תוכניות לחג.

sporTV

New member
תוכניות לחג.

יש לכם ולכן תוכניות מיוחדות לחג? מלבד לאכול אני מתכנן לנוח טוב, לרכב על אופניים לפי מזג האוויר הנוח, אולי סוסים, חברים ואולי טיולים. שבת שלום !

LullaBelle

New member
תוכניות

ההורים שלי נסעו לשבועיים אז אני וג'ון מתנחלים פה, כאשר כל הדירה המרווחת בשבילנו ובשביל החתולה =) איזה כיף! בעיקרון אין משהו מיוחד - לשנינו יש הרבה לימודים לעשות, כל מיני עבודות בית, ולי יש גם כמה ספרים לקרוא [סטודנטית לספרות אנגלית, כפי שחלקכם יודעים]. אבל יש לנו כאן גם מספר רב של סרטים [במיוחד סטיבן קינג!], מקרר מלא [ואנחנו ממש לא שומרים על כשר לפסח, כך שיש גם לחם במקפיא ומספיק גבינה צהובה כדי להכין טוסטים לצה"ל]. מתכננים גם לעשות הרבה הליכות - המאמי צריך לרדת קצת במשקל ואני צריכה לעלות בתפקודים - וגם מה שאני קוראת לו "אירובי למבוגרים" [המבין יבין]. אני גם מתכננת לבשל הרבה כי יהיה לי את הזמן.

vikvik

New member
ממממ....

אתמול הייתי בחתונה מדהימה של החברה הכי טובה שלי וזה ככה פתח לי את תחושת החג בהתרגשות. בחג עצמו אני אצל הבן זוג והוריו. למחרת החג מלא מלא חברים טובים עושים קומזיץ. חשבתי לעשות איזה טיול אבל לא יודעת אם אמצא פרטנר וגם איך אני ארגיש. בגדול אני אעבוד , רופא שיניים , ומקווה לסיים את העבודות ללימודים. לא משהו מרתק.

sporTV

New member
ביצעתי שתי אהבות עד עכשיו.

רכבתי על אופניים ואכלתי סטייק מצויין במסעדת 206 ברמת החייל...מישהו מכיר?

cafesito

New member
מכיר, מעדיף את 206 דגים

בשר אני אוהב בNG ואצל חברים ארגנטינאים וא אצלי על המנגל.

sporTV

New member
דגים לא אוהב...אכלתי אנטריקוט !!

הוא היה פשוט מדהים- אחד הטובים שאכלתי, לא צוחק.

לאכול על האש אם פיתות בחג אחלה

חג שמח ולטייל בחופש לישון קצת להתעורר מאוחר בסביבות 10:00. תערוכת אוטומוטו על גלגלים.

cafesito

New member
אם אתה צריך כרטיסים בהנחה

תגיד. חבל שתשלם מחיר מלא.

vikvik

New member
מניאק!

אוף אני רעבה לסטייק טוב (כאשר יהיו לי שיניים ללעוס גררר כי עכשיו זה כואב) בכל מקרה אני והחבורה שלנו עושים על האש ביום שלישי , סטייק לא יהיה שם , אבל בשר כן. 206 הם מעולים , מה גם שעבדתי שם אבל שששש...לא לגלות

sporTV

New member
אני ומסעדות איכותיות זו אהבה.

באמת אחד האנטריקוטים השווים ביותר שאכלתי.... אני מבין למה פיטרו אותך....כולם שם וותיקים ואת צעירה! ממש מלצרים מבוגרים יש. יחסית...

vikvik

New member
עבדתי בסניף אחר שלהם , שלוחה.

וזה עבודה ממש קשה. גם מנות ענקיות גם מלא סלטים , מלא סיבובים , מלא עליות וירידות במדרגות ועוד.

למעלה