תוכנית חיילים

blabla2a

New member
תוכנית חיילים

אמ אני רוצה לעשות תוכנית חיילים או באורנג' או בסלקום ואני רוצה לדעת הם נותנים לי כהיותי חייל אני מדבר על המכשירים כי אין לי כסף להוציא על מכשירים משוכללים מה האלטרנטיבות שלי?

3D fly

New member
לסלקום יש אחלה תכנית חיילים

לכל הרשתות 48 אגורות לדקה 9 אגורות לדקה למשחפה או לכל המנויים בסלקום שהם במסלול חיילים במכשירים הפשוטים ובמכשירי האימוד (3100 וגם הסמסונג 410I)אם אתה מדבר מעל 100 שקל אתה מזוכה על כל סכום המכשיר

blabla2a

New member
ואם אני לא מדבר?

אז המכשירים עולים כמה שהם עולים בחודש כפול 36?

מ י ל ר

New member
20 אגורות ל-SMS במקום 40 :)

את זה שחכת. אה, ומשלים 5 שקל בחודש בלי שום קשר. אבל עדיין זה משתלם.

תוספת דיוק בפרטים

קיים תשלום על דמי מנוי של 5 שח בחודש. מלבד ההטבה של 48 אג לכל היעדים, ניתן לבחור באחת משני הטבות - 9 אג לדקה לקהילת חיילים, מוגבל ל1000 דקות בחודש, או 9 אג למשפחה מוגבל ל200 דקות לחודש. לחילופין יש תכנית חדשה שלא אקטואלית לגביך אבל אכתוב למען הדיוק, קניית בנק של 1600 דקות שיחה לכל חודש לכל היעדים, ב400 שח לחודש זה יוצא 25 אג לדקה בניצול מלא של החבילה. בנוגע לSMS (בכל המסלולי חיילים) 19 אג להודעה, מוגבל ל500 לחודש, (ובמסלול ה400 שח זה מוגבל ל2000 בחודש) ותוספת של 5 אג להודעה מחוץ לרשת. במידה ותציג במעמד הקניה חשבונית מרשת אחרת שלך או אחד מבני משפחתך, תזכה במהלך השנה הראשונה להחזר של 35 שח לחודש אם תדבר מעל 100 שח, לדוגמא; דיברת 101 - שילמת 66.

גם באורנג` יש תוכנית מצויינת.

דקת-שיחה לכל היעדים 0.39 אגורות, הודעות sms mms לכל הרשתות 18 אגורות, מכשיר חינם, 25 דקות ראשונות חינם, תעריף ביטוח-מקיף על המכשיר ב15 שקל בחודש, 200 דקות שיחה בחינם בשנה - אם משלמים את החשבונית דרך כרטיס-ויזה `יותר`.

blabla2a

New member
בעניין המכשירים

הפרטים של המצבעים שווים בשתי החברות אבל בנוגע למכשירים ראיתי שבאורנג' נותנים 2 מכשירים ישנים אני מחפש מכשיר סביר לא ענתיקה ולא יקר מה יש להציע ל 2 החברות?

מוטורולה c380 לא ענתיקה,

חדש יחסית ומכשיר סביר בהחלט. אתה יכול לקחת גם סמסונג 655 בתוספת תשלום. ויש גם מוטורולה e1000, ב19 שקל לחודש + דמי-מנוי 19 שקל דור 3, כאשר מקבלים גם 100 מגה לגלישה באתרי wap.

למעלה