תוכנית הבנות 9.1.2003

תוכנית הבנות 9.1.2003../images/Emo110.gif

אנסה לקצר בדבריי למרות שאני ידועה ככותבת "נובלות"... לאחר הביקורות הקשות על התוכנית של הבנות(מודה שגם לי היה חלק בביקורות), החלטתי לשבת לראות את התוכנית כשאיני מצפה לכלום... והאמת, הפתעה
שירי הייתה נהדרת.. פשוט מקסימה, כל התוכנית דיברה, נתנה עצות, שיתפה את הצופים בחייה הפרטיים, הייתה פשוט מותק, וחשוב לציין שגם שמתי לב לביטחון עצמי כלשהו שמתפתח כה לחי
שירז כלכך מנסה לצאת בסדר וזה עובד לה... אבל לדעתי היא לא מרגישה מספיק פתוחה, אין לה עוד ביטחון כלשהו ולהגיד "עכשיו תקשיב לי טוב..." מקווה שיהיה, זה בהחלט יתרום
וגם מורן.. "חביבת הפורום" די השתפרה, כבר לא היו הרבה מצמוצים ובלינק-בלינק למיניהם... היא כבר לא תמיד קמה שהיא נותנת תשובה.. אבל מה שכן, לפעמים בלי שום סיבה היא קמה ומתחילה להתהלך באולפן... דבר חשוד, אבל אולי לבחורה לא נוח לשבת כל הזמן... ובקשר לשמוליק שהתארח שם, שיעשעה אותי העובדה ששתי שניות לפני התוכנית הקשבתי לו ברדיו ואח"כ שמעתי אותו בסטריאו, מהטלוויזיה ומהרדיו.. אגב, שמוליק גם הוא היה מצויין.. נראה כאילו הוא הצליח לדובב את הבנות, גרם להן להגיד הרבה יותר ממה שהן אומרות בתוכנית רגילה בד"כ. לסיכום, חל שיפור בתוכנית... אולי כל השתיקה של התוכניות הקודמות הייתה עקב חוסר ניסיון וביטחון... אשוב לראות את התוכנית בשמחה ובהצלחה למנחות

למעלה