תוכנה קצת אחרת...
בד"כ אנחנו מזכירים כאן תוכנות המסייעות לנו לבנות את העץ המשפחתי. הפעם אני רוצה לספר על תוכנה גנאלוגית שונה לחלוטין. ב- GenSmarts נתקלתי במקרה לגמרי. מישהו הזכיר אותה ברשימת התפוצה של לגאסי. הורדתי את גירסת הנסיון ו... אז מה היא עושה
היא מבצעת ניתוח של העץ המשפחתי ומעלה הצעות מחקר. היא פשוט עוברת על העץ ומסיקה מסקנות מן המידע המופיע בו. אציג זאת בדוגמה מהעץ שלי. במשפחה של ה
יש ענף שהגיע לארה"ב. לא הקדשתי לענף הזה תשומת לב רבה מדי מאחר ואני בקשר עם אחד הצאצאים וקיבלתי מידע (לא מלא) ממנו. כשפתחתי את GenSmarts לראשונה היא ביצעה סריקה של העץ שלי והעלתה 19 הצעות למחקר. כפי שתוכלו לראות בתמונת המסך המצורפת - בחלק התחתון מופיע ניתוח המידע הקיים על האדם בעץ ובנוסף ההצעות של GenSmarts על סמך המידע הזה. שימו לב ל- GSEST שמשמעותו הערכה של GenSmarts. כלומר הערכה להשלמת מידע על בסיס הקיים. GenSmarts גם אומרת מה ניתן למצוא online ואם לא אז היכן. ועכשיו לחסרונות: החסרון העיקרי - היא עובדת טוב בעיקר למי שיש לו משפחה בארה"ב. אני לא יודע מה יש בגירסה המלאה ואם ניתן להוסיף מקורות אחרים, בכל מקרה מה שיש בגירסת הנסיון זה מידע אמריקאי. בנוסף, כדאי שיהיה מנוי לאחד האתרים המרכזיים (למשל Ancestry), ואז היא ניגשת ישר למידע. שווה לנסות
בד"כ אנחנו מזכירים כאן תוכנות המסייעות לנו לבנות את העץ המשפחתי. הפעם אני רוצה לספר על תוכנה גנאלוגית שונה לחלוטין. ב- GenSmarts נתקלתי במקרה לגמרי. מישהו הזכיר אותה ברשימת התפוצה של לגאסי. הורדתי את גירסת הנסיון ו... אז מה היא עושה