תוכנת מוסיקה....

HodY@KambodY

New member
תוכנת מוסיקה....

טוב אני חייבת תוכנה להורדת שירים בחינם! ה-imesh שלי נדפק... אז אני צריכה תוכנה חדשה..... המלצות המלצות.... HodAYa

napster חרא !!!

napster זו סתם תוכנה מגעילה, חבל שכל כך הרבה אנשים מתנפלים על זה כי בכל מקרה עוד חודש חודשיים יסגרו את השרתים. התוכנה הכי טובה היא: audiogalaxy אפשר להוריד דיסקים מלאים, יש את כל השירים, אפשר להפסיק הורדה ולהמשיך אותה מתי שרוצים, יש תיקיית מועדפים, רוב השירים נמצאים על שרתים של אנשים שמחוברים 24 שעות ביממה ולכן לא צריך להוריד כל שיר 5 פעמים כמו בנאפסטר. התוכנה לא שוקלת כלום כי את כל הפעולות עושים מהאתר בחשבון הפרטי שלך. בקיצר כל מי שיודע איך להשתמש טוב בתוכנה מגלה כמה היא טובה, נוחה וקלה לשימוש.

kirk hammet

New member
נאפסטר בסדר גמור

סליחה , אבל אני לא יצטרף לדבר השנאה שלכם כנגד נאפסטר , שדווקא מאוד אהובה עליי .......... בנאפסטר יש כל שיר אפשרי בעולם , תודה לאל , ולפחות אפשר למצוא שם דברים בעברית , זה ממש לא איטי כמו הIMESH שהוא הדבר הכי איטי בעולם !!!! אני הורדתי THE NEXT EPISODE של דר. דרה וסנופ דוגי דוג בפחות משלוש דקות , כשהיה שם קטע של ירידה תלולה במהירות , כי נכנסתי לאתר מזדיין שהורס הכל סלחו לי על השפה אבל נאפסטר באמת תוכנה בסדר גמור ..... מה גם שכשיפתחו אותה מחדש היא תהיה הרבה יותר טובה

למעלה