תוכניות מציאות

תוכניות מציאות

הבעיה שלי היא שנינט זכתה בכוכב נולד ורציתי ששירי תזכה נינט היא סתם עם ציצי ענק וצמיגים בולטים מפה ועד הודעה חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שירי היא מלכה!!!!! ויש לי עוד בעיות... צ'ינו וקמילה הפסידו לפיראס (פרוייקט Y)... נגה שחר השטוחה מביסה את גליה אברמוב ואת שני אלוני להיות מנחה (ערוץ פלייבוי הישראלי)... איוון מוריס, או בשמו האמיתי ג'ו מיליונר, בוחר בזורה שתהיה איתו לעד... ושרה נזרקת החוצה מהוילה כמו זבל... (ג'ו מיליונר). מאיה בורשטיין נזרקת מהאודישן ורק יניב מויאל, החבר שלה, נשאר... (האדישן הגדול) הבעיה שלי היא שכל תוכניות המציאות מאכזבות והן גורמות לי להיות בדיכי. אני כזאת צעירה ובד"כ רק המבוגרים נמצאים בדיכי אמיתי או יותר נכון הם נמצאים בדיכי ריאליטי. רק קחי אותי שרון היה לא מאכזב. אני רוצה לדעת האם לראות כוכב נולד 2 או לא? לראות או לא לראות-זאת השאלה. מחכה לתגובה-רק בלי להציף בקללות. ממני-ליהושי 1990

חחחחחחחחחחחחח

ליהיא הזאת מהכיתה שלי-היא מכורה לטלויזיה ליהיא תני לי להציע לך משהו: אל תראי! תצאי מזה! היי יש עולם בחוץ כאילו דה כזה! אם זה מה שמטריד אותך אז את במצב טובבבבבבבבב! את יודעת איזה דאגות יש לאנשים כאן? חחחחחחחחח מאמי את הורסת אותי מצחוק עם הקטע הזה את יותר מכורה ממה שחשבתי! אני אדבר איתך בבצפר כבר עם אליי ונסביר לך הכול חחחחח את משהו את! את והדאגות שלך זה משהו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

SofyTofy

New member
מכורה לטלוויזיה?../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

בואי לבלוג שלי
http://blog.tapuz.co.il/SofyTofy

ה מוזה

New member
נא להעלות את ההודעה

בפורומים המתאימים לדוגמא סדרות מציאות תודה

למעלה