תוכנית מעולה!

greeneye

New member
תוכנית מעולה!

אהבתי את "האם אתה חנפן" עם פרידמן. איזה חמוד הוא! רציני! הוא כזה בונבון. אם יהיה לי אומץ אני אגיד לו בצילומים שיש לו מכנסיים ממש יאפות. הבנאדם ממש אופנתי! יש לו מכנסיים מתרחבות כאלה! עד הרצפה. חמוד מאד. והקטע עם האמא שרוקדת ריקודי בטן....במקומו הייתי מסמיקה בטירוף. איזו פאדיחה! טחחח.... וכולם בטח יודעים למה גל נפלה...זה די ברור...

S

sunshineBK

Guest
נכוןןןןן

אני מתה על התלבושת של פרידמן, המכנסיים האלה פשוט יפיםם!!!!! הוא כזה כוסיתת
אממ למה גל נפלה..?

kfm

New member
חחח אהבתי שהוא אמר "מיכל" ו"דייק"

הבנאדם קורע... טחח..."בטח אנשים בבית כבר קיבלו סחרחורת" מהדבר הזה של הזיכרון... חח גמכן הוא והזיכרון שלו....נקרעתי ששניה אחרי שמתחרה מספר 3 (סורי לא זוכרת תשם..) אמר מהמשאלה שלו פרידמן שאל את קיציס: תזכיר לי ממתחרה מסםר 3 ביקש...טחחח איי הם טובים....

S

sunshineBK

Guest
נכוןןןןן

אני מתה על התלבושת של פרידמן, המכנסיים האלה פשוט יפיםם!!!!! הוא כזה כוסיתת
אממ למה גל נפלה..?

פIלי

New member
מעולה!

תוכנית ממש טובה! אהבתי שהוא הביא כל שנייה את אמא של מתחרה מס' 3, היה מצחיק. והקטע שקרעעע אותי ביותר היה עם השיר שלו.. "הלך לשחק עם.. ילד אחר?!" פשוט מעולה. אבל פספסתי את ההתחלה, מישהו רוצה לעדכן אותי למה הוא קרא לעצמו מרקו?

greeneye

New member
ככה-

אנשים נמנעים מלהגיד אלוהים. זה לא יאה. קיציס קורא לו בורא עולם, היושב במרומים (היושב במרמרם) וכו'. כדי להקל על איל, אלוהים החליט להחליף את השם ל...מרקו!

mati88

New member
ממממ....אני אהבתי..

הכל!!!! חיחיחיחייחחי..אבל מחדש בזה? הם פשוט יפים מידי...חחחח..הרג אותי הזה עם העוגיות...נפלתי על הרצפה..רציני...לא יכולתי לנשום...חחחח....ההוא שלא היה לו נעים אז הוא שתה תקפה....ופרידמן שאל אותו איך זה והוא עושה כזה: מעולה! חחחחח... והקטע עם מרקו....חייחיחיחיחיחיחי.... אין עליהם...הם פשוט טובים מידי!!!

פIלי

New member
עוד משהו...

הקטע שהיה אור על מס' 3 ומס' 1 חטף את החטא, זה היה בכוונה? (חחחח זה היה מצחיק שקיצ'ס אומר לו "אתה חטפת את התאורה, זה גם משהו")

greeneye

New member
תקלה.....

אוי, פולי, כל יום אני מגלה שאתה יותר טיפש משחשבתי.....

Yuvalenko

New member
טוב נו, הוא מושפע ממתן... ../images/Emo13.gif

אגב, האם אנחנו שומעים פעמוני חתונה? או שזה סתם החתול של השכן שוב חרמן....

פIלי

New member
ROFLMAO ../images/Emo6.gif

גדול! מעולה! אהבתי... אין לך מושג כמה צחקתי עכשיו!

kfm

New member
אוקי, אני יודעת שתבוא על זה ירידה..

אבל לא הבנתי...במת שלא...

sapir stieben

New member
למה הוא מנסה לחקות את אביב גפן?../images/Emo10.gif

ללא הרבה הצלחה... חחח הקטע עם נורית היה ק-ו-ר-ע!! אין עליהם! חח שנות ה-70 עלאק... חחח הכי אהבתי עונה שעברה איך שהם צחקו על המתמודדים.. הם כבר לא עושים את זה הרבה כמו פעם... עונה שעברה היה פרק ממש מצחיק.. שהם שאלו מי מבין הבאים הומו.. חחח אז טל צועק מתמודד מספר 3.. ואז איך שהמתמודד קולט מתחיל להיקרע וקיצ'ס כזה לא אלוהים המתמודדים לא לבחירה משו כזה... חחח זה היה ממש מצחיק.. אבל קצת סטיתי מהנושא! טוב פרק מצויין!! הלאה אל המרחק.. אמא שם במרחק עוד מחכה לו דרך ארוכה..

למעלה