תוכנית מראש

union39

New member
תוכנית מראש

אולי כדי לפתור את בעית השירים הניתנים בהרקדה תינתן לכל רוקד תוכנית הרקודים שירקדו בהרקדה הבאה עים אפשרות ל10 בקשות הקודם זוכה ושם המרקיד שירקיד אני חושב שאנחנו הרוקדים פשוט נהנה בהרקדות יותר ונחסוך לנו מפחי נפש מיותרים הרי ידענו מראש לאן אנחנו הולכים

union39

New member
נראה לי

שאת ביקורתית וזה לפעמים טוב אבל למה את לא מתיחסת לכתוב מה את רוצה להגיד לי שלא הבנת בגלל שאין פסיקים ונקודות

../images/Emo4.gifואיפה הספונטניות?

מלבד זאת זה מחייב את המרקיד להכין תוכנית שבועיים מראש. אורלי

union39

New member
ספונטניות ברקודי עם

תתארי לך שהמרקיד אליו את מגיעה מדי שבוע ישים באופן ספונטני הרבה רקודים שאת לא מכירה וככה באופן ספונטני ישנה מדי שבוע את הרקודים שאת מנסה ללמוד לעומת זאת מרקיד שנותן לדוגמא 40 רקודים מאד אהובים וסוחפים מדי שבוע בתוספת ל10 בקשות ויכתוב את שמות הרקודים על בריסטול מחוץ לאולם ההרקדה מה קיבלנו פחות ויכוחים ויותר ידע ברקודים אהובים

אם יהיה בכל שבוע את אותם 40

ריקודים מן הסתם יהיה מעט משעמם, כי יודעים את זה מראש. אבל במידה והמרקיד מחליט לרענן ריקודים שנלמדו לפני חמש או עשר שנים שאהבנו לרקוד וכמעט נשכחו או נעלמו מן הסתם יהיה מענין יותר. מעבר לכך נוצר בי הרושם שרוקדים הולכים מהרקדה להרקדה ורוצים שיהיה את אותם ריקודים כמו בהרקדה האחרת. כי את אלו הם יודעים ולא צריכים ללמוד, להעתיק או לרענן את הזכרון. בברכה אורלי

למעלה