תוכנית קצרים

תוכנית קצרים

ועוד פעם החליטו לצחוק עלינו לא יודע מאם ראיתם איך? בתוכנית קצרים בחורה אחת מגמגמת כשמלצר מוסיף לה פילפל בצלחת בסוף מראים את הצלחת מלה פילפל חריף.נשבר לי כבר מההומור הישראלי.

shuky63

New member
גם אותי זה הרגיז.מי שזה הרגיז אותו

שיכנס לאתר הרשות השניה-נציב תלונות הצבור ויתלונן. זה הרגיז אותי כי בניגוד לשאר המערכונים בהם לוקחים מצב מוקצן שברור שהוא לא מציאותי,במערכון הזה לוקחים מצב מציאותי יום יומי של צבור מסוים וצוחקים עליו.

amnon77

New member
אני לא ראיתי את התוכנית אבל...

אני לא צריך לראות אותה כדי לדעת שאין כל טעם בזה שנתלונן הרי כל פעם יגידו שמדובר ב"חופש היצירה" אומנם "חופש יצירה" די וולגרי אבל עדיין "חופש" וכל יום צוחקים עלינו ברחוב אז מה? כל פעם שמישהו צוחק עלינו אז נזמין לו משטרה? אנחנו לא נגמור עם זה בחיים ההצעה שלי היא פשוט לא לראות את התוכנית הזאת וזהו זה יהיה העונש הכי מתאים לתוכנית טלוויזיה וולגרית פשוט לא לראות אותה לילה טוב לכולם אמנון

shuky63

New member
זה לא מדויק לדעתי-גם אם התשובה הלקונית

היא שיש חופש יצירה ובלה בלה בלה.....אני חושב שאם יש הרבה תלונות הם לוקחים את זה לתשומת ליבם. סיפרתי כאן בעבר על מקרה שקרה לי לפני כמה שנים כשהתלוננתי בקול ישראל על שידור מערכון המגמגמים של עודד תאומי וקיבלתי אומנם את התשובה הלקונית הזאת אבל מאז לא שמעתי יותר את המערכון ברדיו ואני שומע הרבה תוכניות מערכונים כלומר אם הוא היה ממשיך להיות משודר באותה תדירות הייתי צריך לשמוע את זה לפחות פעם אחת. אני חושב שהם נזהרים מלהודות בכתב באשמה כי זה יכול להיות עילה לתביעת פיצויים כנגדם .

shoshyyy

New member
שוקי ... המצב הזה מוקצן ....

מקרה כזה לדעתי לא ייקרה כי אפשר להגיד "די" עם היד או עם התנועה. מצד אחד המערכון היה גדול ומצחיק ... מצד שני , זה כאב לי קצת .... סה"כ זה היה מצחיק.

שושי תמיד בועטים לך בפרצוף ולא אכפת לך

איזה רושם רוצים לשדר לאנשים לגבי הגימגום>לי כבר נמאס ואם אני צריך להילחם נגד התופעה אני אעשה זאת>כרגע כתבתי מכתב לרשות השידור ואני מזמין למי שבאמת אכפת לו להתלונן>אנשים בועטים לך בפרצוף יבעטו לך עוד פעם רק אם את מתגוננת או שאת מתקיפה>אני לא חושב שה<אי אכפתיות שלך מוביל לאיזה מטרה>נכון התוכנית הייתה אחלה עד שצחקו עלי ועליך איפה אמבי במקרה כזה?אולי מישהו יזיז שם אצבע?או שרק רגע סליחה>זה גם לא המטרה של אמבי>סליחה שוב טעיתי אנשים. תמשיכו להיות כפי שעכשיו.הנה למי שמעניין . http://www.rashut2.org.il/public_complain_thanks.asp

shoshyyy

New member
מעניין ... לא ידעתי שתמיד בועטים לי בפרצוף :-

אתה רוצה שבאמב"י יזיזו אצבע. אני לא מבינה ... מה נראה לך שיש סוללה של עובדים באמב"י ?????? כולם עובדים בהתנדבות. אולי פעם אחת תפסיק לדבר ותתחיל לעשות. תפסיק לאיים ותתחיל לעשות. אולי תתנדב לאמב"י - תיצור מציאות אחרת . אבל איך שאני מכירה אותך .. .אתה בא זורק משפטים לאוייר , לרוב תלונות וביקורת וזהו . אז כתבת מכתב .... להשתחוות עכשיו ? לשלוח מכתב זה בלה בלה בלה בלה בלה . אני יכולה לעשות זאת בהינף עפעף ... השאלה : מה מהטרה והאם זו הדרך להשיג אותה ....

יש אנשים שבאמת נעלבים על זה שצוחקים עליהם אבל

נוצר רושם שבאמת מגמגמים הם מפגרים בגלל שלא מסוגלים לדבר>.השאלה שלי>האם מותר ל תוכנית טלויזיה לרדת על המגמגמים בגלל בעיותם?או בכלל האם מותר לי לנקות צעדים משפטים על זה>בגלל שאני מרגיש נפגע ולתבוע אותם?אולי מה שאת רואה כצחוק אני רואה כסבל חיים יוםיומי גם ככה קשה לשרוד את החיים היום יוםמי אם בעייה הזאת וגם אני מקבל סטירות מהטלויזיה.את מבינה שושי?אין לי משהו נגדך אבל כואב לי לראומ אנשים שלא מזיז להם

shoshyyy

New member
ארי ... אז תלך על זה עד הסוף.

