תוכנות ארכוב ( third party / server side) עבור ex 2013 .

yossik111

New member
תוכנות ארכוב ( third party / server side) עבור ex 2013 .

שלום לכולם !
הייתי שמח לקבל המלצות לתוכנות ארכוב (third patry / server side) ומחירים אם ניתן .(מדובר סביב 250 יוזרים) .
אנו מתכוונים לשדרג את הex הנוכחי (2007) ל2013 וכדי להפעיל את הארכוב המובנה שלו צריכים קאלים מיוחדים (ent' ) שמייקרים משמעותית את הפרוייקט .
אין לי אגב בעיית מקום בסטוראג .
אשמח להמלצות / תובנות / טיפים וכ'ו בענין .
בתודה מראש !
יוס.

skepper

New member
מנסיון העבר, Symantec Enterprise Vault

מוצר מעולה
&nbsp
לא מכיר מחירים

yossik111

New member
תודה ראשית .

כן הבנתי שאכן מוצר "מכובד" ובהתאם לכך המחיר (שעל פי הבנתי נעשה על פי חידוש שנתי (שלא זול לכשעצמו)) .
אשמח לעוד המלצות .
יוס.

yossik111

New member
כן , הוא באמת צד את עיני בחיפושים שלי

יש לך נסיון איתו ? לאחרים שאתה מכיר ? אשמח לדעת .
אשמח כמו כן לדעת איך "נחשב" הארכוב המובנה ב EX 2013 (האם הוא "מספק" את הסחורה) ? בעיות (אם בכלל) וכ'ו , אגב , נראה לי די טרוויאלי שכן , אך האם ניתן בארכוב המובנה הנ"ל לצרף את קובצי הארכוב שנבנו עד עתה ?
כמו כן שאלה כללית - באיזה פתרונות ארכוב דואר משתמשים IT אחרים (מקומיים (קובצי pst שמנהל האואטלוק ונמצאים על הדיסק המקומי ) או "מערכתיים" (כלומר קובצי הארכוב נמצאים על אחסון משותף וכ'ו ) ?
אצלי נכון לעכשיו הארכוב נעשה אצלי "מקומית" כאשר אני מגבה פעם בשבוע את קובצי הארכוב הpst לרשת , אני לא מרוצה מהשיטה הזאת מכווין שיש לנו משתמשי חו"ל שאני לא יכול לאכוף את המנגנון הזה
והארכוב (ויותר חשוב גיבוי הארכוב) די תלוי ב"רצונם הטוב" של אותם משמשים .
בתודה מראש !
יוס.

sysnt

New member
דבר איתי בתחילת/אמצע השבוע

ואוכל להראות לך איך Mailstore עובד,
מוצר בסדר גמור

yossik111

New member
אשמח לראות (אם תוכל לעדכן אותי בפרטי איך )

בכןך מקרה אני מקים מערכת דמו עכשיו (על 2008) .
תודה בכול מקרה
יוס.

For Martha

New member
My 2 cents,

לנו יש ארכוב מקומי ותוכנת גיבוי שיודעת לגבות את ה-PST גם כשהוא פתוח,
עובד 100%.
אגב, המחשבים הלוקאליים מגבים למיקום בסטורג'.

עם רולים נכונים, אתה יכול לחסוך הרבה כסף כך.

בהצלחה :)

yossik111

New member
זה בדיוק מה שאני עושה

אצלנו בארגון (בישראל - ואכן אפלקציית vss לגיבוי הpst (שמתוזמנת מתוך הקליינט עצמו) ) בשעות הלילה .

