תוכנות פרוצות....

• פותח הנושא shed
  • פורסם בתאריך

shed

New member
תוכנות פרוצות....

(מוקדש ל"כוכב של"). בעמוד הזה (אם עדיין לא נמחקה ההודעה) אפשר לראות את ההודעה של "כוכב של" שמציע דסטינטור פרוץ לכל מי שישלח אליו מייל. אני חושב שיש כאן חציית קו. גם אם נשים בצד את הכללים של תפוז והפורום, וגם אם לא נעמיד פני צדיקים גדולים - לכל אחד כאן יש/היה את העונג להשתמש בתוכנה לא חוקית באופן פרטי, עדיין יש הבדל בין "להשתין בתוך הבריכה" לבין "לעמוד על המקפצה ולהשתין". וזה מה שעשה "כוכב של". אם אני הייתי עובד דסטינטור, הייתי יוצר קשר עם הבחור, ובמקביל מיידע את המשטרה. ברגע שהוא היה שולח לי את התוכנה - הרי שהוא מפליל את עצמו. הייתי לוקח את המקרה הזה והפוך אותו ל"יראו וייראו". לא הייתי מהסס להגיש תביעה צרכנית במקביל להגשת תלונה שתוביל לפתיחת מסלול פלילי. מדובר גם בגניבה - וחמור מכך: הפצה. הבחור היקר לא יוכל לטעון כי "לא ידע שמדובר בתוכנה לא חוקית" - הוא הרי אומר זאת במפורש. מה שמרתיח אותי בכל הסיפור הזה זה הזילות והחוצפה. במחשבה שניה, "כוכב של" אני לא יודע אם (וכמה) אנשים כבר פנו אליך, אבל אני במקומך הייתי חושב פעמיים לפני שאני שולח תוכנה לא חוקית בצורה כזו למישהו. לך תדע מי נמצא בצד השני...

AYELET1

New member
../images/Emo45.gif מחקתי את השד ולאחר מכן

חסמתי (ומחקתי ) את הכוכב... אני לא אחראית לתפוז המחורפן !!!!

Ariyeh1

New member
הדיקטטורית

מתחמקת מאחריות

למעלה