תוכניות העשרה

מצב
הנושא נעול.

אמא57

New member
תוכניות העשרה

תוכניות העשרה
אני אמא לבת 8.5 שטרם עברה איבחון במסגרת בית הספר. היא מוכשרת אך אינני יודעת אם היא מחוננת. אני מחפשת דרכים (רעיונות, חוגים, הכוונה וכו') להעשיר את ההיצע האינטלקטואלי והמדעי שהיא נחשפת אליו כדי שתוכל למצות את מלוא הפוטנציאל שלה. אשמח לשמוע כל רעיון ומידע שברשותכם.

meitush123

New member
תדברי איתה על נושאים שמעניינים את שתיכן

תוכניות העשרה
אני אמא לבת 8.5 שטרם עברה איבחון במסגרת בית הספר. היא מוכשרת אך אינני יודעת אם היא מחוננת. אני מחפשת דרכים (רעיונות, חוגים, הכוונה וכו') להעשיר את ההיצע האינטלקטואלי והמדעי שהיא נחשפת אליו כדי שתוכל למצות את מלוא הפוטנציאל שלה. אשמח לשמוע כל רעיון ומידע שברשותכם.
תציעי לה לקרוא כל מיני ספרים.

אמא57

New member
רעיונות העשרה לילדה מוכשרת

תציעי לה לקרוא כל מיני ספרים.
אנחנו מדברים איתה המון, חושפים אותה לכל סוגי ההעשרה שהיא נהנית מהם (פעילויות חברתיות, טיולים, הצגות, מוזאינים - כמובן בלי להיסחף במינון, וכו'). אנחנו נהנים לבלות איתה וגם היא נהנית (כך עושה רושם) מההווי המשפחתי המגוון. מה שאני מחפשת זה רעיונות נוספים להעשרה - בכיף! המלצות רעיונות והתנסויות אישיות. תודה

meitush123

New member
למה לפחד ממוזיאונים?

אנחנו מדברים איתה המון, חושפים אותה לכל סוגי ההעשרה שהיא נהנית מהם (פעילויות חברתיות, טיולים, הצגות, מוזאינים - כמובן בלי להיסחף במינון, וכו'). אנחנו נהנים לבלות איתה וגם היא נהנית (כך עושה רושם) מההווי המשפחתי המגוון. מה שאני מחפשת זה רעיונות נוספים להעשרה - בכיף! המלצות רעיונות והתנסויות אישיות. תודה
למה לפחד ממוזיאונים?
לדעתי זה בכלל לא נורא לקחת ילדים למוזיאונים אם עושים את זה בצורה מתאימה. אני מאד אהבתי להסתובב כילדה קטנה במוזיאון.

אגוזים1

New member
מומלץ בחום../images/Emo8.gif

לא הייתי באנגליה...
מומלץ בחום

ygabbay

New member
בית ספר למצטיינים

תוכניות העשרה
בית ספר למצטיינים
אם את בירושלים או מעלה אדומים תוגלי לרשום אותה לבית הספר אלברט"ו (פועל אחה"צ) טלפון : 02-6729337 או נייד של המנהל שלהם (יניב) 054-7611143 הסתכלי גם באתר : www.alberto.org.il

אמא57

New member
מחפשת באזור המרכז

בית ספר למצטיינים
אם את בירושלים או מעלה אדומים תוגלי לרשום אותה לבית הספר אלברט"ו (פועל אחה"צ) טלפון : 02-6729337 או נייד של המנהל שלהם (יניב) 054-7611143 הסתכלי גם באתר : www.alberto.org.il
מחפשת באזור המרכז
המון תודה, אבל אנחנו באזור המרכז יש לך איזשהו מידע בת"א או בדרום השרון?

sapirlif

New member
פעילויות העשרה

מחפשת באזור המרכז
המון תודה, אבל אנחנו באזור המרכז יש לך איזשהו מידע בת"א או בדרום השרון?
פעילויות העשרה
לפני שאני הצטרפתי לכיתת המחוננים, בכיתות א'-ג' השתתפתי בחוגים באוניברסיטת ת"א, נראה לי של מכון סאלד, זה חוגי העשרה לילדים מצטיינים, אני ממליצה לך לבדוק ואם יש נושא שמעניין אותה לרשום אותה לחוג מסוים, כי למיטב זכרוני זה היה נחמד ומעשיר מאוד.

אמא57

New member
תודה! שמעתי שגם מופ"ת מוצלחים. מישהו יודע?

פעילויות העשרה
לפני שאני הצטרפתי לכיתת המחוננים, בכיתות א'-ג' השתתפתי בחוגים באוניברסיטת ת"א, נראה לי של מכון סאלד, זה חוגי העשרה לילדים מצטיינים, אני ממליצה לך לבדוק ואם יש נושא שמעניין אותה לרשום אותה לחוג מסוים, כי למיטב זכרוני זה היה נחמד ומעשיר מאוד.
תודה! שמעתי שגם מופ"ת מוצלחים. מישהו יודע?

ציפי ג

New member
מא להפסיק עם הפרסומת הזו

בית ספר למצטיינים
מא להפסיק עם הפרסומת הזו
אם יש לך מה לתרום תרום. ואם לא דום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה