תוכנית פסגות

D a n n y b o y

New member
תוכנית פסגות

לפני מספר חודשים מלאתי את טפסי ההרשמה לתכנית פסגות, ומאז אף אחד ךא יצר איתי קשר, למה? זה אומר שהם איבדו את הטפסים, או שהם פשוט לא מחזירים תשובה למי שלא מתאים?

פלטרון

New member
צירפת צ´ק של 150 ש"ח , דמי הרשמה ?

סתאאאאאם ..
מקסימום , אם לא יקבלו אותך לפסגות , תוכל ללמוד חשמל-פיזיקה כעתודאי מן המניין , ולא כפסגותניק . קצת פחות כסף , אבל , לדעתי , גם פחות כאב ראש . הבנתי שהם אוהבים לנדנד הרבה .

ofirgaon

New member
אם לא יצרו איתך כבר קשר

סימן שלא עברת את השלב המיון הראשוני שהוא מבוסס על הנתונים האישיים שלך ולפי מה שכתבת להם בטפסים.. מי שכן עבר קיבל כבר זימון וכבר היה במבדקי קצונה בתל השומר, ועכישו מחכים לשלב המיון השלישי - מבדקי מצב וראיון אישי. בכל מקרה, בכל שאלה תתקשר לדקלה במח"ר פסגות שבמפא"ת. הטלפון הוא.........תופים...........טוב אני לא מוצא.

D a n n y b o y

New member
תודה רבה!

מצאתי את המספר...אני אקבל מעונות בטכניון (אני גר בבאר שבע, אבל המצב הכלכלי שלנו טוב...)?

D a n n y b o y

New member
לאאאאאאאאא!!!!!

התקשרתי לפסגות, ואכן- הם לא קיבלו את הטפסים!!!!!! אני אשרוף את לשכת הגיוס בבאר שבע!!!! מטומטמים, להעביר טופס מסכן הם לא יכולים!!!!!!!! אני מעוצבן, דפקו אותי לגמרי!!!!!!!

ofirgaon

New member
וואי.. איזה באסה!

למישהו שאני מכיר זה קרה עם הטפסים של חמ"ן שחקים.. אז בסוף בסוף בסוף באיחור של איזה שלושה חודשים עשו לו את המיונים הראשוניים לשחקים, יחד עם עוד שניים שהיו להם בעיות טכניות עם המיון.. הם אמרו אם הם יכולים לעשות משהו?

D a n n y b o y

New member
שלאתי ו...

במפאת פסגות אמרו שאי אפשר...אבל לשכת הגיוס אמרו שהם יראו מה אפשר לעשות...אין לי מושג מה אני אעשה אם הם לא יתנו לי להבחן לפחות... אני מקווה שהכל יסתדר, מקסימום אני אלמד בלי פסגות... בעיות כלכליות אין לי...

למעלה