תוכנת נווט

orkazaz1

New member
תוכנת נווט

שלום ברצוני לדעת האם יש תוכנה לנווט של מחשבים ניידים... חוקית כמובן וגם אם היא עולה כסף אני אקנה..

gabimaor

New member
היתה

גירסה של דסטינייטור שעבדה על מחשב נייח אבל לא נראה לי שיש עוד משהו כזה. אתה יכול פנות לשתי החברות שיש להן תוכנות ניווט ולשאול האם יש להם גירסה למחשב רגיל ולא כף יד. אגב אתה מדבר על ניווט עירוני או שטח? החברות הן gps&more ובנצ'מארק.

ron14

New member
אפשר וניתן בערך

יש תוכנה בשם MapMonky שאיתה ניתן להריץ את תוכנת הדסטינטור על מחשב נייד. הבעיה היא שספק המפות בארץ הגביל את השימוש במפות למחשב כף יד בלבד. כך שבארץ לא ניתן לנווט בעזרת תוכנה זו. יש ספקי מפות במדינות אחרות שלא קבעו הגבלה כזאת , תצטרך לבדוק זאת בעצמך. לארץ יש מספר פתרונות ניווט 1. נווגיד שהיא מפה לניווט שטח 2. תוכל גם להשתמש בתוכנות אחרות כדוגמת אוזי-אקספלורר , אך היא באה ללא ממפות . ותתקשה להשיג לה מפות בקנה מידה נורמלי בכל מקרה שתי התוכנות האלה הם לא מה שקרוי ניווט מדלת לדלת

gabimaor

New member
אתם מדברים

על תוכנה שעובדת עם מפות סרוקות ואני דיברתי על ניווט דלת לדלת.שנינו צודקים אם כי כאשר מדובר בניווט עירוני אני לא חושב שניתן לעבוד עם מפות סרוקות.

bar666xp

New member
מה זה דלת לדלת?!

אם הכוונה לנקודת מוצא ונקודת יעד ושהתוכנה בונה מסלול... אני לא חושש שלא שמעתי על כזאת בארץ ברוב העולם יש את MSN street ניווט עורבני אפשרי גם עם מפות סרוקות אבל לא הייתי אומר שזה יהיה נוח במיוחד. לדעתי האישית בנוגע לניווט PPC+GPS+תוכנה דסטינאטור (פשוט לא אוהב את NAV&GO) אם רוצים אפשר אפילו לשלב אבל זה יוצא יקר... לדוגמה... POZ של פלאפון עם GPS והוא גם משמש מודם 2.4MPS לאינטרנט בחיבור קבל USB ואיך אני יודע שזה יוצא יקר כי יש לי. (בעיקר ביגלל שהיה לי צורך בהכל ולא התאים לי 3-4 מחשירים כשאפשר 2 {מחשב+POZ או מחשב, כ.לאינטרנט, פלאפון, PPC עם GPS}).

gabimaor

New member
הכוונה

לניווט מכתובת לכתובת - מה שאתה קראת ניווט עורבני (אם הבנתי נכון).אני לא מבין איך ניווט בכבישים יכול להתבצע עם מפות סרוקות.הרי התוכנה לא יכולה לדעת אם רחוב הוא חד סיטרי וכו'.לדעתי זה לא אפשרי.גם אני חושב שהכי נוח לנווט על ידי מכשיר שמיועד לזה, כמו מחשב כף יד או מכשיר שמיועד רק לניווט כמו אחד מדגמי המיו.

bar666xp

New member
זהו שתוכות המפות הסרוקות עד כמה

שידוע לי אין בהן בניית מסלול כמו בדסטינטור או NAV&GO NAVUGUID לדוגמה בעלת מפות תופוגרפיות אך עד כמה שידוע לי את בניית המסלול עושה המשתמש לא התוכנה. ועד כמה שידוע לי אין תוכנה עם מפות של ישראל לניווט בPC להוציא NAVIGUID. אגב אם תמצא כזאת אשמח לדעת את שמה.

למעלה