תודה
T ThisIsJustME New member 25/3/04 #44 ../images/Emo26.gifאאאופס חחחחח כתבתי למעלה בטעות בשם משתמש של מישהו אחר חחח
T T u r n e r 1 New member 25/3/04 #40 איזה מצחיק../images/Emo70.gif מה לא הייתי נותנת כדי להיות במקומו........
T T u r n e r 1 New member 25/3/04 #41 שלא יהיה בלבול..... כשאמרתי איזה מצחיק התכוונתי לתמונה שהמנהלת שמה אבל הרקע יפה
ש שרוני המתוקה 2 New member 25/3/04 #43 חחחחחח.... הרקע ממש יפה! ולגבי מה שהמנהלת שמה--- חחח.... לא אכפת לי להיות במקומו של ג'ק(ג'וני) או במקומו של וויל! התפוצצתי מצחוק! איזה מגניב.......
חחחחחח.... הרקע ממש יפה! ולגבי מה שהמנהלת שמה--- חחח.... לא אכפת לי להיות במקומו של ג'ק(ג'וני) או במקומו של וויל! התפוצצתי מצחוק! איזה מגניב.......
T TrinMyQueen New member 25/3/04 #45 חחחחחחחחחח!! אדיר!! ../images/Emo168.gif איך עשית? או איפה מצאת??
N n o g i t New member 25/3/04 #46 ברוך שפתרנו!!!!../images/Emo6.gif סופסוף בשעה טובה סיימתי את העבודת שורשים הזאת!!!!!! אני הילדה הכי מאושרת בעולם!
ברוך שפתרנו!!!!../images/Emo6.gif סופסוף בשעה טובה סיימתי את העבודת שורשים הזאת!!!!!! אני הילדה הכי מאושרת בעולם!
י יסמין טרוגובוף New member 25/3/04 #47 עבודת שורשים? ../images/Emo98.gif* באיזה כיתה את? ומזל טוב בכל מקרה! אני סיימתי אתמול, או יותר נכון שלשום את העבודה שלי בהיסטוריה סוף סוף, והגשתי אותה היום!
עבודת שורשים? ../images/Emo98.gif* באיזה כיתה את? ומזל טוב בכל מקרה! אני סיימתי אתמול, או יותר נכון שלשום את העבודה שלי בהיסטוריה סוף סוף, והגשתי אותה היום!
י יסמין טרוגובוף New member 25/3/04 #48 אבוי! ../images/Emo2.gif הסמיילי בכותרת התפקשש לי.. זה היה אמור להיות: "עבודת שורשים? "
T TrinMyQueen New member 25/3/04 #56 מזל טוב! ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif עבודת שורשים... רק לפני שנה אבל נראה לפני כל כך הרבה זמן בכל מקרה מקווה שיצא לך יפה!
מזל טוב! ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif עבודת שורשים... רק לפני שנה אבל נראה לפני כל כך הרבה זמן בכל מקרה מקווה שיצא לך יפה!
י יסמין טרוגובוף New member 25/3/04 #51 פששששששששש כיתה ס'.. מכובד... חיחי להגיד לך תאמת, חשבתי שאת בכיתה ט' לפחות!
N n o g i t New member 25/3/04 #53 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחח אני כזאת מפגרת... אני בכתה ז'
י יסמין טרוגובוף New member 25/3/04 #55 חיחיחי ../images/Emo6.gif ידעתי שהתכוונת לז' כמובן... אבל זה פשוט היה מצחיק!