תוכנית אימון - עזרו לי! 
היי, אני בת 27 וכבר כמה שנים אני מתכננת להשקיע בתחום הספורטיבי, לשפר את הכושר ולפתח יכולות אבל יותר מידי עכבות ומכשולים מונעים בעדי
הבנתי שיש הרבה 'נכון' ו'לא נכון' בבניית תוכנית אימון ולכן אף פעם לא ידעתי איך בונים אחת כזאת. עכשיו זה הופך בוער מתמיד, כי אני מרגישה על הפנים רוב הזמן, וגם כי אחת המטרות שלי היא לפתח גמישות והזמן לא עובד לטובתי..
טוב, מפסיקה לחפור וניגשת לעניין-
המטרות שלי הן:
- גמישות (עד כמה שאפשר, ידוע לי שיש גמישות שצריכה להיות גנטית וגמישות שאפשר לפתח רק עד גיל צעיר)
- סיבולת לב-ריאה (אני רוצה להיות מסוגלת לרוץ מהר, להיות מסוגלת לרוץ הרבה, וגם לרוץ מהר והרבה
או לפחות להתאושש תוך שניות אחרי ריצה לאוטובוס, ולא אחרי חצי שעה. ולהיות מסוגלת לדווש בעליות בלי לנוח בצד אח"כ)
- לשפר את יכולת הזכרון והלמידה, קראתי מחקר שאומר שפעילות אירובית מועילה לזה בכך שהיא משפרת את גודל ההיפוקמפוס
- שיווי משקל
- סיבולת שריר (פחות קריטי)
- להגביר תאבון
הנסיבות שצריך לקחת בחשבון כנראה:
- בתת משקל עצבני, מותר לי לאבד הרבה קלוריות?
- אני רוצה לשמור על השומנים בטוסיק
- אני רוצה גם להתאמן ברולרס באופן קבוע
- אני מץכוונת להתחיל ללמוד ריקוד
- אני מאוד לא בכושר כרגע
מה אתם ממליצים לי לעשות?
האם יש אפשרות לשלב את כל זה?
האם מותר לי להתחיל ללממוד ריקוד כשאני מאו לא בכושר או שאני צריכה להתחיל קודם בתוכנית אימון לתקופה?
האם אני צריכה מאמן אישי?
והאם אאני חייבת להרשם לחדר כושר או שאני יכולה לעשות הכל בבית?
אני ממש ממש חייבת ייעוץ!
עזרו לי
תודה מראש וסליחה על החפירה
היי, אני בת 27 וכבר כמה שנים אני מתכננת להשקיע בתחום הספורטיבי, לשפר את הכושר ולפתח יכולות אבל יותר מידי עכבות ומכשולים מונעים בעדי
הבנתי שיש הרבה 'נכון' ו'לא נכון' בבניית תוכנית אימון ולכן אף פעם לא ידעתי איך בונים אחת כזאת. עכשיו זה הופך בוער מתמיד, כי אני מרגישה על הפנים רוב הזמן, וגם כי אחת המטרות שלי היא לפתח גמישות והזמן לא עובד לטובתי..
טוב, מפסיקה לחפור וניגשת לעניין-
המטרות שלי הן:
- גמישות (עד כמה שאפשר, ידוע לי שיש גמישות שצריכה להיות גנטית וגמישות שאפשר לפתח רק עד גיל צעיר)
- סיבולת לב-ריאה (אני רוצה להיות מסוגלת לרוץ מהר, להיות מסוגלת לרוץ הרבה, וגם לרוץ מהר והרבה
- לשפר את יכולת הזכרון והלמידה, קראתי מחקר שאומר שפעילות אירובית מועילה לזה בכך שהיא משפרת את גודל ההיפוקמפוס
- שיווי משקל
- סיבולת שריר (פחות קריטי)
- להגביר תאבון
הנסיבות שצריך לקחת בחשבון כנראה:
- בתת משקל עצבני, מותר לי לאבד הרבה קלוריות?
- אני רוצה לשמור על השומנים בטוסיק
- אני רוצה גם להתאמן ברולרס באופן קבוע
- אני מץכוונת להתחיל ללמוד ריקוד
- אני מאוד לא בכושר כרגע
מה אתם ממליצים לי לעשות?
האם יש אפשרות לשלב את כל זה?
האם מותר לי להתחיל ללממוד ריקוד כשאני מאו לא בכושר או שאני צריכה להתחיל קודם בתוכנית אימון לתקופה?
האם אני צריכה מאמן אישי?
והאם אאני חייבת להרשם לחדר כושר או שאני יכולה לעשות הכל בבית?
אני ממש ממש חייבת ייעוץ!
עזרו לי
תודה מראש וסליחה על החפירה