תוכניות לעיונכם

מהממם, ממש. אבל:

חסרים לי מקומות איכסון (אולי אתם לא זקוקים, אבל לי זה חסר פה) החלום שלי היה בית בצורת ח' אבל זה נשאר בגדר חלום

car123

New member
התוכנית יפה

יש הרבה חלונות, הבית מואר, רואים שהשקיעו גם בחזיתות כשחשבו על הבית ואני בטוחה שכולם כאן יאהבו את הפטיו שלך מול הכניסה אבל מה שאני רואה הוא שחדרי הילדים צרים, הסלון קטן ואין בו קיר אחד שבו ניתן לשים טלוויזיה (אלא אם כן זה לא משנה לכם), חדר הארונות בחדר הורים קטן בעיניי ואין מקומות אחסון מלבד ארון מעילים קטן בכניסה ואני אוהבת שיש גם חדר משפחה/משחקים. כמה מטרז' הבית? אולי יהיה ניתן להרחיב אותו ואז להגדיל את הסלון ואת החדרים.

fireman

New member
חדרי ילדים צרים?!

2.8X3.9 זה גודל נהדר! זה כמעט 12 מ"ר.....זה מעולה לגודל של חדר.

car123

New member
לא דיברתי על המטרז של החדר

דיברתי רק על הרוחב. היה עדיף שזה יהיה לפחות 3 מ' ממה שאני מבינה.

נחלולית

New member
אם לדייק 10.9, וזה לא מאוד מרווח -

אם יש ארון, מיטה ושולחן לא תמיד נותר הרבה מקום - למשל מספיק מקום לבנות מסילת רכבת לילדים (מנסיון....)

fireman

New member
תרשי לי לחלוק גם עלייך ../images/Emo13.gif.

אצלי בבית יש חדר של 2.9X4.2.....זה גודל נהדר!

נחלולית

New member
מקסים.... אולי תכנון הפנים אינו מושלם אבל -

היופי יפצה... מה גודל הבית?

jaydavid

New member
לדעתי המרפסות בקומא א לא שימושיות

הן גדולות ויפות, אך יוצאות מהמעבר. במקרה כזה לדעתי המרפסת לא תהיה בשימוש - אולי לתליית כביסה.... אם אפשר היה להחליף את חדרי השירות והאמבטיה עם החדרים, כך שלשני חדרים מוצמדת מרפסת יפה - זה גדול!

רונס

New member
מדהים! אחלה תכנון!

שני דברים שעלו לי מול העיניים, בכניסה,מצד ימין המדרגות מצד שמאל הכיור, לא מסתדר לי בעניין הכניסה שלהם לחלל הכניסה.

פיטנגו4

New member
אהבתי + כמה הערות

מאד אהבתי את התכנון הפנימי לגבי החיצוני - ציון 10 שאין דשא, וזה כבר בתכנון !!! כל הכבוד !!! אבל כמה הערות: ראשית - שום דבר לא בקנה מידה נכון שם. לא השביל, לא הצמחיה. שביל מתפתל יצוק בכזה רוחב כולל אבן שפה מתאים לגן ציבורי ולא לגינה, אפילו אם יש בעית נגישות של מישהו בבית. אפשר גם לשקול האם צריך לעשות אותו יצוק או להשתמש בפתרונות יותר יפים (וגם יותר זולים). כמובן שחייבים למצוא פתרונות ניקוז דרך השביל ודרך הבריכה, כי אחרת נוצרו שטחים מוקפי בטון בלי יכולת ניקוז, אלא אם יש שם בור חלחול. תכנון הבריכה - לדעתי לא מתאים כזה מבנה. בהנחה שזו בריכת דגים וצמחיה ולא בריכת כלור - נדרש הרבה יותר צל לכזה גודל של בריכה אחרת לא יהיה אפשרי לאזן אותה. אין עצים בקנ"מ הזה. הדקלים הם ציקסים ? תשעה דקלים בגינה אחת ??? חילקו במבצע?
בכל מקרה, אני מאד מאד מקווה שזה סתם בלוקים של אוטוקד שהאדריכל שם, סתם בשביל הכיף, ולא סקיצה של תכנון אמיתי. חסר מקום למחסן כלי גינה/אופניים. כביסה.

פיטנגו4

New member
גג רעפים באילת

משהו שמאד צרם לי זה רעפים באילת. לא שאין שם, יש שם, יש - יותר מידי כולל בבתים רבי קומות. אף פעם לא הבנתי למה, ואיך זה מתחבר עם הנוף שם. בשביל מה צריך רעפים? יורד שלג כבד? זה ישוב כפרי? לדעתי, כל הבית גם יראה הרבה יותר יפה בלי הרעפים. אני יודעת שאני בדיעת מיעוט בנושא הזה, כי אנשים מחברים "בית פרטי"="רעפים".

למעלה