תוכנית הערב

תוכנית הערב

הערב ב-19:00 נארח בצ'ט של פורום גאווה צעירה ובבלוג TV את העיתונאי ושדרן הרדיו אביעד קיסוס מ-102FM רדיו תל אביב. אתם מוזמנים לבוא לראות את השידור, לשאול שאלות ולהשתתף בצ'ט. ב-21:00 אתם מוזמנים להצטרף למתורגמנית לי דן בשיעור נוסף של שפת הסימנים לחירשים, בבלוג TV

שיווו אהבתי ביותר את העטיפה של הדיס

ק של די12 וורלד!!..! קצת מפחיד אבל אהבתי!!!!!!!!!!!!1........! פחחח והעטיפה של מיי באנד ---ענקקקקק..! חחח פופ גרופ..! חחח ביזאר השמנמן הזה.. חח הצחיק אותי..

bLAck hALo

New member
כן של האלבום חזק ביותר!

ושל הסינגללל חחחח כמו איזה בקסטריטבויז אבל זה הקטע..שהם יראו ככה. חחח ראית את פרוף?! עם המשקפי שמש האלה...

k k1

New member
פחחחחחחחחח

ביזאר עוד פעם עם הכובע הזה
וגם אני בכללל לא זיהיתי את פרוףףף בכלל עטיפה יפה חחחחחחחחחחח אהבתי! ושל הדיסק גם יפה! היד מגעילה חח אבל הטבעת מהממת!! גם אני רוצה כזאת
פחחחח עדי רק עכשיו ראיתי מה שכתבת על התמונה עם ההיא חחחחחחח

LadyLuvJess

New member
נכוווווווווון

קרין, אנחנו באותו ראש היום :) איזה טבעת מהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!
גאאאד זאת פשוט טבעת אלופההההה!! גמני רוצהההההה!!!
ו,זאת רק אני, או שאמ יצא ממש כוסון בעטיפה למיי באנד??? כאילו, כולם יצאו מצחיקים וכאלה (חחחחחחחחחחחחחח ביזאר והכובע חחחח) ואמ יצא כזה.. כוסון. בלי קטע של הומור. פשוט..כוסון.

k k1

New member
חחחחח זאת לא רק את

גם אני שראיתי ת'תמונה חשבתי שהוא פשוט חתיייייייייך שם!! שיצטרף לאיזה בוי באנד! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן בטח!! ומותק,אנחנו תמיד באותו ראש

../images/Emo99.gif מאוהב| ../images/Emo99.gif

אין איןןןןןןןןןןןןןןןן הוא הכי כוסון שם בעולם מתאים לו לבןןןןןןןןןןןןןןן
..! וכן הטבעת מהממת מה שלא אהבתי זה את הכתב....... נכון למעלה רשום d12 world אז הכתב לא משו.................... אבל אהבתי את העטיפה!..! ותגידו אני יכולה להוריד את הכתב הזה של די 12 מאיפה שהוא..? אני מתכוונת לכת הרגיל לא לכתב שיש בעטיפה קיצר כמו בקעקוע של אמ'... מאיפה אני יכולה להוריד כתב כזה.?

bLAck hALo

New member
לאמינם מתאים הכללללללללל!

אני מסכימה איתך לגבי הכותרת D12 WORLD אבל העטיפה עצמה אהבתיייי! חזק.. ואפשר להוריד את הכתב (פונט) הזה.. אם יש לך תמונה לא של הקעקוע של אמ' אלה תמונה ממ של הכתב לא כקעקוע תשאלי את פורום "גרפיקה ודפוס" הם יגידו לך איזה פונט ומאיפה מורידים..

k k1

New member
תאמיני לי

יש פה פורומים על דברים יותר מוזרים

k k1

New member
חחחחחחח לא נראה לי

פעם אחותי שאלה שאלה בפורום לא לאלימות(לא שזה פורום מפגר,זה דווקא נושא מאוד חשוב) ואיזה חודש אחרי זה היא נכנס לשם והשירשור שלה עדיין היה בדף הראשון פחחחחחחחחחחחח

פחחח מה יש לרשום בפורמים כאלה..?

צריכים לעשות פורום אחד לכל השיט הזה ביחד..

k k1

New member
בתמונה עם ההיא

שאמ מחובק איתה וכתבת im talking about that bitch

k k1

New member
כי לא הצלחתי להכנס

הסיפור הרגיל-המחשב שלי והבעיות שלו

למעלה