תוכנית ממולצת אש

yoshi6

New member
תוכנית ממולצת אש

"הדרך למטה", אותם זוג חברים (ההוא מטרנספורטינג) שהקיפו את אירופה על BMW 1200 עושים את זה שוב. הפעם מסקוטלנד לדקום אפריקה. אתמול שודרו שני הפרקים הראשונים והטוב עו לפנינו. כל יום ראשון בנשיונל ג'אוגרפיק בשעה 2200 שווה שווה שווה תבלו

Shredingerscat

New member
יותר פשוט

Long Way Round This documentary series follows actors Ewan McGregor and Charley Boorman on a motorcycle trip around the world. The two friends will travel through such places as Siberia, Kazakhstan, Mongolia, and Alaska, before finally ending the journey in New York. The filming will be done by on board cameras and one ride along cameraman. Long Way Down In a follow-up to the documentary series "Long Way Round", actors and best friends Ewan McGregor and Charlie Boorman travel from John O'Groats, Scotland down to Cape Town, South Africa on motorcycles. They travel down through Europe and Africa, getting an up-close view of the local cultures. They also stop at various UNICEF projects to offer support and assistance to the children there. now, I know they are just some guys having their own adventure, and on a GS, but I still find them fun to watch.

Shredingerscat

New member
אל תגיד לי שהסתבכת?

הכחול זה לינקים, מקליקים עליהם ואפשר לראותאת שתי הסדרות, באיכות מעולה, מתי שרוצים, חוקי לגמרי, לא צריך להתחבר לכלבים או לכלויין.

yoshi6

New member
אופסססססס../images/Emo68.gif../images/Emo5.gif יצאתי חומוס

בכל מקרה אני חושב שאני אפרוס את הסדרה לאורך זמן, אבל תודה איש על הלינקים. במידה שחלילה אני אפספס פרק הם יעזרו לי.

GiladZX6R

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo47.gif (רק שאושרי לא יראה ../images/Emo3.gif)

eringel

New member
תזכה למצוות ולבנים זכרים

אתה לא מאמין כמה חיפשת כזה לינק... אלדד

תובנות מהסדרות (זהירות, ספוילרים)

הסדרה הראשונה יפה עד דמעות, עושה חשק לעלות על האופנוע של יותם השכן שלי ולעשות את אותו הטיול. יותר מכך, רואים איך זה כששני גברים שעושים מסע. גברים. בסדרה השניה, אשתו הניג'סית של יואן מחליטה שהיא מצטרפת לחלק מהטיול. למה? ככה, כי היא תשומי. היא חייבת להיות במרכז התמונה. איך שהיא מגיעה, כל הטיול מתחיל להתעסק בה, ורואים איך שני החברים הטובים מתחילים להתרחק בגלל אישה-שטן שנכנסת ביניהם. וכשנגמר המסע, כולם יודעים שהם ביחד כבר לא יטיילו. הכל בגלל יוקו הזאת. ככה זה. נשים.

למעלה