תוכנית תוצאות 3.3.06

והאנשים שהולכים היום הם...../images/Emo58.gif

מהבנים: סוואי ודייויד! מהבנות:בראנה{יששששששש} וה'תר.... בקשר לסוואי ובראנה אני מסכימה אבל דייויד וה'תר לא היו צריכים ללכת היו הרבה יותר גרועים מהם..

shiri_b

New member
היה כתוב באתר הרישמי ...../images/Emo58.gif

אהבתי את דייויד!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

הייתי מעדיפה שיעיפו את קיניק במקום את הת'ר.

MaiEgan

New member
תוכנית תוצאות 3.3.06 ../images/Emo58.gif

מייייייי ילך היום הביתה מיייייייייי ילך למרות שכבר גילו מהאתר - אני מגלה רק מהתוכנית חחחחח תוצאות למטה !!! לפי מה שהבנתי ביי ביי תאילנדי ביי ביי דיוויד ומהבנות ביי לפרחה וביי להת'ר משמע.. סוואי דיוויד ברנה הת'ר אתם החולייה החלשה ש-ל-ו-ם!

MaiEgan

New member
אני חייבת לציין 2 דברים

ברנה שרה מזעזע יותר מתוכנית שעברה והת'ר שרה ממש יפה הפעם! אני חושבת שאיילה היתה שרה את שיר הזה מדהים :)

מרי לי

New member
תנסו אתם לשיר כשהרגע גיליתם

שאתם יותר לא בתכנית תנסו לדבר... נראה אם תצליחו ועכשיו תנסו לשיר.... גם אני לא מתה על אלה שעפו אבל זה עדיין אחד הדברים הכי קשים בעולם לשיר כשדבר כזה עובר עליכם

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

ברנה הייתה צריכה לעוף כי היא באמת בחרה שיר שהפגין את כל מה שהיא לא יכולה לעשות, וכי היא לא יכולה לקבל ביקורת. להת'ר יש קול מצויין וחבל לי עליה, אבל מה לעשות, היא די בנאלית. סוואי... ד"א, הוא לא תאילנדי, לפחות לא שנראה לי. הוא נראה שילוב של תאילנדי ופורטו-ריקני, אני חושבת.
בכל מקרה, הוא לא רע במבחינה ווקאלית, אבל הוא פשוט לא עשה לי את זה. את דייויד דווקא אהבתי. חבל, הוא מקסים. וקרי אנדרווד! עם כמה שיש לה קול טוב, שנאתי את השיר שהיא שרה. קאנטרי נוצרי? יופי לך. להצלחה כמו של קלי קלארקסון היא לעולם לא תצליח ככה, ולא בגלל שאין לה את הקול.

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם הכל../images/Emo58.gif

באמת חבל לי על דייויד..הוא ממש חמוד..אבל הביצועים שלו לא מרשימים.. וקרי באמת לא תגיע להצלחה של קלי..

Woogyman

New member
אי אפשר לדעת. ../images/Emo110.gif

מה גם שההצלחה הגדולה של קלי באה באלבום השני, כשהיא המציאה את עצמה מחדש ועברה לפופ-רוק כזה. אי אפשר לדעת לאן קרי תמשיך אחרי הסגנון קאנטרי (שגם בו היא לא ממש נכשלת, אגב).

Fairywitch

New member
גם אני שנאתי את הקטע הנוצרי הזה../images/Emo4.gif

תמוה. אם כבר- אז סגנון הדיקסי צ'יקס עדיף. המנגינה והקול היו מדהימים, אגב- אבל התכנים... נוט סו מאץ'

atomheart1610

New member
../images/Emo58.gif למי שרואה את התוכנית בשבע

למה דיוויד עף? :( אוף. ממש אהבתי אותו... כל השאר באמת לא היו טובים. וההופעה של קרי היתה נחמדה.

מרי לי

New member
דוקא ההופעה הזאת היתה יותר טובה

אבל עדיין לא כואב לי שהוא עף

whatever4

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo4.gif

לא רציתי שדיוויד יעוף...אהבתי אותו. הוא כל כך חמוד... אבל כנראה שזה היה בלתי נמנע... עכשיו אני מתחילה לחשוב שכל הקטע עם קווין די מעצבן. הרי מבחינה קולית הוא הרבה פחות טוב מסוואי ולדעתי גם מדיוויד. אז נכון, הבן אדם ממש חמוד ובאודישנים ממש אהבתי אותו אבל זה לא קצת לא פייר. באשר לבנות- היה מוצדק בהחלט. (וגם- איך שמחתי שבאקי נשאר! הלוואי שיגיע לטופ12
)

למעלה