תוכנת אוטוקד מישהו יודע היכן אני קונה את התוכנה הזו? לעיצוב פנים חיפשתי על גבי האינטרנט אך ללא הצלחה
ח ח ו צ נ י ת New member 1/2/05 #1 תוכנת אוטוקד מישהו יודע היכן אני קונה את התוכנה הזו? לעיצוב פנים חיפשתי על גבי האינטרנט אך ללא הצלחה
ק קיפוד על גלגלים New member 1/2/05 #2 מצבך ממש טוב אם יש לך את הממון לקנות אוטוקאד. באוטודסק ישראל יש רשימת מפיצים, אם תרצי אמסור לך כמה שמות אך כדאי שתכיני 4000 יורו בערך לדגם 2005... נ.ב אני חושב שבארכיגו'וב מישו הציע למכור אוטוקד 2002 ב800 דולר לערך !
מצבך ממש טוב אם יש לך את הממון לקנות אוטוקאד. באוטודסק ישראל יש רשימת מפיצים, אם תרצי אמסור לך כמה שמות אך כדאי שתכיני 4000 יורו בערך לדגם 2005... נ.ב אני חושב שבארכיגו'וב מישו הציע למכור אוטוקד 2002 ב800 דולר לערך !
L lank New member 2/2/05 #3 ../images/Emo68.gifאולי זה יעזור בארץ ישנם מספר מפיצים- תובנה ברמת גן טלדור בפתח תקווה פריצת דרך בחולון ועוד. מהיכן את??? ודרך אגב, האם את יודעת לעבוד על אוטוקד???
../images/Emo68.gifאולי זה יעזור בארץ ישנם מספר מפיצים- תובנה ברמת גן טלדור בפתח תקווה פריצת דרך בחולון ועוד. מהיכן את??? ודרך אגב, האם את יודעת לעבוד על אוטוקד???
ח ח ו צ נ י ת New member 2/2/05 #4 היי תודה על תשובותיכם אני לפני לימוד של התוכנה ורציתי לברר פרטים עליה, אני מחיפה אגב.
Y yoni941 New member 12/2/05 #5 איפה אפשר למצוא מדריך או ספר של התו לתוכנת אוטוקאד האם יש ספרון או משהו לקנות בחנויות על מנת ללמוד לעבוד על התוכנה? ומה המחיר? תודה
איפה אפשר למצוא מדריך או ספר של התו לתוכנת אוטוקאד האם יש ספרון או משהו לקנות בחנויות על מנת ללמוד לעבוד על התוכנה? ומה המחיר? תודה
ק קיפוד על גלגלים New member 12/2/05 #6 למה ספרון כשאפשר ספר בכל חנות ספרים יש מדריך אוטוקאד בעברית. באופן כללי עדיף ספר רציני ומקיף בהרבה באנגלית ואפילו מעט הדרכה אישית תעזור לך הרבה יותר.
למה ספרון כשאפשר ספר בכל חנות ספרים יש מדריך אוטוקאד בעברית. באופן כללי עדיף ספר רציני ומקיף בהרבה באנגלית ואפילו מעט הדרכה אישית תעזור לך הרבה יותר.