תוכנת שלט ?

YanivZX6R

New member
תוכנת שלט ?

שלום אני צריך תוכנה שתוכל לשלוט על רוב המכשירים בבית שתתאים, כמובן, ל 1940שלי. על מה אתם ממליצים? אם אפשר לקבל גם לינק. תודה

unexpected

New member
שמתם לב שצריך ממש ממש להתקרב

להתקן (טלויזיה וידאו וכו') כדי שזה יעבוד?

mikeoreli

New member
לא תמיד

זה תלוי איזה משדר/מקלט מותקן במכשיר. יש מכשירים שיש בהם SIR כלומר Serial Infra Red שעובד עד טווח של 30 ס"מ (אולי קצת יותר) ויש מכשירים שיש בהם CIR כלומר Consumer Infra Red שעובד עד טווח של כמה מטרים (לא זוכר במדוייק). כנראה שבמכשיר שלך יש SIR.

ron20

New member
נכון ../images/Emo45.gif

כמעט שוב ענינו ביחד
... אגב - במכשירים הכוללים CIR בד"כ ה NEVO כלול בתוכנות שמגיעות עם המכשיר.

2cookie

New member
לפעמים לא ממש

אני זוכר מכמה פאלמים שלא היה להם CIR שיכלו לשמש כשלט ממרחק מכובד של 3 מטר... בניהם הM505 והM130.

PuRe in§anitY

New member
אתה בטוח ?

אתה בטוח ש SIR הוא במידות של ס"מ ? למשל ב |MIO339 יש SIR שמגיע ל 4 מטר , ציטוט מהמפרט: Infrared SIR + Consumer IR - 4 meters

PuRe in§anitY

New member
או שבעצם ...

Consumer IR זה בעצם CIR .. כך שיש לו גם וגם .. ואז זה נשמע טיפשי כי בשביל מה צריך גם SIR וגם CIR?

gabimaor

New member
ב2210

יש CIR ואנ יכול להעיד שהוא עובד ממספר מטרים בלי בעיה. הוא מתפקד כשלט לכל דבר בזכות תוכנת הNEVO שבאה עם המכשיר.התוכנה הטובה ביותר לדעתי לנושא הזה (מתוך התעסקות עם כמה תוכנות.)

mikeoreli

New member
תשובה

כתבתי בדיוק מה אומר CIR – Consumer Infra Red ובתכ'לס בשבילנו – אינפרא אדום שעובד למרחק של כמה מטרים. לגבי מפרטים, השאלה איפה ראית, ראיתי הרבה מפרטים של מכשירים מלאים בטעויות שמעידים על חוסר בידע ושמי שכתב את המפרט זה איש מכירות. לדוגמא במפרט של האיפק 1940 באולסל רשום שהוא תומך גם בכרטיסי CF, מה שאנו יודעים שלא נכון. לגבי הSIR, מה לעשות, מדובר בכמה סנטימטרים למרות שעם הקסיופיאה שלי שיש לה SIR אני מצליח לשלוט במפענח שלי של YES ממרחק של כמעט 2 מטר, זה לא היה ממש נוח אז הפסקתי.

למעלה