אך כפי שציינתי יש לנו לא מעט משתמשי חו"ל שקשה לעקןף זאת שם ...
כמו כן יש בעיתיות לא פשוטה עם המחשבים הניידים לדוגמא שהגיבוי הנ"ל מתוזמן לשעות העבודה (אך לא תמיד בשעות האילו היוזר נמצא ולפעמים היוזרים מפסיקים את פעולת הגיבוי .
כמו כן נושא נושא הניטור / לוג (כשל בגיבוי ספציפי של תחנה מסוימת) בעייתי (לפחות במנגנון שאני משתמש)
לכן אני רואה יתרון משמעותי מאד בארכוב "מערכתי" .
יוס

Doom83

New member
MAILSTORE מוצר מעולה

יש לי אותו מותקן אצל כמה לקוחות עושה את העבודה.
יש לו יכולות חיפוש מאד מאד טובות
&nbsp
לגבי EXCHANGE
מ2010 הם הכניסו FEATURE של ארכיון שבונה בעצם עוד תיבה שאליה הולכים המיילים הישנים
ככה שלא צריך להתעסק יותר בPST, לא צריך לגבות את זה
רק להגדיר את הארכיון ולקבוע ארכיון אוטומטי. ואז כל המידע ישב "בשרת"
&nbsp

yossik111

New member
תודה ראשית יקירי

שמח שאכן אתה מרוצה ממנו (מהתקנה אצל מספר לקוחות) .
שאלה , אם אני מתקין אותו כנגד ex 2007 האם אמורה להיות בעייה במעבר הקרוב ל ex 2013 ?
אפרופו , איך התמיכה שלהם ? הם תומכים רק טלפונית או גם במייל ?
אני מבין שהתשלום עבור המוצר הוא חד פעמי (+ תמיכה ועדכונים לשנה ) + חידוש שנתי (על פי רצונך) של תמיכה ועדכונים , הלקוחות שלך נוהגים "לחדש" תמיכה ?
לגבי הex כפי שציינתי הפעלת פיטצ'ר הארכוב כרוכה בקאלים מסוג אנטרפרייז שמייקרים משמעותית את הפרוייקט (ורכיב הארכוב יעלה לנו קרוב לפי שתיים וחצי מאשר ארכוב המייל סטור לדוגמא !!!)
יוס.

sharonei1

New member
בקשר לארכיון של 2010

הבנתי שצריך רישיון נוסף לזה ?
האם הוא יושב ב db אחר ?

yossik111

New member
לא חקרתי מספיק את אופן הפעולה , מכווין

שתוספת הרשיון להפוך אותו לאנטרפרייז (לגבי השאלה שלך ) היא מאד יקרה יחסית והמריצה אותי לחפש אלטרנטיבה אחרת (הmailstore לדוגמא) .

yossik111

New member
לגבי ה exchange ברשותך

בצד הלקוח , איך היוזר "רואה" את הארכיון הנ"ל (המובנה של הex) ? באותה צורה שהוא רואה ארכיון מבוסס pst ? כלומר נוסף לו "מייל בוקס" מתחת למייל בוקס הראשי כאשר הוא יכול להעביר מיילים בינהם מיילים לדוגמא בצורה מיידית ? שוב כמו בקובצי ארכוב pst ? כלומר ממשק דומה ?
היוזרים "שלי " התרגלו לממשק כנ"ל ולצערי די התאכזבתי בקטע הזה מה mailstore (שאני בודק עכשיו ) - הוא לא כול כל "מיידי" כמו שקוויתי (ורגיל מארכוב הpst הנוכחי )
אנסה עתה milstore outlook add in חדש יותר ונראה אם יש שינוי .
יוס.

yossik111

New member
תשובה עצמית

In Microsoft Exchange Server 2013, In-Place Archiving provides users with an alternate storage location in which to store historical messaging data. An In-Place Archive is an additional mailbox (called an archive mailbox) enabled for a mailbox user. Outlook 2007 and later and Outlook Web App users have seamless access to their archive mailbox. Using either of these client applications, users can view an archive mailbox and move or copy messages between their primary mailbox and the archive. In-Place Archiving presents a consistent view of messaging data to users and eliminates the user overhead required to manage .pst files.​

yossik111

New member
בנוסף (ולמתעניינים) גיליתי לאכזבתי שגם צד הקליינט

הוא לא טרוויאלי , כלומר גירסאות אאוטלוק (מדובר 2007 SP3 וצפונה כמובן) גם הם אמורות להיות "מיוחדות" כלומר לא סטנדרטיות (או stand alone או enterprize (וגם חלקם pro ) ) בכול מקרה הגירסאות הסטנדרטיות של האואטלוק אינם תומכות (לפחות מורשות) ב exchange in-place archive .

למעלה