אני מניחה שלאחר כל השינויים האלה התכנית תשתפר
אולם אין משמעות הדבר שהיא לא תהיה חפה מליקויים. קיים סיכוי סביר שגם לאחר תיקון הדברים עדיין יהיו הערות לשיפור ושידרוג התכנית. אני הייתי בודקת את האפשרות למקם את המטבח והסלון בחזית ואת חדרי השינה בחלק האחורי תוך מציאת פתרון מוצלח להארת ואיוורור האזור בו מוקם הממ"ד בתכנית ששלחת. כפי שאתה יודע, בתכנון בית נהוג לתת מספר אפשרויות למיקום הפונקציות השונות, תוך בחינת היתרונות והחסרונות של כל אופציה, ורק כך ניתן לגבש החלטה סופית איזו תכנית לפתח.
ובנוגע לתכנית שלך- אתה יכול להחליט היכן אתה רוצה למקם את חדרי הבית בהתאם לרצונותיך ואורח החיים שלך. בעניין הזה אין נכון או לא נכון. אם זה מה שמתאים לך- לך על זה. העניין הוא שלפעמים האופן בו אנו רוצים למקם את הפונקציות השונות בבית יוצר מצבים בעייתיים בתכנון, דבר שלפעמים מחייב חשיבה מחודשת על הדברים. שים לב שבקומת הקרקע לפי שיטתך ממוקמים- הגינה, הסלון, פינת האוכל, המטבח, 3 חדרי ילדים וחדר מקלחת, ואילו בקומה העליונה יש חדר הורים+מקלחת, חדר עבודה, חדר ילדים, מקלחת ומרפסת. כלומר יצרת עומס גדול של פונקציות בקומת הקרקע, דבר שהקטין מן הסתם את שטח הגינה שנותר, בעוד הקומה העליונה נותרה מרווחת יחסית. יכול להיות שזו היתה הסיבה לביקורת שקבלת (אינני יודעת בוודאות, אבל זו התחושה שלי).