תוכנית רקיע- עתודה

noname61

New member
תוכנית רקיע- עתודה

מישהו שמה על התוכנית הזאת רקיע? לפני כמה ימים קיבלתי זימון לטכניון. לפי מה שהבנתי הלימודים כוללים אלקטרוניקה ותחומים טכניים. אני מתלבטת אם ללכת לזה, אם זה מתאים לי. אחרי הכל מדובר בדחייה של שנה וחצי+ צבא סדיר+ קבע 3 שנים. זאת אומרת שאני אשחרר מהצבא רק בגיל 26! מצד אחד זה מפתה כי לומדים בטכניון, מצד שני אלקטרוניקה. זה לא מקצוע קצת לבנים? יש יתרונות ויש חיסרונות... ההיתרונות- הצבא ממן את הלימודים וככמעט בטוח שישבצו אותי בחיל האוויר. החסרונות- 3 שנים קבע, ואלקטרוניקה אני לא בטוחה שאני רוצה ללמוד את זה. מישהו גם קיבל זימון כזה? או היה במיונים?

Nimphadora

New member
אני חושבת

שאם התחום- האלקטרוניקה- לא הכי מעניין אותך, עדיף לא להתפתות יותר מדי מכל העניין של ה"חיל האויר" והטכניון והמימון של הצבא... אל תשכחי שאם התחום לא מושך אותך כ"כ, זה מה שתעשי במשך 3 שנים בקבע והכל... את לא רוצה להגיע למצב שאת עושה משהו שלא מעניין אותך ואת לא נהנית ממנו, אפילו אם זה כולל מימון וטכניון וה..יוקרה הזו סביב חיל האויר. שזה חייל מצויין. ובקשר למקצוע של בנים? שטויות. כמעט הכל עכשיו הוא גם לבנים וגם לבנות. זה תלוי ברמת העניין שלך בזה. זה לא משנה שאת בת, כמובן. בהצלחה

למעלה