תוכנות seo?

דברה1

New member
תוכנות seo?

המליצו בפני להשתמש בתכנת seo שנקראת webceo. האם שימוש בתכנה כזו בכלל מומלץ? אילו תוכנות קיימות ביום בשוק? תודה!

באופן אישי אין לי ניסיון איתה

אני לא משתמש בתוכנות שעושות "קסמים". פשוט אין כאלה

דברה1

New member
תודה, הסתכלתי על המפרט ואכן - היא טובה רק אם

מי שמפעיל אותה מבין מה הוא עושה..

באופן כללי

תוכנות לקידום אוטומטי הן בגדר סיכון - כי ביצוע פעולות בצורה אוטומטית עלול להוביל ליותר נזק מתועלת. עם זאת, קיימות תוכנות בשוק שמייעלות פעולות ספציפיות בלבד או מקילות על פעולות נקודתיות - ואז, כפי שצויין כאן, חשוב לוודא שמי שמשתמש בתוכנה יודע מה הוא עושה ולא מסתכן עם מצבי "טייס אוטומטי"...

Mani Greenblat

New member
פשה, לא מדובר בתוכנת קידום אוטומטית

אני השתמשתי בתוכנה בעיקר למעקב מיקומים והפקת דו"חוות מיקומים. מצאתי אותה כאמינה בחיפוש בכל מנועי החיפוש שהיא מציעה (ואני הצטרכתי
בין היתר google.co.il / com / uk וגם ביאהו ובינג). יש בה אינספור אפשרויות השאלה היא למה את צריכה את התוכנה ומה את מצפה להפיק ממנה. אם את מחפשת תוכנה אמינה שתפיק לך דוח במספר דקות - עם אפשרות להציג עמוד, מיקום, כתובת הדף שהגולש יגיע אליו, האם הדירוג עלה או ירד... זו תוכנה נהדרת. דבר נהדר בה הוא שאפשר לתזמן אותה להפיק דוח, למשל היא תסרוק לבד אחת לשבוע, לחודש, לתקופה שתבחרי. בשאר השימושים שלה לא נעזרתי.

:)

נראה לי שאני מכיר את התוכנה שציינת. הפקת דו"חות ומעקב אוטומטי (כדי להקל על הפעולה הידנית) היא בסדר - האזהרה נועדה למשתמשי המקדמים האוטומטיים, שלרוב עוסקים בהפצצה ולא בעבודה איכותית.

דברה1

New member
ההמלצה הגיעה בדיון על איך לקדם אתרים

והרעיון היה להשתמש בה כצעד ראשון לפני שעולים שלב ופונים למקדם מקצועי. בכל אופן ירדתי מזה, ההבנה שלי היא לא גבוהה במיוחד ואני לא מתכוונת לבזבז זמן עליה. לגבי הדוחות: כמו שאר הפונקציות של התוכנה - זה נהדר אם אני יודעת מה אני מחפשת.... שאלה אחרת שעלתה ומעניינת אותי, חיפשתי כאן בפורום מידע על localized seo ולא מצאתי.. (הכוונה, אם אני רוצה לקדם את האתר במוניע חיפוש בשפות שאינן באנגלית), מענין אותי לקרוא על זה...

בדרך כלל

הפניה לשווקים שאינם בארץ דומה במידה רבה לפניה לשווקים בארץ, מבחינת הקידום - רק שקנה המידה עלול להיות שונה. במידה ומקדמים ביטוי בשוק בינלאומי, יש להכיר בכך שהתחרות עלולה להיות עזה יותר מהשוק המצומצם יחסית שקיים בארץ - ותידרש השקעה גדולה יותר: יותר קישורים, יותר תכנים, זמן רב יותר והשקעה כלכלית גדולה יותר.

למעלה