תוכנית קצרים

דנה1991

New member
אני ראיתי קצרים..

ודווקא צחקתי מזה. זה לא אומר שאני צוחקת על מגמגמים כי גם אני מן הסתם מגמגמת אבל הקטע עצמו היה מצחיק וזה ממש לא פגע בי הרי כל מה שכל אנשי הטלויזיה רוצים זה לצחוק על כל העולם בשביל טיפת רייטינג!!! כמו בארץ נהדרת שהם צוחקים על הממשלה ועל כל מיני דברים אחרים זה לא משנה.. ובחזרה למה שאמרתי על קצרים כמה שיותר תצחקו על הבעיה הזאת ככה זה לא יהיה אכפת לכם מזה! אני שנים לא יכולתי להגיד 'גמגום'. נורא הובכתי מזה אבל החלטתי שלא אכפת לי בכלל ו'קראתי לחמור בשמו' כמו שאומרים..

כל הכבוד דנה../images/Emo45.gif

אני מחזק את דברייך
לב.

Impious

New member
לא ראיתי ת'קטע

וקטעים עם גמגום, לפעמים מצחיקים לפעמים לא.. מרגיזים אותי הם לא.. ת'כלס עכשיו, מה זה כל כך מפריע לך? שיעשו מה שבראש שלהם, לא טוב לך אל תראה ת'תכנית. זה לא שהתכנית נועדה בשביל לצחוק על ציבור המגמגמים ורק לזה היא נועדה.

shuky63

New member
אבל אני מאד אוהב את התוכנית קצרים

ונהנה ממנה בדרך כלל.המערכון הספציפי הזה העליב אותי, אז למה לא להגיד להם את זה.יכול להיות שהם לא יודעים שזה מעליב מישהו ואם הם ידעו הם לא יעשו כאלה מערכונים.

Impious

New member
תקן אותי אם אני טועה

כמו כל תכנית סאטירית אחרת.. בתחילת התכנית, יש במקרה מין כזה מסך שכתוב שהם מצטערים מראש ושאין להם שום כוונה לפגוע באף אחד ולא לקחת את התכנית הזאת ברצינות? יש משהו כזה בתחילת התכנית?

למעלה