תוכנות בבלשנות

mochama deaf

New member
תוכנות בבלשנות

אני מחפש תוכנות שיוכלו לעזור לי לעבודה בבלשנו עברית, כמו שכיחות מילים, מיון לחלקי דיבר וכן הלאה. כל מה שיכול לעזור לי, ושהורדתו חינם אין כסף יתקבל בברכה.

אין שם תוכנות מבוססות

מנשק משתמש גרפי, ואני בספק אם התוכנות שיש שם יעמדו בציפיות שלך בכל הנוגע ל-"ידידותיות". אם תגדיר יפה מה הדרישות שלך מכל תוכנה ותוכנה אותה אתה מחפש, אוכל להדריך אותך כיצד ליצור מהמשאבים שיש באתר מרכז הידע את מה שאתה זקוק לו.

mochama deaf

New member
לא יותר מדי

בעיקר עניין של שכיחות מילים, ואולי אחוזים של חלקי דיבר וכן הלאה. מה הקישור למרכז הידע?

mochama deaf

New member
אין תוכנה של הגויים

שאני יכול לבדוק בה שכיחות מילים בטקסט נתון?לא מצאתי באתר משהו רלוונטי.

mochama deaf

New member
למה העץ הזה נמרח?

אם אתה רוצה מונח בלשני, אני מתכוון לתיבה. לא לקסמה, לא סמנטמה. מילה בעניין הצורני אורתוגרפי של המונח.

זה קל

אקים עמוד אינטרנט אשר מבצע זאת. אם תזכיר לי ביום ראשון, אקשר אותו ואתן את הקישור כאן.

Eldad S

New member
לעניין זה - אבל גם קצת ../images/Emo32.gif

האם יש מגבלה על גודל הטקסט שמכניסים לתיבת המלל שבאתר? ובאשר להרצה על קבצים המאוחסנים במחשב: האם יש אפשרות להריץ את התוכנה על קובצי וורד המאוחסנים במחשב? אם הקובץ גדול - נראה לי שתהיה בעיה להדביק אותו בתיבת הטקסט שבאתר (וכאן אני שוב חוזר לשאלתי הראשונית, בנוגע למגבלה על אורך הטקסט). ולשאלת ה-
בדרך כלל, כשאני עובד על תרגומים שונים, אני שואף להכניס עוד ועוד מילים למילון הפנימי של וורד, כך שהן לא יסומנו כשגיאות (כך שאני מוסיף אותן ל-Custom.dic בתור "omit list", רשימת מילים שתוכנת וורד תדלג עליהן כשהיא בודקת שגיאות איות בקובץ). האם יש דרך כלשהי ליצור את ההיפך? כלומר, להורות לוורד שמלה מסוימת, הגם שהופיעה במילון הפנימי עד כה כחלק אינטגרלי מהתוכנה, אמורה מעתה להיות מסומנת כשגיאה (קרי, בקו אדום מתחתיה) בכל פעם שהיא מופיעה בקובץ כלשהו?

odar

New member
אין מגבלה על אורך הטקסט

פעם הדבקתי קובץ PDF של 310 ע"מ בתיבת הטקסט שבאתר.עד שהטקסט הודבק בתיבה שבאתר חלפו כעשרים וחמש דקות,ולאחר כשלוש דקות נוספות הופיעה רשימת שכיחות המילים.התוכנה ספרה מעל למאה אלף מילים בטקסט,כך שאפשר להדביק טקסטים ארוכים מאוד.

mochama deaf

New member
תודה רבה לך,תבורך, זכה למצוות

מעניין מה המילים השכיחות ביותר בפורום זה.

mochama deaf

New member
תודה לך

מצטער אם אני נודניק, יש משהו שאפשר לעשות בו אלמינציה לתוספות דקדוקיות? כן כן, לא לא. אני לא לוחץ גם זה טוב.

בבקשה. אני שמח שיש עניין.

אני לא בטוח שאני יורד לסוף דעתך. למה אתה מתכוון כשאתה אומר "אלימינציה לתוספות דקדוקיות"? האם אתה מתכוון לסטטיסטיקה אשר מבוססת על הערך המילוני (כך שהמילה שולחנותינו והמילה שולחן ייספרו בתור שני מופעים של המילה שולחן, לדוגמה)? אם תוכל להסביר ולתת דוגמה או שתיים, אוכל להבין טוב יותר.

למעלה