תוכנות לפוקט פי סי מפתח תוכנות למחשבי כף יד. כולל תוכנות עסקיות מורכבות mt@middle-tier.com אורי
U urigh New member 24/12/04 #1 תוכנות לפוקט פי סי מפתח תוכנות למחשבי כף יד. כולל תוכנות עסקיות מורכבות [email protected] אורי
H hooloovoo New member 24/12/04 #3 התרגום קיים התרגום כבר קיים ומושלם ב90% softmaker עדיין לא תומכים בהצגה מימין לשמאל זה אמור להגיע באחת הגרסאות הבאות
התרגום קיים התרגום כבר קיים ומושלם ב90% softmaker עדיין לא תומכים בהצגה מימין לשמאל זה אמור להגיע באחת הגרסאות הבאות
2 2cookie New member 24/12/04 #5 אגב, אני מניח שזה יתרון לפוקט על משקל "ניווט בכבישי ישראל לפאלם בקרוב"
A A2E New member 24/12/04 #6 באיזו גירסה? לי יש textmaker ועברית של איירון וכל מה שמנסים לכתוב בעברית יוצא בלטינית. וזה בלי קשר לזה שאין תמיכה בRTL...
באיזו גירסה? לי יש textmaker ועברית של איירון וכל מה שמנסים לכתוב בעברית יוצא בלטינית. וזה בלי קשר לזה שאין תמיכה בRTL...
H hooloovoo New member 25/12/04 #7 אני לא יודע באיזו גרסה זה יפעל לפני קרוב לשנה הם הוציאו בקשה לתרגם את התוכנה השלמתי כבר חלק רציני מהתרגום (בקיץ אני אסיים) הם לא אמרו לי באיזו גרסה מתוכננת התמיכה בעברית
אני לא יודע באיזו גרסה זה יפעל לפני קרוב לשנה הם הוציאו בקשה לתרגם את התוכנה השלמתי כבר חלק רציני מהתרגום (בקיץ אני אסיים) הם לא אמרו לי באיזו גרסה מתוכננת התמיכה בעברית
A A2E New member 26/12/04 #8 מי צריך תרגום מי צריך תרגום של התפריטים?! רק שזה יתן לכתוב בעברית כמו שצריך ויסנכרן עם המחשב. מצידי שהתפריטים יהיו בסינית. אבל בכל מקרה, טוב לשמוע שעובדים על זה.
מי צריך תרגום מי צריך תרגום של התפריטים?! רק שזה יתן לכתוב בעברית כמו שצריך ויסנכרן עם המחשב. מצידי שהתפריטים יהיו בסינית. אבל בכל מקרה, טוב לשמוע שעובדים על זה.
A A2E New member 27/12/04 #9 עוד שאלה כשאתה אומר "בקיץ אני אסיים" אתה מתכוון שלתרגם את התפריטים של התוכנה לעברית יקח לך עוד 4-5 חודשים?! או שלא הבנתי נכון?
עוד שאלה כשאתה אומר "בקיץ אני אסיים" אתה מתכוון שלתרגם את התפריטים של התוכנה לעברית יקח לך עוד 4-5 חודשים?! או שלא הבנתי נכון?
H hooloovoo New member 28/12/04 #10 זה פשוט לא בסדר העדיפויות שלי התרגום זה עבודת נמלים לוקחים שורה באנגלית ומתרגמים לעברית לפעמים צריך לריב עם המיקום של המילים (כשיש אותיות לועזיות למשל) אני בשנה אחרונה של לימודים ככה שרק אחרי המבחנים של סימסטר ב' אני אקדיש לזה זמן
זה פשוט לא בסדר העדיפויות שלי התרגום זה עבודת נמלים לוקחים שורה באנגלית ומתרגמים לעברית לפעמים צריך לריב עם המיקום של המילים (כשיש אותיות לועזיות למשל) אני בשנה אחרונה של לימודים ככה שרק אחרי המבחנים של סימסטר ב' אני אקדיש לזה זמן