תוכנית על הצלבנים

לביאור3

New member
תוכנית על הצלבנים

שלום לכולם ראיתי את התוכנית על הצלבנים ששודרה ביום שבת בערוץ ההיסטורי זה מאוד עניין אותי ועם מישהו יוכל לשלוח לי עוד חומר זה יהיה מגניב וגם רציתי לדעת עם מישהו מכיר את הפס קול ששודר בתוכנית. תודה מראש

Slash007

New member
אתה מתכוון

לתכנית על הילדים הצלבנים? את האמת שראיתי כבר תכניות הרבה יותר מעניינות בערוץ ההיסטוריה, זו הייתה אחת פחות מעניינת, אבל זו דעתי בכל אופן... אני מחכה כבר לראות את ההפקה המיוחדת שהם עשו בנושא המלחמה של הנצרות באסלאם! הפרומו חבל על הזמן, וראיתי את התכנית של איך הם צילמו את זה וזה נראה לי הולך להיות אחת ההפקות היפות!!!

לגוטל

New member
על התוכנית הזו היא דיבר

ארבעת הפרקים הראשונים (מסעות הצלב 1-3) שודרו ברצף ביום שבת בבוקר, אני משער שהמשך הסידרה על הצלבנים תשודר גם בשבת הקרובה. תבדקו את לוח התשדירים של ערוץ ההיסטוריה... ומי שפספס אל דאגה, ערוץ ההיסטוריה עושה הרבה שידורים חוזרים בד"כ.

לביאור3

New member
המלחמה בין הצלבנים לאסלאם

כן אני מתכוון על התוכנית עם ההפקה המיוחדת זה ממש בן זונה אולי אתה יודע מהו ה soundtrack שמופיעה בתוכנית הזאת???

Slash007

New member
יווו אני לא מאמין

שהפסדתי את זה אני מחכה לזה כבר כמה זמן!! ופתאום הם תוקעים לי את זה בשעה הכי מטומטמת בשבוע, יום שבת בבוקר?!?!? מה הם גנובים? הם גם לא אמרו שזה יהיה ב12 הם אמרו מתחיל מה12...$%@%#%&@

לביאור3

New member
soundtrack

עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את הפס קול של הסידרה????? תודה מראש

tamarper

New member
כנס בנושא הצלבנים

רציתי להזמינך לכנס עיון בחקר התקופה הצלבנית. הכנס יערך ביום ו' 20.01.06 בשעה 09:30 במויזאון ארץ ישראל. בכנס ירצו טובי המומחים בארץ ואני בטוחה שתהנה. לפרטים נוספים: אתר תגליות:www.tagliot.com או בטלפון 03-6423432

למעלה