תוכניות סוף שבוע

yoyo10

New member
תוכניות סוף שבוע

כמובן הבית זקוק לניקיון יסודי ואנחנו הלכים לחפש מקרר חדש המקרר שלנו עם רגל אחת בקבר למשהיא יש הצעות בעניין

foofoo77

New member
אין הצעות ...

אבל לי צפוי סופ"ש מקסים , אנחנו נוסעים לפסטיבל הרנסאנס ביחיעם בבוקר יום שבת , ומשם אני נפגשת עם ידיד ממש טוב שלי ונשארת אצלו לישון בלילה ובבוקר טיסה הביתה מוקדם וישירות לעבודה ....

סוף שבוע

אז ככה אני ממאזיני "רדיו קול רגע" בצפון, ויש תכנית של שירים משנות השישים שבעים כל יום בין 4-6 עם צביקה פלג, הוא גם מרקיד ריקודי שנות השישים כמעט כל שבועיים ואני ובעלי אוהבים מאוד לרקוד אז ביום שישי הזה אנחנו כמובן לריקודים ומאחר שחוזרים הביתה בערך ב- 2 לפנות בוקר השבת מוקדשת לשינה ובכלל לסטלבט, אלא אם כן יבוא לנו לקחת את האוטו ולטייל.

סופשבוע של צביעה. למישהי יש רעיונות

לגבי צבע או צורת צביעה לחדר שינה. אשמח לתגובות.

foofoo77

New member
חחחחחחח מזכירה לי את עצמי

החלטתי שאני רוצה צבע שונה בחדר שלי ...מיותר לציין שהוא עד עכשיו לבן לא הצלחתי להחליט מה לעשות עם זה וזה נשאר ככה

foofoo77

New member
התכניות בוטלו ../images/Emo7.gif

השבת הקרובה תוקדש למעבר דירה , לניקיונות ושיפוצים ...... כמה עצובבבבבבבבבבבב

yuli c

New member
סופשבוע...

ובכן היה לי סופשבוע די מעניין... ביום חמישי בערב יצאתי עם חבר שלי והיה ממש אחלה... את יום שישי הקדשתי לשינה ובערב אמא שלי באה אלי וראינו טלוויזיה... גם את יום שבת הקדשתי לשינה עד 2 בצהריים!!! ואז בעודי רואה טלוויזיה אמא שלי נזכרה להגיד לי שיש לדודים שלי מסיבת יום נישואין ה-30! אז אחרה"צ עד הערב הייתי שם. חזרתי הביתה בסביבות 21:00 וממש לא התחשק לי לישון אז ב-23:00 הלכתי עם ידיד שלי להופעה בתיאטרון תמונע של להקת ג'ורנו היה נחמד... אז כך היה סוף השבוע שלי... :)

צבע לחדר שינה

לפני ראש השנה חלטתי לשנות את חדר השינה שלי, החלטתי ללכת על צבעים "חמים" צבעתי קיר אחד בצבע משמש ואת שלושת הקירות האחרים בלימון. תליתי וילונות בצבעים חמים, לקחתי בדים צבעוניים עם הדפסים שמשלבים בתוכם, אדום כתום צהוב חום חלודה וכו'.... תפרתי אותם ככה שיש לי בחדר וילון צבעוני והוא "זרוק- מגולגל" על פס מתכת מעל החלון ומשתפל משני צידי החלון למטה. החדר הפך צבעוני ומזמין, כמו כן יש בחדר ארון שינה לבן וספריה לא גדולה ליד טואלט חום ככה שהחדר נראה מזמין.

גם אני לבסוף צבעתי בסופשבוע ואפילו

מצאתי את הצבע שלי. צבעתי את הקיר בצבע וניל בהיר. משהו משגע. החדר נראה עכשיו לגמרי אחר. יותר אסתטי גם. רק לקנות איזה 2 תמונות ואני מסודרת. הלוואי ויכולתי גם את הריצוף לשנות. מעניין איזה צבע כדאי לוילון.

foofoo77

New member
טוב לא נסעתי , לא שיפצתי לא עברתי .

ישנתי כמו דוב כל השבת במיטה , חלמתי חלומות מוזרים וכלום לא התקדם ..... אני מקווה שבמהלך השבוע אני אספיק לעבור. היום היתה לי טונה עבודה מחר מחכה לי עוד טונה של עבודה ונורא נורא נורא חם היום זה היה הבעסה הגדולה. הטוב הוא שפשוט סגרנו משכורת וסוף סוף אני מרוויחה בהתאם לתואר המנהלת בו אני מחזיקה .

yoyo10

New member
לפחות נתחת הרבה וצברת כוחות../images/Emo45.gif

ו
על המשכורת

למעלה