תוכנת dxf

omri m

New member
תוכנת dxf

אני צריך את התוכנה לפתיחת התוכניות לטיסנים אני לא מצליח להוריד אותה מישהו יכול לשלוח לי אותה?

noam weissman

New member
תוכנת DXF

היי, התוכנה היחידה שאני מכיר היא VOLO VIEW של חברת AUTODESK. התוכנה מופצת חינם וניתן להוריד אותה מהאתר שלהם. יש רק בעיה קטנה שזה 17 מגה בערך. בעזרת התוכנה ניתן לעשות זום, להדפיס... אבל לא לשרטט. אם מישהוא מכיר תוכנה צנועה יותר (בגודל) אני מוכן לנסות. בהצלחה.

עוד תוכנה

אני חושב שה VOLO VIEW הוא באמת הכי טוב אבל אם אין לך את הסבלנות להוריד 25 מגה (לא 17) אז אתה יכול לנסות להוריד את התוכנה הבאה:

omri m

New member
לארז רביב.....

התוכנה לפתיחת התוכניות לא טובה אני לא מצליח לפתוח את התוכניות ?

אסף ו

New member
לך לאתר של אמיר (FLYHI)

במדור עשה זאת בעצמך לך לתוכניות טיסנים ושם בפינה למעלה יש תוכנה מעולה

omri m

New member
יש שם כמה תוכנות אני לא מצליח ...

להוריד הוא אומר שהוא ישלח לאי מייל והוא לא שולח?

אסף ו

New member
מה הבעיה??

בעמוד של התוכניות בפינה השמאלית העליונה יש קישור תוכנה לפתיחת קבצי DXF תלחץ על הקישור זה יביא אותך לדף עם 4 תמונות במרכז תלחץ על TURBO CAD V4 LEARNING ADITION זה יעביר אותך לדף שבו אתה צריך לתת להם פרטים ואחר כך תוכל להוריד את זה (זה בסביבות ה 7MB אם אני זוכר טוב) יותר פשוט מזה???

אסף ו

New member
יכול להיות

שאתה צריך איזה סיסמה באמת שאני כבר לא זוכר אם צריך אז זה ישלח לך את הסיסמה אוטומטית לאימייל שלך (לכן חשוב לתת שם את האימייל האמיתי שלך).

omri m

New member
לאסף ...

כתוב שם שזה ישלח לי לאיי מייל אך מורידים אז אולי אתה יודע אך מורידים?

Adi Berman

New member
כמתמצא בתחום התי´בם

אני ממליץ במידה וזו הדפסה חד פעמית של תוכנית לצורכי בניה להעזר בשירותיה של תוכנת אוטו-קאד (בשימוש ארכיטקטים מהנדסים וכו..)זה הופך את התהליך לקצר ואת העברה לקנ´´מ-מהיר ומדוייק ביותר.

EYAL MOR

New member
יש לי תוכנה שהורדתי דיי פשוטה לתוכנ

אם אתה רוצה צור איתי קשר באי סי קיו אני ישלח לך אותה 99311889

למעלה