תוכנית האימונים של ..

אינטגרל

New member
תוכנית האימונים של ..

שלום! מישהו יכול להשיג (ולפרסם כאן), את תוכנית האימונים של ברויס לי ? היא מיוחדת כי היא שומרת על מקסימום כח במקסימום גמישות! אינטגרל

קצת פרופורציה

בכל פעם שאני קורא את ההודעות על מי יכול (היה) לנצח את מי, או כמה הכוח שלו חזק... אני לא יודע אם ההודעה נכתבה בצחוק או ברצינות. ברוס לי, צ´אק נוריס ושאר ירקות, הם אנשי לחימה שהתפרסמו בזכות כישורי המשחק שלהם, ולאו דוקא בזכות ידע רב או יכולת מדהימה. לדעת מה תוכנית האימונים של זה או אחר, לא יהפוך אף אחד לברוס לי! חוץ מזה, מה שמתאים לו, לא בהכרח מתאים לאחר.

אינטגרל

New member
זאת לא הכוונה..

כנראה שלא הבנו אחד את השני. אין פה עניין של איזה אומנות לחימה יותר חזקה וכו´.. כי מן הסתם, לא יודעים. אני מחפש תוכנית אימונים אשר מפתחת מקסימום גמישות עם מקסימום כח. למה?... כי בתור מתלמד בקארטה, אני זקוק לגמישות , שאינני רוצה להרסות אותה עם מאסת שרירים. כח הוא דבר שימושי גם כן לעיתם. שמעתי מחבר שברוס לי השתמש בתוכנית מסויימת שבנה שנועדה למטרות כאלו, והיא פורסמה באינטרנט. ופה בא אני לכאן, לשאול אותכם. מקווה שעכשיו הבהרתי את עצמי.

TheWho

New member
פה נמצאת התשובה אותה אתה מחפש

בספר זה תוכל לקרוא על תוכניות האימונים השונות של ברוס לי וכן על מרכיבי התזונה שלו פלוס הרבה חומר אחר אשר יוכל לעניין אותך לגביו. Bruce Lee - The Art Of Expressing The Human Body

קציצון

New member
מישהו יודע אם יש תרגום לעברית של

הספר או אם עובבדים על תרגום ובככל אפשר לקנות אותו בארץ איפשהו?

למעלה