תוכנית אימונים

bigman

New member
תוכנית אימונים

רמי האם התוכנית המצורפת מתאימה למטרת היפרטרופיה? האם אי אפשר להגיע לאימון יתר מתוכנית זו? מטריד אותי תרגילים כמו פולי עליון שעובדים על שרירי חזה ולא מאפשרים מנוחה.האם יש תחליף לתרגיל אם צריך? בעיה נוספת היא בלחיצת כתפיים ב 90 מעלות מאחורי הראש שמפעיל את שרירי היד אחורית ושוב לא מאפשר מנוחה. אני מתאמן מעל שנה . גיל:25. אימון A: רגליים:דחיקה בישיבה,פשיטה בישיבה,כפיפה בשכיבה,תאומים. חזה:לחיצה שכיבה,דחיקה ב-90 מעלות,פרפר. יד אחורית:לחיצה צרפתית,פשיטת כבל. אימוןB; גב:פולי עליון,T-BAR(אחיזה רחבה),חתירה. כתפיים:דחיקה בישיבה 90 מעלות ,לחיצה מאחורי הראש. יד קדמיתL:כפיפה כנגד מכונה(אחיזה רחבה),כפיפה כנגד מוט W. וכל תרגיל 10 חזרות * 3סטים.
 
תוכנית

תוכנית לא רעה ! אני ממליץ להחליף בין תרגילי הידיים - אימון חזה עם יד קדמית, אימון גב עם יד אחורית (הסדר נשאר אותו דבר) ובטן פעם בשני אימונים. התוכנית במשקלים הנכונים (RM10) בהחלט מתאימה להיפרטרופיה. לגבי מה שמטריד אותך, ניתן לבצע תרגילים מבודדים וכך לפתור את הבעיה, אבל בתוכנית הזאת אין צורך ! המשך כך !
 

sowhatt

New member
רמי, פולי עליון עובד על חזה?!

ה.....הק.....הקפ......הקפצ.......הקפצה
 
פולי עליון

הראש התחתון של החזה מסייע בתרגיל, אבל בשום מקרה זה לא תרגיל לחזה אלא לקבוצת שריר הגב.
 

sowhatt

New member
כבר חשבתי שאני לא יודע מה אני עו

עושה....פשוט ההוא שרשם את ההודעה, כתב שאם הוא עושה פולי עליון אז אח"כ קשה לו לעשות חזה בגלל שזה עובד על חזה?!.... טוב תודה רמי.
 
למעלה