תוכנית הערב

תוכנית הערב

הערב ב-19:00 נארח בצ'ט של פורום גאווה צעירה ובבלוג TV את העיתונאי ושדרן הרדיו אביעד קיסוס מ-102FM רדיו תל אביב. אתם מוזמנים לבוא לראות את השידור, לשאול שאלות ולהשתתף בצ'ט. ב-21:00 אתם מוזמנים להצטרף למתורגמנית לי דן בשיעור נוסף של שפת הסימנים לחירשים, בבלוג TV

פרפר15

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

מי שרוצה שתשים את השימן
ובתוכן ההודעה את היום שלא נוח לה לבוא אוקיי

ThisIsJustME

New member
אני לא יכולה לעשות ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif כי...

1) בטוח שהמפגש יהיה רחוק לי מדי 2) לא בטוח שההורים שלי יתנו לי לנסוע בגלל המצב

T u r n e r 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בגלל...

בגלל המצב לא נראה לי שירשו לי וגם בגלל שאני אמורה לעבור ניתוח בלסת
אאוץ' אבל יש לי רעיון! אולי כשטרויה יצא נעשה מפגש פורום וכולנו נראה את הסרט ביחד ונזיל ריר על אורלנדו.... מה דעתכן??

n o g i t

New member
וואן ליטל פרובלם../images/Emo4.gif

טרויה צריך עם ליווי של מבוגר כי יש הגבלת גיל... אבל נניח אחת האמהות תצטרף אז יהיה בסדר

OB4ever

New member
מוצי

אני לא הולכת עם אמא שלי אני הולכת עם בנים שנראים בני 17 ככה עשיתי באפקט הפרפר..חיחי

OB4ever

New member
זהו

שלטרויה אני לא יכולה ללכת עם הפורום כי אני בערך הולכת עם איזה 10 ילדים..כבר מאורגן מלפני חצי שנה...חיחי.... אבל למפגש אני יכולה לבוא אם זה לא יתנגש בטיול לצפון ובסמינר ובמפגשי פורום אחרים...חיחי

T u r n e r 1

New member
לפי דעתי

לא תהיה הגבלה של גיל ממש גבוה מגיל 15 מקסימום 16 כי זה לא סרט פורנו ולא אימה וזה לא אלים מדי...

T u r n e r 1

New member
בגלל

שאומרים שזה קצת פרובוקטיבי (אומרים שלבראד ואורלנדו יש סצנות פרובוקטיבית) ( **הלוואי**) בעזרת השם..

פרפר15

New member
../images/Emo2.gif מה ??????????????????????.

טוב יש לי חברה בת 17 אני הלך איתה חוץ מיזה אפשר לבקש ממשיהו ליקנות לי או בשיטה שלי פעם הלכתי לאיזה סרט עם שחקן שאהבתי אז אמרתי למוכרת "תישמעי באתי מרחוק כדי ליראות את ליאונרדו ולא את ולא אף אחד אחר יעצור אותי" מיסכנה

אם זה באמת

יהיה ככה רק מגיל 17. אז אולי אני יצליח (ורוב הסיכויים אני מקווה
) לשכנע את אחותי לבוא איתי לראות את הסרט!! (היא בת 20
)

little bry

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל... לא בטוח

בכלל בגלל המצב, אבל זה גם תלוי איפה...

n o g i t

New member
../images/Emo45.gif

אני ממש רוצה מפגש פורום! אבל הבעיה היא שאני לא פה בין התאריכים 28.3-5.4..

למעלה