תוכנות C וPASCAL ברשת בבקשה:

עינב1כ

New member
תוכנות C וPASCAL ברשת בבקשה:

היי אנשים יקרים. פעם ראשונה שלי ככותבת בפורום זה. תגידו לי בבקשה, אתם מכירים אוליי אתרים שבהם ניתן להוריד את הLOADER הDEBUGGER והCOMPILER של PASCAL וC? (לסביבת DOS) או תוכנות לC וPASCAL (שמכילות את 3 הדברים החיוניים שהזכרתי לעיל) אתרים שניתן לסמוך עליהם כך שלא יהיו בתוכנות טרויאנים, תולעים, ווירוסים ושאר מרעין בישין..) אני בטוחה שקיימים אתרים כאלו ברשת שמהם ניתן להוריד את C וPASCAL לסביבת DOS אשמח מאוד לקישור. תודה רבה רבה רבה רבה רבה עינב

עינב1כ

New member
תודה רבה רבה gilad_no היקר ו...

ובכן הורדתי תוכנה מהקישורים (של PASCAL DEV PAS אך תוכנה זו היא מורכבת מדי ויש בה גם לסביבת WINDOWS ועדיין לא קימפלתי בה תוכניות כי הוא מבקש ICONS וRESOURCES FILES ושאר סיבוכים. האם אין ברשת (או שמא יש בקישורים ואני לא מוצאת) תוכנת PASCAL שהיא רק לסביבת DOS? כלומר יש בה את העורך שהרקע שלו כחול מה שנקרא TP7 של BORLAND וגם C++ או TCLITE של BORLAND רק לסביבת DOS, כי אני רוצה תוכניות פשוטות לסביבת DOS בלבד אשמח לקישורים תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה עינב

zagzagzag

New member
GNU Pascal + DJGPP

DJGPP היא סביבת עבודה ל-DOS, שאפשר לכתוב בה גם בפסקל, עם GNU Pascal אני לא יודע יותר מזה, אבל אני חושב שתוכלי להסתדר לבד קישור

למעלה