לך תתייעץ עם עורך דין.... תסתכל על כל הפרקים של קצרים כדי להבין אם הם פוגעים בציבור המגמגמים באופן רציף, ותבדוק עם עורך דין אם זה מהווה עילה לתביעה. אני מסכימה איתך ארי .... זה באמת פוגע, פשוט זה לא חשוב לי מספיק כדי לקחת את זה על עצמי. נראה לי שזה חשוב לך מאוד. אז לך על זה. .

דיברתי עם עורך דין מכובד

הוא הבין אותי ואמר לי שאפשר לתבוע אותם ולזכות במשפט הוגן כמובן בשקלים אפשר להוציא מהם המון חבילות כי זה תוכנית טלויזיה.

אלי רן 22

New member
תפסיק לבזות את עצמך...

אתה לא יכול לתבוע אותם...יש דבר כזה בארץ שקוראים לו "חופש הביטוי". לא יודע אם שמעת על זה... וכל עוד אין הסתה לרצח או דברים שנאמרים שאינם משתמעים לשני פנים אתה לא יכול לעשות כלום. למה לא קמת לתבוע שצחקו על נכים? ועל עיוורים? ועל גידמים? ועל פיסחים? אהה..כן...כי פגעו בכבודך. כי הרגשת ללעג וקלס שמישהו לקח את "הנכות" שלך ועשה ממנה צחוק. די עם הצביעות. אם תתבע אותם לא רק שתפסיד במשפט (אני אפילו לא רואה עילה לתביעה כאן אבל מילא...) אלה שגם אולי אפילו תקבל כותרות בעיתונים (עיתונאים נורא אוהבים לעשות מטעמים מדברים כאלו...) ואז בכלל תצא קירח מכאן ומכאן. על כל מקרה, מצטער אם דבריי נאמרו בצורה בוטה או מתלהמת אבל אני פשוט מציע שתרד מהעניין כי אני מרגיש שאתה אוגר בתוכך המון מרמור (שמתי לב להלך הרוח שלך בפורום) בהצלחה .

יכול להיות שיש לי מירמור כי אני רואה

שמגמגם מתיחסים בו כסמרטוט ריצפה >אני יכול לכתוב ספר שלם מאז שעליתי לארץ בכל המצבים בהם הייתי :כולל צבא ואולי אתה צודק אני ממורמר כשאני רואה שאין פתרון לגימגום>בנוסף מרגיש הדרדרות בשתף דיבור ואני מתעצבן כל הזמן שקורה לי ככה האופי שלי מה אתה רוצה שאני אעשה?אני לא יכול להיות רגוע אף פעם.אני תוקפני מידי ואני יודע שאני כזה ונראה לי שהכל הכל קשור לגימגום >עכשיו אני רוצה לשאול אותך משהו :יש לך פתרון לבעייה שלי?.לגבי המשפט לא שאלתי אף עורך דין סתם צחקתי על העניין למרות שלא מצחיק בכלל אבל אני מאמין ואני אומר את זה כי אני בטוח שנתאחד ונתבע אותם יצא משהו טוב מכל העניין הזה. לפעמים המחאות עוזרות לא רק לעיתונעים.לגבי החוק חופש הביטוי אני חושב שקייס גבול לכל העניין הזה.

shoshyyy

New member
אני יודעת שאצל הציבור המגמגמים

יש נטייה להאשים כמעט הכול על הגמגום. אם לא היית מגמגם , היית פחות אגרסיבי ותוקפן? אם לא היית מגמגם היית יותר סובלני? אם לא היית מגמגם, מה היה עוצר אותך? אני יכולה להגיד לך על עצמי, שלפעמים יש רווח לגמגום. מה את המרויח ממנו?

הגימגום שלך רק את יכולה להבין אותו

את לא יכולה להבין את הגימגום שלי כפי שאתה לא מכירה את החיים שלי.אילו לא היה לי גימגום הייתי בן אדם שונה לגמרי .

dudu2873

New member
מי שהוא ראה קונילמל ?גם שם הגיבור מגמגם

אנחנו חלק מהחברה וזה אומר שגם עלינו צוחקים. כמו שצוחקים על נכים או בני עדות שונות ועל כול אחד ששונה במדינה הזאת.....זה חלק מההומר הישראלי ואין הרבה מה לעשות עם זה..

shuky63

New member
אני חושב שלשבת עם אנשים לא מגמגמים,לראות

מערכון כזה ולצחוק, זה באמת לקבל את הגמגום שלך. אני נמצא שלב קודם.אני יכול לספר ולשמוע בדיחות על גמגום כשאני נמצא עם אנשים מגמגמים ולצחוק על זה,אבל כשאני עם אנשים לא מגמגמים ורואים מערכון כזה אני מרגיש נבוך ואפילו מושפל.רק עם אנשים קרובים לי מאד אני יכול לצחוק על זה. את המערכון המדובר ראיתי עם בת זוגי,ושנינו צחקנו ממנו.היא מאד הזדהתה עם בן הזוג של המגמגמת במערכון.

dudu2873

New member
אני חושב כמוך שוקי..

רק שאני חושב שצוחקים על כול אחד שהוא שונה אנחנו שונים..{ככה רואים אותנו החברה }...

dudu2873

New member
איפה אפשר לראות את המערכון המדובר..?

מישהו יודע מה שם המערכון?...

למעלה