תוכנות רדיו

תוכנות רדיו../images/Emo41.gif

שלום רב, אני מחפש תוכנות רציניות לניהול תחנת רדיו- כולל ארגון פלייליסט (הכוונה לתת את השירים שאמורים להתנגן יותר, ובהתאם התוכנה תארגן לי את הפלייליסט), אפשרות ל"טייס אוטומטי", שיבוץ ג'ינגלים וכו'. ושאלה נוספת, אפשר קצת פרטים על המגטון רדיו
כמה היא עולה
האם אפשר להתקין אותה על מחשב אחד בלבד וממנו לעבוד על הכל
מה אני מקבל מהחברה בעצם- דיסק של תוכנה שאותו אני מתקין, כמו כל תוכנה אחרת בשוק
כל פרט והסבר נוסף בעניין יעזור. המון המון תודה
איציק.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
החלטתי לפנק אותך

בתשובה מפורטת. אז קבל: מגהטון היא התוכנה הכי פופולארית ולכן נדבר עליה למרות שיש עוד תוכנה או שתיים שעושות את העבודה. במגהטון משתמשים 80% מתחנות הרדיו אם לא יותר. באתר הזה, תוכל לקבל את כל המידע ובלי קשר אענה לך על מה ששאלת פה עכשיו: מגהטון רדיו היא תוכנה שמנהלת את כל רצף השידור וגם את הטייס האוטומטי לאחר השידור, שמשמיע מוסיקה, ג'ינגלים וכל דבר שהכנסת אליו ללא הפסקה. מדובר בתוכנה מתוחכמת אך עם זאת פשוטה להפעלה בצורה מדהימה. בנוסף היא כוללת כמה תוכנות לשיבוץ פרסומות והקלטות. מדובר על מחיר לא זול. בהנחה שתקנה את המוצר מהחברה זה יעלה לך כמה אלפי שקלים (והספרה הראשונה לא תיהיה 1.) תקבל מהם דיסק, פלאג שמחברים למחשב ומדריך שיכוון אותך לפחות בהתחלה. בהחלט ניתן להשתמש בכמה מחשבים אבל יש הבדל במחיר בין שימוש במחשב אחד לבין שימוש כולל במספר מחשבים, אבל לא יודע עד כמה הוא מהותי. בהצלחה!

תודה../images/Emo13.gif מדובר על מחיר לא זול...

ולמרות שהיא הכי פופולארית, יש עוד תוכנה או שתיים שעושות את העבודה... אפשר קצת מידע עליהן

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
נכון

על איכות משלמים. ככה זה...
ובכל מקרה, את שאר התוכנות אני מכיר הרבה פחות אז אני לא רוצה לכתוב סתם. אני יכול להגיד לך שלא תמצא תוכנות פופולאריות דומות בהרבה פחות כסף.

כמובן, אבל הייתי שמח להתעניין בעוד

כמה תוכנות ולשלם את המחיר, מלבד המגטון רדיו.

למעלה