 דפים. אני רוצה להציג את העץ בבר מצוה של הבן שלי וכאשר זה על כל כך הרבה דפים זה לא נגיש. תודה

בהנחה שהקובץ שייצאת הוא עם סיומת

.ged, לא אמורה להיות בעיה בייבוא. נסי לצרף צילום מסך שיבהיר את הבעייתיות. ארנון

aharondavid

New member
MYHERITAGE ו GEDCOM

מנסיוני עם MYHERITAGE , קבצי GEDCOM מיובאים חלק לגמרי - אפילו לא ידעתי מה היתה התוכנה שייצרה את העץ במקור. כמו כן, מספר הדפים הוא בדרך כלל פונקציה של עומק ורוחב העץ, לא של התוכנה. מצטער לאכזב בעניין נוסף - אופציות ההדפסה של MYHERITAGE אינן מדובגות לחלוטין (זו עדיין גרסת ביתא), ואלא אם את בעלת יכולת הינדוס מכובדת בתוכנה - צפויות לך שעות קשות עם התוכנה ה(באמת)נחמדה, אבל הקצת בוסרית הזו. למעשה - עד לפני כשבועיים אופציית ההדפסה היתה דלה עד בלתי קיימת בכלל - כעת, לאחר גרסא 5.3.6 ניתן להגדירה כ"נסבלת". עדיין - אני משתמש בתוכנה זו, היא מדובגת ומשתפרת בקצב מהיר מאד, התמיכה הטכנית אונליין מצויינת (נסי אולי לשלוח להם מייל? הם מגיבים מהר ולעניין) - והעיקר: אי אפשר לנצח את המחיר שלהם. שורה תחתונה - במקומך הייתי נשאר עם ה"סדין" שיוצא בהדפסה ומחפש לקשט אותו כדי שייראה יפה יותר. לאחר פרוייקט הבר-מצווה, הייתי מחפש זמן מתאים להגר אל MYHERITAGE.

טליה85

New member
הצלחתי תודה

תודה רבה הצלחתי הבעיה היתה ששם הקובץ היה כתוב בעברית ותוכנת MYHERITAGE לא הכירה אותו. ושוב תודה לשניכם !!!

הלני

New member
אם תתקעי עם ההדפסה

שקלי להעביר הכל ל- WORD. אז תקבעי בוורד, גודל ,הגדרת עמוד, בהתאם לגודל העץ למעשה. העלי הקובץ על דיסק-און-קיי/דיסקט/CD וקחי אותו למקום בן מדפיסים תוכניות ארכיטקטוניות. שם לא צריכה להיות כל בעיה עם ההדפסה על גליון אחד. הלני

טליה85

New member
כיצד שומרים ב- word

אני עובדת בעיקר ב= genopro ואני לא יודעת איך שומרים ב- word אפשר עזרה?

ornan

New member
אפשר לקבל את קובץ הג'דקום

על מנת שאשלים את הדורות האחרונים ואולי פרטים נוספים החסרים בעץ שלי. אני שולחת לך מסר עם כתובת הדוא"ל שלי.

הלני

New member
עדיף שמי שמתמצא ב-גנופרו יעזור לך

אני מצאתי באינטרנט עץ ולא ידעתי באיזו תוכנה נוצר. פשוט בחרתי את כולו, העתקתי והדבקתי בוורד. [ אח"כ גיליתי שזו באמת המשפחה האמריקאית שלי]. עד כמה שידוע לי ב- FTM יש תהליך העברה לוורד וגם אפשרות יצירת קובץ וורד אוטומטית מהתוכנה. אם הגנופרו בא עם הוראות או HELP, נסי למצוא העברה לוורד. קבלי התנצלותי. כרגע התוכנה הגניאולוגית שלי 'כלואה' במחשב לא פעיל ואינני יכולה לסייע לך יותר. מה שכן, במכון ההעתקות/הדפסות אליו הלכתי, שאלו אותי אם הקובץ הוא GEDCOM. אולי יש מכונים שכבר התמודדו עם הדרישה ויוכלו להדפיס לך ישירות מקובץ זה. הלני

wow1

New member
מעצבנים. הגרסה החדשה ממליצה לאכסן

את קבצי התוכן תחת 'המסמכים שלי' ולאחר מכן בעקבות ניסיון לפתוח פרויקט קיים, הן מהמיקום החדש והן מהמיקום הישן- Programs file, מדווחת:
Loading a project from an arbitrary location is not supported yet​
מישהו נתקל בבעיה דומה? איל.

למעלה