תוכנית היפרטרופיה

operationss

New member
תוכנית היפרטרופיה

בחלק של המאמרים מפורסמת תוכנית היפרטרופיה שאני מעוניין להתחיל לעבוד לפיה אך יש לי רק בעיה אחת קטנה - אני לא מכיר את כל התרגילים לפי השמות שלהם. מישהו יכול להוסיף הודעה עם תמונה עבור כל תרגיל בתוכנית זו ? תודה

תרגילים

בטוח אתה מכיר חלק ?! יש לך 2 אופציות: 1. פרט איזה תרגילים אתה לא מכיר והחברה כאן יעזרו לך 2. גש לחדר כושר עם התוכנית ובקש מהמדריך שיעזור לך האופציה השניה עדיפה כי עם המדריך תוכל ללמוד גם את הטכניקה הנכונה. מצד שני שאני חושב על כך, אם אתה לא מכיר את התרגילים הללו (תרגילים בסיסיים בחדר כושר) יוכל להיות שהתוכנית לא מתאימה לך או שאתה מתאמן מתחיל ואז תתחיל עם התוכנית למתחילים !

operationss

New member
הנה מה שאני חושב לגבי התרגילים

אני לא מתאמן מתחיל ורק התכוונתי שאני לא בטוח שאני מזהה את כל התרגילים בשמם. אני אביא כאן את התמונות ואם יש טעות אז תתקנו אותי בבקשה. תודה התמונות יחד עם שמות התרגילים בקובץ doc מצורף.

תגובתי

כל הכבוד על התמונות. הערות: פרפר - הכוונה לקרוב אופקי ע"י מכונה בישיבה הרמת עקב כנגד משקולות - יכול להיות גם כנגד מכונה יעודית חתירה כנגד מכונה - שאל את המדריכים בחדר כושר או בצע במקום T-BAR פשיטת מרפקים כנגד פולי - יד אחורית כנגד פולי עליון פשיטת מרפקים כנגד משקולת יד - בישיבה הרמת יד עם משקולת כפיפה ביד וישורה. הרחקת כתף - ידיים לצדדים חתירה בעמידה - בעמידה הרמת מוט לסנטר כאשר המוט מקביל גוף לאורך התנועה. מקווה שהכל ברור, במידה ולא חזור אלי רמי

אלי ו.

New member
עוד תגובה על התרגילים

קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה. FLYS - יש תמונה של לחיצת חזה עם משקולות יד. ב FLYS אין תנועה במפרק המרפק (רק כיפוף קל וקבוע) כפיפת ברכיים - יש תמונה של תרגיל האק סקוואט. כפיפת ברכיים הוא תרגיל בידוד להמסטרינג (ההפך מפשיטת ברכיים)

למעלה