תוכנית הערב

קרי אן-מוס...

זאת השחקנית של טריניטי... כוווסייייית!!! not... אה, אמרי קבל משהו שאני מזכיר לך עכשיו...: Extream Close Up-WOOOOHOOO (אם אתה לא זוכר זה מעולמו של וייו, אני זוכר שנקרעת מזה... ויש לי עוד משו אבל אין לי כח לכתוב אותו [ההתחלה-שִיס אַ בַיִבְ!]

Silver Lance

New member
היא אולי לא הכי כוסית אבל היא...

מאוד יפה! חחח בן קראת אותי כשאני אבוא אליך אנחנו חייבים לראות את זה! חח וגם: "Great, super, bonus" זה גם היה קטע טוב

yaarangel

New member
הנה שלי..גמני לא באה..):

תחביב עיקרי: לרקודדד...ולגלוש..<באינטרנט איפה עוד נראה לכם?> סרטים אהובים:הוממ...כעבור 5 שנים..המממ...
משחק מחשב אהוב:הירוס 3..
..ענתיקה.. ספר רה"ד אהוב: אגדות..השני? ספר(אחר)אהוב:כישור הזמן...רולזז..!! מקצוע אהוב:יעני בביצפר??...אממ...מחול!! מאכל אהוב: אם אני יתחיל זה לא ייגמר..האוכל של סבתא..<חמין יאמי..> שתייה אהובה:דיאט קולה..
כותב/ת ביד-שמאל/ימין:שמאל... "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א': שניהם.. בושם אהוב:כמו רבים וטובים ממני..<בולשיט אין יותר טובים ממני> אני משנה לריח...השיער אחרי שחופים בבקבוק שלםם של שמפווו... שחקן אהוב:אממ..הוממ...נאא...איך קוראים לו..נו צ'נדלר מחברים... שחקנית אהובה: אממ...נראה לי ג'ניפר אניסטון?? סוג מוסיקה:רוק,פאנק,ראפ,וסתםם.. אהבה ממבט ראשון-כן/לא:מייבי.. דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו):אינטרנט טלפון ופלאפון.. צבע אהוב:שחור..<מרזה!> עונה בשנה:אביב..או סתיו.. פוטוגני/ת-כן/לא:לאאא...!! כשמשעמם לי אני:מסתובבת לי באינטרנט,ישנה,וקוראת.. האם את/ה מכור לספורט כלשהו?ריקטד נקרא ספורט??אהמ.. ---------||------- לתוכנית כלשהי?מכושפות,חברים,כולם אוהבית את ריימונד,שנות ה-70 ביצר...הרבה!! האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)? כן בטחח...פסטהבולונזיוס... ספר/י מקרה שקרה לך:פעם הדלקתי את המחשב..!!

python 4

New member
הנה שלי (גם אני לא בא):

תחביב עיקרי: עצבון אנשים בפורומים של תפוז סרטים אהובים: אקסמן 2! ואקסמן 1. משחק מחשב אהוב: בלדור'ס גייט ספר רה"ד אהוב: מבחן התאומים של מגיטריי ספר(אחר)אהוב: מידלמרץ', של ג'ורג' אליוט מקצוע אהוב: סַפַּרוּת מאכל אהוב: מקדונלדס שתייה אהובה: דיאט קולה כותב/ת ביד-שמאל/ימין: ימין "דוגמא/ה" כותב/ת עם ה' או עם א': עם שניהם בושם אהוב: או-דה-ואללה שחקן אהוב: רוסו שחקנית אהוב: רוסו סוג מוסיקה: אקלקטי אהבה ממבט ראשון-כן/לא: כן דרך תקשורת (דואר,אינטרנט,טלפון וכ'ו): הכל צבע אהוב: ירוק עונה בשנה: חורף פוטוגני/ת-כן/לא: כן כשמשעמם לי אני: עונה על שאלונים האם את/ה מכור לספורט כלשהו? כן ---------||------- לתוכנית כלשהי? כן האם את/ה מסוגל/ת להגות את השם-פיסטנדנטילוס (אם רשמתי נכון)? כן ספר/י מקרה שקרה לך: אז ככה

NJS

New member
חסל סדר ידידות אמיצה!

אתה אוהד מכבי חיפה! איכסססס!

python 4

New member
מכבי חיפה אלופה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה כל האייקונים הירוקים פה הם שליליים? בתפוז לא אוהבים אותם כנראה.

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נכון!!! אממ.. בואו נחשוב... למה בתפוז כל האייקונים הירוקים שליליים... אולי כי כל האייקונים החיוביים כתומים?!?! בצבע של *מדגיש יותר* תפוז!!!!!!!!!!!!

python 4

New member
ובכן, אקלקטי.

במילים אחרות זה כמו להגיד שאני אוהב את הבקסטריט בויז, בטהובן, אליס קופר, מטליקה, ווסטליף, בון ג'ובי ואניה. כלומר - אני אוהב הרבה סוגים של מוזיקה, מפופ, מוזיקה קלאסית, רוק כבד, מוזיקת עולם וכאלה.

Silver Lance

New member
וואי חיפשתי את המילה הזו!

תמיד תהיתי לעצמי אם יש מילה כזאת שמתארת איש שאוהב את כל סוגי המוזיקה. עכשיו אני יודע שיש. ייפי!

למעלה