תוכנת הקלטה לאיפון מחפש תוכנת הקלטה חינמית טובה לשיחות טלפון (לשיחות נכנסות ויוצאות).
U umbo New member 1/5/15 #1 תוכנת הקלטה לאיפון מחפש תוכנת הקלטה חינמית טובה לשיחות טלפון (לשיחות נכנסות ויוצאות).
U umbo New member 1/5/15 #3 לא הבנתי אותך.... אני שואל עבור ידידה, אני עצמי מבין מעט מאוד באיפונים. למיטב ידיעתי המכשיר שלה בהחלט לא פרוץ. אין תוכנת הקלטה חינמית, חוקית לאיפון ? יש את זה רק בתוכנות\מכשירים פרוצים ?
לא הבנתי אותך.... אני שואל עבור ידידה, אני עצמי מבין מעט מאוד באיפונים. למיטב ידיעתי המכשיר שלה בהחלט לא פרוץ. אין תוכנת הקלטה חינמית, חוקית לאיפון ? יש את זה רק בתוכנות\מכשירים פרוצים ?
A AYELET1 New member 1/5/15 #4 הבעיה איננה תוכנה. ולהבהרה: פריצת אייפון חוקית (יש כאלו שמזדעזעים מהשאלה...)   אפל חסמה אפשרות של הקלטת שיחות טלפון משום שבארה"ב הדבר אינו חוקיי (גם אם אתה עצמך צד בשיחה).
הבעיה איננה תוכנה. ולהבהרה: פריצת אייפון חוקית (יש כאלו שמזדעזעים מהשאלה...)   אפל חסמה אפשרות של הקלטת שיחות טלפון משום שבארה"ב הדבר אינו חוקיי (גם אם אתה עצמך צד בשיחה).
A AYELET1 New member 2/5/15 #9 לא מכירה. המכשיר שלי אינו פרוץ לפריצה יש חסרונות למרות שאאל"ט אתה מתעלם מהם באלגנטיות בהודעותיך.
S se7en77 New member 2/5/15 #10 גם שלי עכשיו לא פרוץ , אני פשוט לא מכיר תוכנת הקלטה נורמליות לפרוץ או ללא פרוץ .   לא זוכר שדיברנו על נושא הפריצה כיתרונות וחסרונות .
גם שלי עכשיו לא פרוץ , אני פשוט לא מכיר תוכנת הקלטה נורמליות לפרוץ או ללא פרוץ .   לא זוכר שדיברנו על נושא הפריצה כיתרונות וחסרונות .
K karpe New member 2/5/15 #11 לא ניסיתי באופן אישי, אבל המליצו לי   על audio recorder :   http://thetechme.com/2014/09/how-to-record-a-call-on-an-iphone-audio-recorder-jailbreak-tweak/    
לא ניסיתי באופן אישי, אבל המליצו לי   על audio recorder :   http://thetechme.com/2014/09/how-to-record-a-call-on-an-iphone-audio-recorder-jailbreak-tweak/    
P Powerball New member 2/5/15 #8 אמנם אסור, אבל אפשר. אין צורך לעבור לאנדרואיד... תנסה אפליקציה בשם TapeACall. מדובר על אפליקציה המשלבת שרות בענן, עם שיחת ועידה. ההקלטה עצמה לא נעשית באיפון, וכך עוקפים את המגבלה של אפל.
אמנם אסור, אבל אפשר. אין צורך לעבור לאנדרואיד... תנסה אפליקציה בשם TapeACall. מדובר על אפליקציה המשלבת שרות בענן, עם שיחת ועידה. ההקלטה עצמה לא נעשית באיפון, וכך עוקפים את המגבלה של אפל.